Kurtköy taraflarına gelsede kafi..:icon_smile:
Printable View
Kurtköy taraflarına gelsede kafi..:icon_smile:
Ben Zekeriyaköy'de oturuyorum dün gece burda tipi vardı ama sabaha karşı durmuş sanırım şu an güneş açtı dün yağan karlarda gitti
CanLan kafe canLan :D
Aygün yılbaşından sonra Avcılar tarafına gelcem görüşelim senle :D
2 ay öncesine kadar evden zor çıkartıyorduk, şimdi eve girmiyor.
Aygün bende Nisan'da İstanbul'dayım ona göre.. :D
Nisandaysa sorun yok abi o zaman bi buluşma olur buluşuruz :) Geçen buluşmada nezle oldum hala geçmedi kış buluşmalarına gelmem bi daha :D
:icon_biggrin: Yok yine evdeyim.Buluşma harici çıkmıyorum evden :D
Öyle oldu biraz :D Bakalım seninle ne zaman görüşeceğiz :D
biri nisanda biri yılbaşında, anlaşın toplu gelin arkadaşım ne o öyle taksit taksit her ay biriniz için 15 kişi mi toplayacağız, hadi Ankara buluşması olsa neyse :p :p
Aygün seni o kadar yol getirtmiyorum bak :p Avcılar'a kadar sırf senin için gelcem :D
Ortak gün belirleyelim Oğuz bende o aralar İstanbul'da olayım : ) Nisan 15 yap doğum günüm hem :p
Arkadaşım AnGara buluşması zor, İstanbulda hep işsiz güçsüz adamlarsınız çıkın gelin işte ne olur yani
of of of :D Ankara temsilcileri üst üste gelen gollere engel olamıyor sayın seyirciler :n:
Aygün yılbaşı günü yani 31 aralık bide 1 ocakta ordayım tabi coşarım kalırım 2-3 gün daha ayrı konu :D Mecidiyeköy'de kalıyorm zaten kızı almaya geliyorum Avcılara :/
Olurr olurr Oğuz öğrenci adamsın :D
Senin bünye zayıfmış Aygün.Bende o günden sonra herhangi bir hastalık belirtisi olmadı.O günü geç.Cuma günü maça gittiğimde yağmur altında ıslandım,bulunduğum tribünde arkadan rüzgarı yedik,ellerimi ve ayaklarımı hissetmiyordum yine bir şey olmadı maşşallah.:icon_smile:
Benim bünye pek zayıf değil abi :) Uzun zamandır ilk kez hasta oluyorum.Biz Oğuz abiyle çok rüzgar,yağmur yedik,donduk.Ona bi şey olmadı ama olan bana oldu :D Bi de bir iki gün önceden biraz hasta gibiydim.Tam hasta oldum :)
Valla iso öğrenci adamız ne kadar olur sen karar ver.. :D
Biran oturdum düşündüm. Lan dedim, iyiki İtalya'da doğmamışız.
İtalyanca bilmiyoruz ki abi.
Yine İtalya'ca kolay kutuplarda doğsan napacaksın nerden öğreneceksin eskimo dilini..
Tabi, m.ö felan doğdunu düşün birde.
Sus be sus yaktın bizi... Sükürler olsun burda doğduğuma.. Padişahım sen çok yaşa..
süpaneke dinimiz amin.
çocuk yat artık. :D
Allam çok töbe..