Erhan Namlıyı gördüm gibi sanki ama :D
Kanka ne gezer ya :D
Printable View
Tekrar selam..
Elinde Levent Yüksel'in Kara ağaç şarkısı olan var mı gençler?
Emre abi hala online isen bende olacaktı (:
Bu gece ilk tıraşımı oldum acayip bişe :n:
Yarın okul başlayacak.Koskoca tatilde 1000'e yakın kelimenin %10'unu bile tekrar etmedim.:uzgun:
İyi geceler herkese. Bana ordan bi acı kahve hemen. :)
Günaydınlar.Okul başlamadan önce iyi bir stres atmak için iyi oldu ya bugün Bafrasporumuzun maçı var.Havaya havaya eller eller havaya :D:D.
Bafraspor - Gümüşhanespor :D
Hadi yine iyisin Tolga :D.
Bende tribünleri özledim. :/
Hazırlıklar tamam maç saatini bekliyoruz :D
Beyler tüm maçlara üst çektim.. 2 liralık toplam 17 lira.. Tutar deyin ne olur.. Bursa A.Gücü maçına bile üst verdim umarım yatmayız :D
http://i50.tinypic.com/2psiu79.jpg
http://this11.com/boards/1265534900986014.jpg
Heyyy yavrum heyy kadroya bak :D Koskoca Vassell takımda yedek :D
:pankaragücü noldu öle yaw (::)
Ediz-Elsaya- Kağan yerlerine daha kalitelileri alırnırsa seneye kafaya oynayabilir ankaragücü. Ama seneye rothen ve rajnoh gitçek kiralık oldkları için sanıırm
Ne olacak 0-0.. Zaten bu maça üst vermek hataydı.. KEşke Paşaya üst çekseydik.. :)
İnadına bugünde oynayacağım.. Bu iddaa dan para kaldıramazsam içim yanacak... Bakalım diğer maçlarda kim yatıracak..
Kağan - Ediz - El Yasa yoktu bugün. Cihan - MUhammet - Mehmet Çakır oynadı yine gol atamadık yine golu bulamadık : )
Manisa tehlikeli yer ya :D Ses kısık benim :/
Apaçi çok orda aman dikkat edin :n:
Kanka raad ol bizim hayatımız deplasman olmuş :n:
iki üç apachiden korkacaksak ohoo
gel bea:D
EURO2012 elemelerindeki gruba bakın yav deplasman yok resmen:n::n:
Scar face seni çok artis görüyorum bu günlerde.:0:
Forumda çok artis yorumlarını görüyorum da ondan dedim :D
ben hep böyleydim küçümen :n:
O berberi kendi aLanımda bir eLime geçirsem var ya..
Off iğrenç bir saç.Kendime hemen güzeL bir şapka aLacağım.Sınıftan çıkmayacağım uzayana kadar.HayırLı oLdu asLında bir yerde,ders çaLışırım en azından.:n:
Heyt be forvetlere bak Dzeko, Mandzukic, Welliton, Sercan:n::n::n: Hangi birini oynatıyım ben:zuhaha