Çay getirelim mi bucalı :0:.Naber çAtom .
Printable View
İyilik Horoz ya biraz geç oldu kusura bakma, kahvaltı yapıyordum da.
Senden naber?
Foruma girilmiyor sanirim hata veriyormus ..biz giriyoruz ammaa:)
He yav siz nasıl giriyordunuz.:icon_smile: Yoksa bende mi o şanslılardanım şu an..:icon_smile:
Şu an bende giriyorumda dün akşama kadar giremedik DB hatasından : )
Eğer sayfayı kapatıp yeniden açsaydınız sizde giremezdiniz..
Ben düştüm o hataya. :n:
Emrah abi bana demişti, yeni yasayı bekleyeceğim diye... Zaten Ağustos'da gideceğini söyledi, 2010 Mart ayı Ağustos'dan önce oluyor abi. :)
Hazır askerlik konusu açılmışken, sen ne zaman yolcusun Emre abi. :)
İçinizde en rahatı benim herhalde bende astlım var. =))
Emre abi gitsin diye bakıyoruz da..
Gitmiyor işte.
Evet ufak bir mantık hatası olmuş yorumda. :)
Olsun Vatan millet askerlik söz konusu olunca büyük prodüksiyonlarda ki hatalar bile görmezden gelinebiliyor.
(bkz:nefes:vatan sağolsun)
Benim daha var gibi. 2011 Ağustos gibi planlıyorum ama bakalım kısmet. :)
Çağdaş tepemi attırma 2012 Kasım'a kadar tecilli bak askerliğim. :zuhaha
Olur ama o kadar beklemez TSK beni. :n:
Ben de öyle diyorum ama anlamıyorlar.
ayıp etmişler el barto.
Neyse, sohbetinize doyum olmaz.
Gideyim de biraz performans ödevi yapayım..
Kendinize iyi bakın.
Şu performans ödevinden bir bana vermediler. Kardeşlerim dahil herkes yapıyor. Merak ediyorum açıkcası.:D
Ben de ödev yapıyorum. :D Web yayıncılığı ile ilgili bilimsel bir yayın önerebilir misiniz:? :zuhaha
e-okul :n:
O iş sakat. Alişan'ın lisansını iptal etmiş federasyon.
Yok o ünlü ya ondan yakalandı. Sende öyle durum olmaz. He 2024'e kadar ünlü olur musun bilemem. =)))
Bizimde kendi çapımızda bir ünümüz var öyle deme şimdi. :zuhaha
Turksportal ailesi içinde evet. =))) Ama Dünya'ya açılma vakti geldi. Dizi - Film yapalım. Turksportal adında. Başrolde seni oynatırız.
Yok kamera karşısına geçip yüzümü eskitmek istemem. Olacaksa ben Çarli'nin meleklerinde yüzü gözükmeden konuşan bir adam oluyor ya onu oynarım. :D Ya da Hamdi bey vari bir rol isterim. :n:
Tamam Ramiz Dayı modeline ne dersin? Her bölüm üçer dakika gözükür, iki üç güzel bir beyit söylersin. Yüzünde fazla gözükmez. :)
Herkesin sorunu askerlik :D Ben gitmeyeceğim askere kaçacağım bu ülkeden. :D Benden çok şey olur ama asker olmaz.Savaşın ortasında tırsar kaçarım. :D