Gittiği her takım da şampiyon oluyor yalnız :)
Printable View
Zidane 10 Sene Nerdeyse Juveye Herşeyini Verdi Bir Zidane ile İbrayı Kıyaslamak En Büyük Hata Olur. Eğer Zidane Örneği Veriliyorsa İbranın Juveye Verdiği Hizmet Zidane'ın Juveye Verdiği Hizmetin Tırnağı Olamaz
Kalmayacağını Nerden Biliyorsun?
Buffon bugün bir çok kişi tarafından dünyanın en iyi kalecisi deniyor. O bırakmadı takımını herhangi bir kariyerinde zedelenme yada gözden düşme durumu oldumu. Hala dünyanın 1 numarası deniyor onun için. Yada bir Nedved oda bırakmadı zamanında takımını.
Kendilerini Juvede Efsane Etmediler mi Ne Kanııtlaması.
Takım Juve Küme düşmüş Juve , İbrahimovic daha iyi olma peşinde - Her zaman şampiyon olan İbrahimovic . Nankörlükle alakası yok
Yeteneğini, başarılıarını vs. yargılamadığımı söyledim. Kariyeri için doğru planlamayı yapmıştır. Ama ben Juve'nin düştüğü durumda kaçan her futbolcuya gıcığım. Bu kendi görüşüm. Juve'ye sempatim olmadı hiç ama ben işin duygusal yanından bakıyorum. Ibra tamamen profesyonel tarafından bakıyor. Ben bu kadar profesyonel olmaya karşıyım.
Zidane örneği ise konuyla alakasız bence.
Amauri'ye gitti o para:icon_lol:
Ibrahimovic zaten 2005/2006 sezonunda maaşında artış beklediği ve bu gerçekleşmediği için sabote etmeye başlamıştı takımı ve sezon sonu büyük ihtimalle ayrılacaktı. 35 maçta 7 golle Güizavari bir performans sergilemişti. Takım küme düşürüldükten sonra gitmek istemesi anlaşılabilir ancak Juventus'un düştüğü durumun müsebbibi olan takımda oynaması ve gitmeden önce sezon öncesi kampında otobüse binmeyi reddederek arkadaşlarını bekletmesi gibi olaylar nedeniyle iyi hatırlanmayacak. Ne olursa olsun ona Avrupa kapısını açan Juventus ve Moggi'ye teşekkür borçluydu. Sonra Inter taraftarına da yaranamadı gerçi, bakalım Milan'da ne olacak.
sonuçta aynı kanı taşıyoruz, takip etmek hakkımız.real madrid reklamlarında "mesutlu real madrid" deniyorsa burada haber yapılmaya hakkı var. gurbetçilerin başarılı olması hoşuma gidiyor.
Inter zirveye yaklaşıyor: 1-0
İtalya Ligi'nde zirve mücadelesi veren Inter Serie A'nın 26. haftasında Cagliari'yi konuk etti.
İtalya Ligi Serie A'nın 26. haftasında Inter sahasında Cagliari'yi 1-0'lık skorla mağlup etti.
Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmada Inter galibiyet golünü erken bulup galibiyete ulaşırken, Milano ekibine galibiyeti getiren golü mücadelenin 7. dakikasında Andrea Ranocchia kaydetti.
Bu sonucun ardından Inter puanını 50'ye yükselterek maç fazlası ile 2. sıraya yükseldi. Cagliari takımı ise 35 puan ile 9. sırada yer aldı.
İtalya Ligi Serie A'nın 27. haftasında Inter deplasmanda Sampdoria ile karşı karşıya gelirken, Cagliari ise Lazio'yu konuk edecek.
Roma, Montella'ya emanet
Kötü gidişatın üzerine bir de Genoa hezimeti eklenince istifa eden AS Roma'nın teknik direktörü Claudio Ranieri'den boşalan koltuğa, Roma'nın eski oyuncusu ve altyapı çalıştırıcısı Vincenzo Montella getirildi.
"Gemiyi terk etmeyeceğim" açıklamasına rağmen 3-0 galipken 4-3 kaybedilen Genoa maçının ardından istifa kararı alan Claudio Ranieri'nin ardından kulüp yeni teknik direktörün adını açıkladı. Seria A'da zirvedeki Milan'la arasında 16 sayı fark olan AS Roma'nın yeni teknik direktörü 36 yaşındaki Vincenzo Montella oldu.
