Aman hiç umrumda değil, hiç olmassa o parayı verdiğinde karşılığında birşey alıyorsun. Ama diğer türlü bilet tutmayacak ve alamıyacaksın. =))
Printable View
Aman hiç umrumda değil, hiç olmassa o parayı verdiğinde karşılığında birşey alıyorsun. Ama diğer türlü bilet tutmayacak ve alamıyacaksın. =))
Açılmadı bugün kafe..
aslında bu kafede canlı müzik yapabilirim :u:
sen çal ben söyleyeyim öyleyse :)
her pazartesi radyoda canli muzik yapiyorum ben internet uzerinden dinleyebilirsiniz aslinda. hem futbol hakkinda konu$uyoruz. ;;) ilgisini cekeni merak edeni beklerim
Herkese merhaba, Çağrı canlı ise bu hafta dinlerim ama, bana selam söylemen gerek. :p
Bu arada fisville başladım. FM'den daha çok sardı. =))
pazartesi gunleri 19.00 - 20.00 saatleri arasinda sourberry.org/onair adresindeyim. futbol uzerine oldukca ne$eli, zevkli ve eglenceli bir program. program icerisinde futbol haricinde bir de esbpl'yi tarti$iyoruz.
esbpl nedir?
ek$i sozLuk birinci pazar ligidir. 10 takimlidir. ek$i sozluk yazarlarinin olu$turdugu bir aktivitedir.(evet ben de yazarim) :D her pazar gunu modada yapilir. esbpl.com tarafimdan yapilmi$ resmi sitesidir. ;;)
pazartesi 19.00 - 20.00 arasi olm i$te. telefonuna kaydet sana hatirlatsin. :D
fisville ne la? farmville denen sacma oyunun bi turevi mi?
fishville de neymş
cafe world en güzeli :D
Cafe Worldde baya fırın ocak aldım.. Duvarları badana yaptım :D Birde eleman aldım ohh. İyi iş yapıyorumm.. Bu cafeden daha çok müşteri geliyor :D
Bende baya balık sattım 800 lere felan ulaşınca balık hemen satıyorum.. İyi param oldu...
Ben bidliğin yatırımcıyım, en yüksek değerde satmak için bekliyorum. :)
İngilizce olduğundan hiçbir şey anlamadım :confused:
asdgsdfgd.
merhabalar varmı kimseler ?
asdasdasds
ben varım :D
asfasf
hala burdamısın :D
asgadsh
Kimler buralarda :D.
taklitcim olmayın arkadaşlar :icon_razz:
ben yokum.
el barto aslında yok.
el barto aslında yok. o bir bot.
foklarda çok yalnız.
damın üstü de saksağan dolu.
ekinlerde baş vermeyince.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25039569/
Bilecikte tren kazası olmuş.
Quote:
# Abonelerin kampanyadan yararlanmaları için 21 Aralık 2009 - 17 Ocak 2010 tarihleri arasında 2630'a KAYIT yazarak ücretsiz SMS atmaları ve hatlarında en az 55 kontör bulunması gereklidir.
# Kampanyadan yararlanacak aboneler hatlarından 50 kontör düşülmesi karşılığında kayıt tarihinden itibaren bir hafta boyunca 2000 dakikaya kadar kullanabilecekleri yurt içi şebeke içi dakika kazanacaklardır.
# 2000 dakikayı aşan kullanımlar veya diğer yurt içi yönlere doğru yapılan kullanımlar abonelerin kendi tarifelerinden ücretlendirilecektir.
# Kullanılmayan dakikalar hafta bitiminde silinecektir.
# Aboneler kampanyaya kayıtlı iken tekrar kayıt yapamayacaklar ve kampanyaya en fazla 4 kez kayıt olabileceklerdir.
# Kampanyaya kayıt SMS'i ücretsizdir.
Yeni yıla konuşma aşkıyla girin!
Şimdi faturasız hat sahibi Avea aboneleri 17 Ocak 2010 tarihine kadar haftada 50 kontör karşılığında her hafta tüm Avea�lılarla ücretsiz konuşma fırsatı yakalıyor!
Kampanyadan yararlanmak için KAYIT yazıp 2630'a ücretsiz SMS göndermeniz yeterli!
Bu kampanyayı yaptım çok iyi yahu :D 2000 dk var benim gibi konuşmayı sevenler için ideal : )