Napoli ile anlaşmamışmıydı yahu Gökhan İnler ?
Printable View
Napoli ile anlaşmamışmıydı yahu Gökhan İnler ?
Çok kötü oldu bu , Mark Van Bommelin alınması kararının ne kadar doğru olduğu da görüldü ancak bu şansızlık başka birşey değil umarım şampiyonluktan etmez Milanı ,
Merkel de zaman zaman şans bulmaya devam eder bir şekilde kapatmaya çalışılır o boşluk
Milan için oldukça kötü bir haber. Pirlo en önemli oyuncuları bana göre Ibra ile birlikte...
"Benitez'in gitmesiyle herkes rahatladı"
Serie A ekiplerinden Inter'in orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, takımın Benitez'sis daha iyi bir durumda olduğunu ifade etti.
Inter Milan'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, teknik direktör Rafael Benitez'in görevinden alınmasıyla herkesin rahat ettiğini söyledi.
Sneijder, AD Sportwereld'e yaptığı açıklamada, Benitez'in görevinden alınmasının ardından hem kendisinin hem de takım arkadaşlarının daha rahat hissettiğini, takımın Benitez'siz daha iyi olduğunu belirtti.
Yeni teknik direktör Leonardo'nun daha iyi iş çıkarttığını ifade eden futbolcu, takımdaki herkesin yeni hocalarıyla daha mutlu olduğunu kaydetti.
NtvSpor
31 yaşında bir adam 1.5 ay sakatlanıyor... umarım eskisi gibi oynamaya başlar.
Ya nedir bu bizlerdeki yabancı düşmanlığı? Ne zaman böyle olsa yok yabancılar bizi sevmiyor işte yabancıların imkanı olsa türkiye diye biryer kalmaz falan filan. Bunların hepsi bilinçaltınızdan gelen uydurma şeyler. Emre Belözoğlu intere gitmedi mi? Ya okan buruk? Türk olsa da aynı haberler çıkardı emin ol. hiç kimsenin bize bir kastı yok.
Emre Belözoğlu ve Okan Buruk İnter'e gittiğinde o sene Galatasaray Altın sezonunu yaşıyordu. Avrupa'da kupa kazanmışlardı ve takımlarında oynuyorlardı ve gençlerdi. Gitmemeleri şaşırtıcı olurdu.
Katılıyorum. Öncelikle Türk oyuncuların yurtdışına gitmemelerinin benim nezdimde iki mantıklı açıklaması var:
Birincisi, altyapı eğitimlerinin yetersiz olması.* Tamam, yetenek var, ama mental açıdan yeterince eğitilmedikleri için zayıflar ve futbol da, malumunuz, sadece yetenekle oynanan bir oyun değil.
İkincisi, Türk oyuncuların Türkiye'de piyasalarının daha yüksek olması. Yani, Türkiye'de Türk oyunca oynatmak zorunlu olduğu için bu adamlar hiçbir şey yapmasalar, kendilerini geliştirmeseler bile kulüpler onlara mahkum. Adam çalışmasa da yüksek para alıyor. Ancak Avrupa'da böyle bir şey yok, Avrupa demek o futbolcu için sürekli mücadeleye girmek demek, bu da bizim futbolcularımızın tercih ettiği bir şey değil.
Dersiniz ki, hepsi mi böyle, tabii ki değil. Arada Türkiye'de yetişip gidenler de çıkıyor: Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci, Mehmet Topal vs.
*Bu noktada Avrupa'da yetişen Türk asıllı oyuncuları tamamen ayrı tutuyorum. Ancak onlardan da Türkiye'deki rekabetsizliği çekici bulup gelenler olduğu da bir gerçek.
Velhasıl, kimsenin Türklere bir garezi olduğunu düşünmüyorum. Günümüz futbolunda ölçüt milliyet değil, kulüpler (ekonomik veya sportif) çıkarlarının peşindeler. Bu da bizim alınganlığımız.
Saygılar.
“Bazı altyapılar kazanmak için uğraşır biz de ise eğitmek için uğraşılır. Bir çocuk görürsünüz kafasını kaldırır ve tek pasla topu oynar. Bunda iş var deyip hemen eğitirsiniz. Oyun stilimiz Johan Cruyff sayesinde Ajax modeli. Bütün olay rondo. Bütün gün hergün bıkmadan rondo, rondo, rondo… Antremanların en iyisi. Sorumluluk almayı öğreniyorsunuz ve topu kaybetmiyorsunuz. Eğer topu kaybederseniz ortaya geçiyorsunuz ve işte o zaman utanç verici bir şekilde herkes sizle dalga geçip gülüyor.”
Xavi Hernandez.
Rondo ---- > Ortada sıçan
Milan kendine geldi
İtalya Serie A'da lider Milan, San Siro'da konuk ettiği Parma'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
İtalya Serie A'da Milan, sahasında konuk ettiği Parma'yı 4-0 mağlup ederek ligde 2 maç aradan sonra 3 puana kavuştu.
Son iki haftadır galip gelemeyerek ligde yakaladığı avantajı az da olsa yitiren Milan, Parma karşısında maça hızlı başladı. Henüz 8. dakikada ev sahibi ekip, tecrübeli oyuncusu Seedorf ile 1-0 öne geçti.
