Zaten ihtimallerden biriside bu Batu :)
Sevenin halinden sevenler anlamazmış demekki :D
Bulacağız artık bir çaresini.Aslında tütünü kendimiz mi yetiştirsek ne :)
Bilmiyordum bunu fakat öğrenmem iyi oldu sağoLasn.
Printable View
Zaten ihtimallerden biriside bu Batu :)
Sevenin halinden sevenler anlamazmış demekki :D
Bulacağız artık bir çaresini.Aslında tütünü kendimiz mi yetiştirsek ne :)
Bilmiyordum bunu fakat öğrenmem iyi oldu sağoLasn.
Günaydın herkese...
merhaba daha yatmadım :D
iyi günler güzel kafenin güzel insanları.. :D
merabaa KAyserili :D :D
Merhaba Lokman.. :D
Merhaba Artis :D
cifaa değil cifaaa :D ne günlerdi be :(
Bundan sonra kısaca cif diyeceğim.. :D Hatta ikileme yapıp cifcif diyeceğim.. :n: :zuhaha
2.5 Aydır buraya yazmamışım :D
Merhabalar :)
merhaba Osman hoş geldin..
Selamlar gençlik nabıonz :D
100 lük kağıttan 60 alınır mı yaa.. sinir krizleri geçiriyorum..
hoşbulduk Oguz abi Biraz geç oldu ama :D. Slm İsmail abi
Selam sevgi kelebekleri :n:.
Selamlar..
zaat 3 e geliyo buralarda fırtına öncesi hafif karayel ve karla karışık yağmur var :D
Kimse yokmu buralarda yine :/
Sabah sabah koptum ya :D Cristian aldığımızda Brezilyalı biriyle tanışmıştım Corinthians taraftarı. Adama Roberto Carlos hayırlı olsun bizim eski oyuncumuz falan yazdım dediği cevap
Seviyorum bu Brezilya'daki rekabeti : )Quote:
Hi Ismail...Yes, Roberto Carlos is our new mad player and i know that he is a legend of football, cause in the past he played here in other team named palmeiras (bad team), but now he is in the best team of Brasil...thank you and good luck to you and Fenerbahce with brazilians players
Ben anlamadım :D Türkçesi ne?
Palmeiras'a felan laf atmış ama tam olarak ne diyor? :D
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/ek...irim_savaslari
Sigaraya indirim yapılmış, tiryakilerin gözü aydın.
Zam yapınca %50 müşteri kaybı olmuş tabi indirirler :)
Yok yaa bizim patron 5,75 satılırken 500 Liralık stok yapmş kendine zaten :D
İndi de arada binen bindi, dün 7 milyona aldığımız sigara eski fiyata döndü, ne olacak bizim zararımız, burdan sana sesliyorum Bakkal Mehmet Abi, :D:D:D
Şişman nekop, stok yapmak için geç kaldık, keşke yapsaydık ya da şimdi yapalım, ne de olsa gene zam yapar bunlar,
Quote:
Hi Ismail...Yes, Roberto Carlos is our new mad player and i know that he is a legend of football, cause in the past he played here in other team named palmeiras (bad team), but now he is in the best team of Brasil...thank you and good luck to you and Fenerbahce with brazilians players
Selam İsmail, evet Roberto Carlos bizim yeni oyuncumuz ve o bir efsane, eskiden burda palmeiras isimli kötü bir takımda oynamıştı ama şimdi Brezilya'nın en iyi takımında, teşekkürler ve sizede Brezilya'lı oyuncularla iyi şanslar..
Bu Cübbeli Ahmet Hoca nasıl bir hatiptir yahu. :) Teketek'e katılmış zamanında onu seyrediyorum adam hakikaten iyi konuşuyor. :)