Maç değil eşleşme anlamında orada Matches
Anna aşk eşini henüz keşfetti. gibi bir anlam çıkıyor ama kastedilmek istenen her ne kadar aynı olmasada ruh eşi(soul mate) olabilir.
Printable View
perfectmatch mesajına benziyor bu. :D
Beyler bana english öğretin...
Hadi, mesela ingilizce olarak senin matematik öğretmene dalarım yada kaynanan ölsün demek nasıl oluyor :D
Yada Bir berber bir berbere ulan ne yalakasın demiş cümlesi tam olarak çevrilebilir mi :D
bu soruların cevabını rica ediyorum :D
Şemsi bi arkadaş daha buldum buluşmaya :D
http://img67.imageshack.us/img67/9833/untitledtf4.jpg
scar face şunu bir çevirir misin sana zahmet. :zuhaha
Hadi bak kolay sordum.
mother in law tam karşılığı ama google öyle çevirince değiştirmedim ben. :D
Mother in law gorumce diye biliyorum aslinda ingilizlerde bizim gibi akraba kavramlari yok. Kulturlerinde herkes orada birbirine isim ile hitap ediyor. Dayi ve Amcaya uncle diyen bir millet ayrim bile yapmamislar. O sebepten fazla takmamak lazim ingiliz gibi dusunmek gerek,
yok yahu mother in law kaynanadır. :)
One yazılıp wan okunan dile hayır.. Bencede. Lütfen arkadaşlar sizde katılın, bildiğiniz kadarını unutun :D Ben bilmiyorum rahatım :D
Bir de brother in law var ki oooo. :D
Bugün kafede otururken bir kız gördüm, çok güzeldi ya, sanki kalemle çizilmiş gibiydi yüzü, kusursuz, aşık oldum ha kıza.(oo) :D
Bu Kafe'de mi :D
Hee buraya hatun gelmiş sanki de?:D
:D Yarın yine git abi belki gelir :D
Ah ah gençliğin haline bak :0:
Gelmez, hadi okulun kantini olsan belki görürsün de Bornova'da binlerce öğrencinin gelip gittiği kafelerde yeniden görmeyi ummak hayal:D
Şansına küs o zaman :D
Maalesef ama 1 saat izledim, böyle bir kız gördüğüm için şanslıyım diyerek olumlu yanını görmek istiyorum bu olayın.:D
Kızın yanında zaten arkadaşı vardı, erkek. Ama kız hakkında biraz dedikodu yaptık, istesen sevgilin olabilme ihtimali olabilecek biri gibi duruyordu, davranışları ve giysilerine bakınca.:D Yine de günahını almayayım, hakkını verelim, güzel kızdı.:D
Abi sen aşık olmuşsun :icon_eek:
http://forum.forzabesiktas.com/image.../icon_lol2.gif
Yok, olabilme ihtimali biraz paraya bağlı, konuşturtmayın beni, günaha girmeyeyim.:D
Gidip sıra alsaydın keşke kızdan abi :D
Edit: Neyse millet, TKL yüzünden 4 lere kadar kaldım yine uyku düzenini ele geçirmiştim yeniden tepe taklak oldu gibi :) Ben kaçar... (Behlüle benzedim ama :D )
yok mu kimsecikler :)
ben varım ama bu sefer yatıyorum gerçekten eyvallah herkese Behlül kaçar :D