Rakip kalede baskısını sürdüren Milano ekibi, 17. dakikada İtalyan oyuncu Cassano ile farkı ikiye çıkardı. Devre arasında Milan'ın kadrosuna dahil olan Cassano'nun golüyle maçın ilk yarısı 2-0 sona erdi.
İkinci yarıda ise maç düşük bir tempoda başladı. Ancak maçın 62 ve 65. dakikalarında sahneye çıkan Brezilyalı yıldız Robinho, takımının maçta 4-0 öne geçmesini sağladı.
Robinho'nun golleriyle farkı artıran lider Milan, sahadan da 4-0 galip ayrıldı ve Serie A'da 2 maç aradan sonra galibiyeti yakaladı.
Puanını 52'ye yükselten Milan liderliğini sürdürürken, konuk ekip Parma ise 26 puanda kaldı.
NtvSpor
kendi ağzınla söyledin. başarı gelince demekki oyuncular tecrübe kazanıyor iyi oynuyor ve yurtdışına transfer oluyorlar. ama maalesef türk futbolu ileri değil geri gidiyor. şampiyonlar ligi elemelerini geçemeyen takımlarımız var ve bu takımlar ülkemizin en büyük takımları.
juventus,İnter'i devirmek üzere.Uzatma dakikaları oynanıyor.Bu arada Eto hayatının en kötü maçını oynuyor.Neler kaçırdı öyle.Boş kaleye direğe vurdu...
Juventus 1-0 kazandı diyebiliriz, maçta son 30 saniye.
Fenerbahçe getirmiş adamı Türkiye'ye sonra geri yollamış bu adam İsviçre'de parlamış Gökhan İnler olmuş neden Türkiye'yi seçmedin diye sormak bile ayıp.
Inter'in yenilmesi güzel :) Inter'i yenmek güzel...:)
Ibrahimovic'in City itirafı
Milan'ın golcüsü Zlatan Ibrahimovic, Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Manchester City'nin astronomik teklifini geri çevirdiğini açıkladı.
Milan'ın golcüsü Zlatan Ibrahimoviç, Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Manchester City ile görüştüğünü açıkladı. City'den çok cazip bir teklif aldığını vurgulayan Ibrahimoviç, buna karşın tercihini Milan'dan yana kullandığını söyledi.
Zlatan Ibrahimoviç, Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Milan formasıyla İtalya'ya geri dönmüştü. Yeni takımında çok başarılı bir performans gösteren golcü futbolcu, transfer döneminde Manchester City ile de görüştüğünü açıkladı.
Buna karşın aklındaki tek takımın Milan olduğunu savunan Ibrahimoviç; "City ile birkaç görüşmem oldu. Gerçekten önemli projeleri var. Ancak ben oraya gidip para için futbol oynayanlardan biri olmak istemedim" diye konuştu.
İngiliz basını, City yönetimi'nin Ibrahimoviç'e haftalık 500 bin sterlinlik bir servet teklif ettiğini yazmıştı. Rakam telaffuz etmemekle birlikte cazip bir teklif aldığını kabul eden İsveçli oyuncu; "Benim için para 2. plandaydı. City önümüzdeki 3 yıl içinde üst düzey bir takım haline gelebilir. Ancak ben böyle bir takımda 32 yaşıma geldiğimde oynamak istemedim. Bu yüzden hiç düşünmeden Milan'ın teklifini kabul ettim" ifadelerini kullandı. Son lig maçında 2 gol atan takım arkadaşı Robinho'ya da övgüler yağdıran İbrahimoviç, Brezilyalı yıldızın fiziksel olarak kendisini çok geliştirdiğini ve bugün yeniden Manchester City'e dönecek olsa çok daha başarılı olabileceğini belirtti.
NtvSpor
Seni bu yüzden seviyoruz
Juve küme düşürülünce kuyruğunu sıkıştırıp kaçanların başındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Sadece "başarı" kazanmak için takımı bırakıp gitmek ne kadar doğru? Para önceliği olmayabilir ama sadakati sıfır Ibra'nın.
Napıcaktı ya kariyerinin başında dünyanın en iyi topçularından biri olma şansı elinde , şike soruşturmalarından yargılanıp küme düşürülmüş Juventusta mı kalıcaktı , altyapıdan yetişmiş bir oyuncu falan olsa hadi neyse ... Juventus hala toparlanamamış uefada falan takılıyor , kendini böyle bir yeteneğini heba mı etseydi ?
Juve'de o sezon kalıp efsane olmayı reddetti bana göre. Şimdi büyük kulüplerde gezinip duruyor. Yeteneğini yargılamıyorum ama Juventus'u kötü zamanında bırakıp giden Cannavaro, Ibra gibi oyuncuları hiç sevemedim.
Ayrıca Juve'den ayrılırken yaşı 24-25 civarlarındaydı. Pek kariyerinin başı sayılmazdı.
Juveye para kazandırıp giden tek eleman 16 gibi bir para vermişti juve 24 e mi ne sattılar ayrıca kendisi de 2 milyon alıyoken 4.5 milyon kazanmaya başladı
Belki Juventus'a semapti duyduğundan böyle konuşuyorsun bilmiyorum ama inter - barcelona - juventus gibi takımları gezmiş ilk büyük takım kariyerini Juvede yaşamış bu kadar takım gezebildiğine göre kariyeri demekki yeni başlamış adam orda beklemek hayatının hatası olurdu , Juventusun da bulunduğu durum zaten ortada