Behlüller uyumaz :D TKL telaşındayız ne uyuması :D
bak benim kariyer:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83806
:D
Printable View
Behlüller uyumaz :D TKL telaşındayız ne uyuması :D
bak benim kariyer:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83806
:D
Bedavaya Super Loto oynadim.3 TLlik kupon istedim 4 TLlik verdi 1 TLsi bedavaya geldi. Umarim bedava olana cikarda bedavaya zengin olurum.
Şubatın 15'inde okuL maçları başLayacak ve ben omzumdan sakatLandım.Bu haLimLe tribLe doubLe zor değiLde,buzzer beater yapacak kadar gücü sakLayabiLirmiyim kolumda son dakikaya kadar biLemiyorum..:D
Bana güzel kız olsun yapamayacağım şey yok :p Az önce karne yaptım gerçeğinden ayırt etsinler olduğu gibi bırakırım herşeyi :n: Karnenin kağıdına baskı yaptım bide :D A4 kağıt değil :cool:
Hay ben böyle siteye ya. www.mezun.eu dan yıllık yazıyorduk. Site yöneticileri siteyi 2 gün geri sarmışlar. 2 gün içinde yazılan yazılar hep silindi. Kime ne yazdığımıda hatırlamıyorum :mad:
Yok ya 3.40 ortalama yaptım çok değil :n: 2-3 not daha artırsam teşekkür alıyodu :n: Aslında dedimm gel teşekkür yapalım diye ama kabul etmediler :D
Arkadaşlar yardım edin sorunlarım var.:) Sitede maalesef bulamadım cevaplarını:(
Benim fm 2010'u yeni yükleme şansım olacak.Elimde kutulu oyun var orjinal.Sence dvdden mi aktifleştirmeliyim yoksa steam üzerinden mi? cd ile takılı oynamak fazla sorun olmaz ama steam üzerinden aktifleştirmen,in avantajları varsa oradan yapayım.Bir de oyunu 2 laptopta oynayabilir miyiz yoksa bir bilgisayara 1 kere yükledikten sonra başka yükleme hakkımız kalmıyor mu?
Teşekkür ederim.
Steam üzerinden aktifleştir. Offline olarak oynayabilmek mümkün. Tr ye katkı yapmak için steam şart.
Resmi yatış tatili başlamıştır :D Herkese iyi yatışlar dilerim :D
Anca yatın zaten.. Bizim gibi çalışan kesim olmasa yatan kesimin ülkeye verdiği zarar karşılanamaz ;) :D
Pff keşke bizede başlasa resmi yatış :/
Yoo ben dün gece 12 civarı mı ne yattım bugün 9-10 bilgisayarın başındaydım :D Artık uyuyabiliyorum :D
Lale devri bitti yok artık eski ben, Şaka bir yana herkese tavsiyem uykuyu aksatmayın. Uyku herşey.. Bu pc denen meret hastalık gibi birşey. Benim internet sitem nedeniylede bazen geç yatmam gerekebiliyor. Hatta duyduğum ve bildiğim kaadarıyla vücudumuzun ihtiyacı olan bir salgı, vücut tarafından saat gece 12 ile 3-4 arası mı ne vücudumuza salgılanıyormuş ne. O salgıya vücudun ihtiyacı varmış. Eğer bu saatlerde uyursak çok yararını görürüz. Ben öğretmen olmaya karar verdim arkadaşlar.. Bu bilgiyle profesör bile olabilirm aslında :D
Bu salgı büyümeyi sağlıyo.Bence sen yeterince büyümüşsün :D Ben yatıyım artık gece 4 saat falan uyudum.Bir 4-5 saat daha uyusam süper olur (:
Selam.Her yere kar yağıyor bizim burda 2008 yılbaşı akşamından şu güne kadar kar yağmadı.Artık kar yağsın :uzgun:.Kar istiyoruz :D.
Valla çok güzel kar yağıyor. Her yer bembeyaz. Özlemişim bu manzarayı . Ama ne gariptir ki hava soğuk değil :D Sadece rüzgar estiğinde üşüyor insan. Rüzgar esmeyince çok güzel oluyor :)
Bizim orası -8 derece. Evin içinde bile bi tarafım donuyor ve aralıksız tipi şeklinde kar var.
Ne güzel ya.Bizim burasıda hava kapalı,soğuk ama ne yağmur var ne kar.Tam 1 buçukseneye yakındır kar yağmadı ya :(.
Ben İzmirliyim. :n:
Hayatımda toplam 10 kez falan kar görmüşümdür,çoğu şehir dışında olmak üzere.
Bende Denizliliyim :n:.
Bizim Cankurtaran'a yağıyodur şimdide gitmeye üşeniyorum :D.
Selam.Özlem bitti.3.Lig başlıyor :D.Yarın Bafraspor-Arsinspor maçında tribünde yerimi alacağım :D.
Hayret Bizde İçerdeyiz İyice Daha Bu Yıl kar Yağmadı:D Sanırım Bizde Sıcak İklim Olduk:n: Burada Çok Güzel Bir Hava Vardı Öğlen Çık Gez Dolaş:D Ama Gezecek Yer Yok O da Ayrı:n:
Ne elektrikmiş arkadaş kafayı yedim.
İstanbul'lu arkadaşlar haftaya geliyorum.Ben geldiğimde kar yağışları sona erer.Ona göre artık sevinirmisiniz,üzülürmüsünüz bilemeyeceğim.:icon_smile:
Merhabalar herkese..