Roma, Montella'ya emanet
Futbolculuk sözleşmesi devam etmesine rağmen erken emekli olarak 2009 yılında Roma 15 yaş altı takımını çalıştırmaya başlayan Montella, böylece ilk kez bir takım çalıştırmış olacak. Karar, yönetimin Trigoria'da 2 saatten fazla yaptığı toplantının ardından açıklandı.
Resmen göreve başlayacak olan Montella'nın, morallerin çok bozuk olduğu takıma yeni bir hareket getirmesi ümit ediliyor. Gözler, 22. haftada yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen ve Çarşamba akşamı oynanacak olan Bologna-Roma maçına çevrildi.
Vincenzo Montella, futbolculuk kariyerine o zaman İtalya'nın 3. liginde oynayan Empoli'de başladı. 1996'da Serie B'de oynayan Genoa'ya ardından Serie A'da takımlarından Sampdoria'ya geçti. 1999 yılında transfer olduğu AS Roma'da 2009 yılına kadar oynadı.
NtvSpor
Montella, Totti'ye nasıl teknik direktörlük yapacak bilmiyorum. Totti yıllarca ona kaptanlık yaptı.
Montellayı getirceklerine Totti Oyuncu/Menajer olsaydı daha iyidi
Montella ile yeniden şahlanacaktır Roma.
Cm0102'nin En Güzide Forvetlerimdendi Montella:)
Sevindim Açıkcası Aralarının Totti ile Harika Olduğunu Biliyorum Totti ile Uyumu Güzeldir Montinin, Birbirlerini Beslerler:)
İtalya Ligi Serie A takımlarından Roma'da Claudio Ranieri'nin ardından teknik direktörlüğüe Vincenzo Montella getirildi. Ranieri pazar günü Genoa'ya 3-0 önde oldukları maçını 4-3 katbetmelerinin ardından istifa ettiğin açıklamıştı.
Juventus’un efsane ismi Alessandro Del Piero, hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koydu.
Juventus’un sembol isimlerinden Alessandro Del Piero’nun sezon sonunda bitecek sözleşmesi, çeşitli dedikoduların çıkmasına neden olmuştu. Uzayan sözleşme görüşmelerine son noktayı, efsane oyuncudan geldi.
Kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada kalbinin Juventus ile attığını belirten Del Piero, “Kariyerim boyunca futbola, Juventus’a ve taraftarımıza derin bir sevgi besledim. Bunun parayla bir alakası yok. Başka bir yerde çok daha fazla para kazanabilirim. Ancak son dönemde çıkan dedikodular beni üzdü” dedi.
Yönetimle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten tecrübeli orta saha oyuncusu, “Başkanla para konuşmadım. Onlara futbol oynama isteğimi, tutkumu ve başarıya olan açlığımı anlattım. Bu kulüple ve taraftarla olan bağımı herkes biliyor” dedi.
Futbol kariyerinin son sözleşmesini de Juventus ile imzalamak istediğini belirten Del Piero, “Kariyerimin ilk sözleşmesini Juventus ile imzaladım. Son imzamı da bu formayla atmak isterim” şeklinde konuştu.
Ibrahimovic 'Filozof' Pep'e yüklendi
Milan'ın golcüsü Zlatan Ibrahimoviç, yine eski teknik direktörü Pep Guardiola'yı hedef aldı. Guardiola'dan alaycı bir dille "filozof" olarak bahseden Ibrahimoviç, Milan'ı da, ezeli rakibi Inter'in bir adım önüne koydu.
Zlatan Ibrahimoviç, astronomik bir bonservis bedeli ve Samuel Eto'o karşılığında Barcelona'ya transfer olduktan sonra, teknik direktör Pep Guardiola ile ciddi sorunlar yaşamış ve ilk sezonunun sonunda Milan'a gönderilmişti. Milan'da yeniden eski formunu yakalayan Ibrahimoviç, Nou Camp'ta başarısız olmasının tek sorumlusu olarak Guardiola'yı gösterdi. Genç teknik adamdan sürekli alaycı bir dille "filozof" olarak bahseden İsveçli golcü; "Barcelona'da işlerin ne kadar çabuk değişebileceğini görmüş oldum. Benim sorun yaşadığım tek kişi o filozoftu" dedi.
Ibrahimovic 'Filozof' Pep'e yüklendi
Guardiola'nın son aylarda kendisiyle göz göze gelmekten bile çekindiğini savunan Ibrahimoviç; "İlk 6 ay harikaydı. Kimseyle problemim olmadı. Hatalı davrandığımı söyleyebilecek tek bir kişi bile çıkmaz. Sonra birşey oldu. Bugün bile ne olduğunu bilmiyorum ve hala da yanıt bekliyorum" diye konuştu.
Oyuncuları motive etme konusunda Mourinho ile Guardiola'nın karşılaştırılamayacağını öne süren Ibrahimoviç, soyunma odasında birçok futbolcunun, Guardiola'nın sözlerini anlamakta bile zorlandığını iddia etti. Eski takımı Inter ile Milan'ı da karşılaştıran İsveçli golcü; "Inter hakkında kötü konuşamam. Çünkü orada harika yıllar geçirdim. Ancak tarihsel olarak Milan daha önemli bir kulüp" ifadelerini kullandı.
NtvSpor
Juventus eriyor
İtalya'da Bologna'ya evinde mağlup olan Juventus şampiyonluk yarışından uzaklaştı.
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, dün akşam Bologna'ya sahasında boyun eğerek zirveden iyice koptu.
Serie A'da 2010-2011 sezonuna yeniden yapılanarak giren ve şampiyonluğu hedefleyen Juventus, ligin ikinci yarısının başında aldığı mağlubiyetlerle hedefinden çabuk uzaklaştı.
Siyah-beyazlı takım son olarak dün akşam sahasında ağırladığı Bologna'ya 2-0 yenilirken, bu mağlubiyet Torino ekibinin ligin ikinci yarısında çıktığı 8. maçtaki dördüncü yenilgisi oldu.
Bologna maçının ardından basına verdiği demeçte, "açıklanması mümkün olmayan" hatalar yaptıklarını belirten Juventus Teknik Direktörü Gigi Del Neri, "Her zaman bir şeyin konsantrasyonumuzu etkilediğini düşünüyoruz. Inter maçında oyuna hakim olan, belirleyici taraf olan takımımın, Lecce ve Bologna maçlarında oynadığı oyunla bu duruma gelmesi imkansız gibi bir şey. Saha içinde yapılan hatalar, açıklanacak gibi değil. Daha iyi olmalı, kendimizi bulmalıyız. Zor bir şampiyonada mücadele ettiğimizin farkına varmalıyız. Taraftarlar için üzgünüm. Onlar daha farklı şeyleri hakediyorlar" dedi.
Ligin ilk yarısının son iki haftasında da önce sahasında Parma karşısında 4-1'lik skorla ağır bir yenilgi alan Juventus, 19. haftada aldığı Napoli yenilgisiyle ilk yarıyı kötü bir şekilde sonlandırmıştı.
Ligde ikinci yarıya Bari galibiyetiyle başlayıp umutlanan siyah-beyazlı takım, bu maçın ardından 21. haftada Sampdoria ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, 22. haftada sahasında Udinese'ye 2-1 ve 23. haftada Palermo'ya deplasmanda yine aynı skorla boyun eğdi. 24. haftada Cagliari'yi deplasmanda 3-1, 25. haftada da FC Inter'i sahasında 1-0'lık skorlarla devirerek, rahat bir nefes alan Juventus, 26. haftada çıktığı Lecce deplasmanında ve son olarak sahasında karşılaştığı Bologna'ya 2-0'lık sonuçlarla yenilerek, kötü gidişatını sürdürdü.
İtalya Serie A'da 27 şampiyonlukla en çok şampiyonluğu bulunan Juventus, 2010-2011 sezonunda yapılan 27 maç sonunda, 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 yenilgiyle 41 puanla 7. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı takım deplasman maçlarında gösterdiği performansın iç saha maçlarına da yansıdığı görülüyor. Torino ekibi, şu ana kadar aldığı 8 yenilginin 4'ünü iç sahada aldı.
Juventus, ligdeki son şampiyonluğunu 2002-2003 yılında kazanmıştı. 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarındaki şampiyonlukları "Calciopoli" skandalıyla elinden alınan Juventus, o olaydan sonra toparlanamadı.
NtvSpor