çok garip serhat çook .) Gebze-İstanbul Yazmasın Orda .P Gebze/İstanbul yazsa hadi neyse .)
Printable View
çok garip serhat çook .) Gebze-İstanbul Yazmasın Orda .P Gebze/İstanbul yazsa hadi neyse .)
Bak bak konuşana da bak, :D:D:D
Coğrafik olarak seninle aynı sınırlar içinde olduğuma bile inanamıyorum Şişman nekop, hey hey adam Edirne'ye Edirne'lilerden daha yakın hala diyor Gebze şu bu, bırak bunları Şişman Efendi, hiç organizasyon yapalım demiyorsun, hiç valla 2010 oldu sustun, kaldın,
NOT: Bana bahane olarak ders, mers deme, sınavdan sonra hiç bırakmam peşini,
Şöyle adam gibi kar yağdığı vakit kar topu savaşı organizasyonu yapalım.:icon_biggrin:
Yürü be oğuz kim tutar seni:) Serhat duy bunları olm:D
Ben en azından Halkalı/İstanbul diye albüm yayınlamıyorum.Kabullendim durumu :D Ayrıca İstanbul buluşmaları yerine Edirne buluşmalarına katılacağım bundan sonra.. :D
Merhaba demeden giriş yapıyorum...
O ne yaa :D
Valla Çağrı resmi görünce ben de aynı tepkileri verdim. :D
bu heriflerin kafalari ne zaman bel ustune cali$irsa bu memleket o zaman duzelecektir karde$im. bak bu sozumu unutma. ama bunlarin kafalari hep bel altina cali$tigi icin bu memleket bu halde. ha tabi bel ustune cali$abilecek kabiliyete, yetenege sahipler mi orasi da ayri bi muamma tabi.
O biraz zor işte. Huylu huyundan vazgeçmez. Aklı şeyinde gezer bu adamların sonra birde sağdan soldan "abi Türkleri sevmiyorlar, dost gözüken herkes düşman, her yerde petrol altın var çıkarttırmıyorlar" safsatalarına inanacaklar sonra biri vatan millet derken sevişelim mi diye soracaklardır. :D
Facebook'ta grup açarak milliyetçi olunuyorsa, Atatürk'çü olunuyorsa, ben vatan hainiyim hakim bey. Atın beni mapuslara.
mesaj güzelde alakası ne konuyla :D
grup acalim mi feysbuk'a "Huseyin Kaya ve benzeri abazalari feysbuk'tan atmak icin 1.000.000 ki$i bulabilirim" diye. :n: :n: :n:
Hüseyin Kaya gelip mesaj atmış kızın altına aynı şekilde, "Sevişelim mi?" diye yazsın sonra da...
Vatan haini ilan etmek haddimize değil yahu. Gerçekleri söylüyoruz abazan işte adam. :D Gerçekte de olsa aynı şeyi yapacağından adım gibi eminim.
Daha elit bir grup açmak lazım.
"Hüseyin Kaya ile sevişecek 1.000.000 kişi"
gibi.
Mantıksal olarak düşünce yapılan hareket mantıklıdır. Nasıl mı?
Bu adam birgün bi kızdan (veya bir filizden) bir evet cevabı alacaksa basit ve net bir soru ile eleminasyon yapmaktadır. Aldığı hayırların çokluğu yaklaşan evetin göstergesi'dir.Tabi o evet gelecekse.. :D
Aldığı hayır duaları'da cabası
http://www.facebook.com/?ref=logo#/g...0200414&ref=mf
Gerçekte yapamadığından, buralarda böyle dolaşıyor olmasın?:D
adam facebook'u kapatmış sanırım :D
Şahsen ben kendisiyle sevişirim. :n:
Cık cık cık çoluk çocuğun önünde konuştuklarınıza bakın.:0:
Çoluk çocuk kim, sen misin Aygün?:p: