Tamamdır konuyu kapatın nede olsa +13 sınırı var Aygün geldi.
Printable View
Tamamdır konuyu kapatın nede olsa +13 sınırı var Aygün geldi.
Ben +14 olduğum için sorun yok :p
peki +15 olsun o zaman.
Selamlar..
şarhoşum .
ak$am 17.30'da sigorta hukuku dersinden sinavim var. hocasinin adi muazzez cortelek. ben ona hamcokelek diyorum. cunku an itibariyle beni delirtmi$ durumda. ya bi insan butun sigorta hukuku kitabindan sinav yapar mi birader ya! avukat mi olacaz biz? yooooo... sigortaci olacaz!
Günaydın alayınıza gençlik
Saçlarımı kestirdim ya pffff şimdi 2 ay daha beklemem gerek insan içine çıkmak için :(
dün 14 saat aralıksız pc başındaydım.. :( her yerim ağrıyor.. Biri dur demeli bu duruma artık..
Ben herkese diyorm bırakın şu internet hayatını. Tek bundan ibaret değil yaşamınız. Ben zamanında 6-7 tane sitede yöneticiydim tek hayatım internetti. Para kaybettim - zaman kaybettim - arkadaş kaybettim en önemlisi en çok istediğim bölümü kazanamadım. Herkes benden daha iyi yer beklerken k... kırık 2 yıllık bölüm kazandım. Ben eğer cafede çalışmıyo olsam nete bile girmem. Aramıyorum zaten çıkıyorm cafeden gidiyorum evime veya arkadaşlarla dışarı ohh rahat ediyorum. Yemişim netini.
Selamlar ahali..
Selam.Herşeyin başı sağlık ya.Şu son 4-5 günde iflağım kesildi.Bi hastalandık.
Selamlar..
en sonunda bitiriyorum yarın.. Fizik sınavım var ve çok çalışmam lazım.
Bitecek ve kurtulacağım..
Bizim de İngilizce kaldı yarın. Sonrası bitiş. :)
http://www.yosemite-17-gigapixels.com/
17 Gigapixellik fotoğraf :D
Göreniniz varmıdır, süper bişi yahu, adam fotoğrafı eline aldığında göremeyeceğin kadar detay olan bir yere acayip zoom yapıyor :)
http://www.facebook.com/home.php?#/v...3715013&ref=nf
Gigapixel ne ola ki yenir mi? :D
buralarda bir yerlerde ekşiye modelatör olan biri var diye duydum :D
hee var ne oldu. :D
şu anda çaylak onay listesinde 37795. sıradasınız :D
Habire geri gidiyorum yahu, ilk seferinde 25bindeydim modelatör bey bir açıklarmısın bu durumu :)
şu anda çaylak onay listesinde 38070. sıradasınız
bende Hala bekliyorum..:D
35bin üstüne en az 2,5 sene sonra sıra gelir diyorlar :D
Şimdi arkadaşım şöyle oluyor eş dost akraba onların eşi dostu akrabası yazarlardan gelen tavsiyeler falan araya epey bir kaynak oluyor tabii. Bu durumda ne oluyor sen her gün 2 ileri 5 geri gidiyorsun. :D
Eksik yok arkadaşım. Bu kadar hevesli arkadaşlar orada çarşaf çarşaf yazan yazıyı okumuşlardır heralde. Ben bilgi dahilinde olmayan ayrıntılar hakkında bilgi veriyorum.