Kesin yazılmaması gereken bişey yazdı.Yöneticiler araştırsınlar konuyu.Hatta bence Aygün araştırma süresi boyunca da banlı kalsın.
Printable View
Kesin yazılmaması gereken bişey yazdı.Yöneticiler araştırsınlar konuyu.Hatta bence Aygün araştırma süresi boyunca da banlı kalsın.
O listeyi nereden aldın merak ettim Emre abi.Ya bir konuya mesaj atanların listesi ya da arkadaş listen.Tek tek yazmış olabileceğini sanmıyorum.:icon_smile:
http://www.facebook.com/video/video....8012168&ref=nf
Ahahaha süper :D Bize her yer trabzonn :n:
İyiydi gerçekten :D :D :D
Bu arada Aygünüm sana artistlik yapan 10 kusurlu harekette bulunan başaşağı sallandırmak isteyen ve üzerinde çeşitli işkenceler denemek isteyen varsa bana akşam abi bunlar bunlar diye plakasını bildir ben bir ara ilgilenirim,tabi bir ara ne kadar bir ara,araya sıkıştırıveririm bir kaç şey boşaltıp sen merak etme deyip bir kaç ay daha kaybolurmuşum :D :D :D
Geri döndünmü Kaan abim :p
Felek vurmadığı sürece döndüm abisi...
Bana bir virus kaçtı galiba artık espri yapıyorum ama gülmüyorum.
Herşeyin çözümü vardır abi ya eski havanı yakalaman için bisürü şey var burda : )
Aygünsote tarifi var mesela değil mi abisi?
Ooo Kaan abim benim kralsın :icon_cool:
Merhabayın.
merhabasyon.
Uzun bir aradan sonra selam çakalım
Selamun aleyküm....
Herhalde Aygünüm,etinde benim kemiğinde, bu kadar lezzetliyken seni başkalarına bırakır mıyım?
Selamlar Sabahlar.
Zaten bu sitedekiler yüzünden gece bir maç izleyemedik,bir rahat durun,mesaja bakayım derken pozisyon kaçırdı abisi.
Aleykümselam diyelim selam havada kalmasın.
Havada da kalsa Leo Franco'dan neyim eksik.
Radyoda maç anlatımı,Reyes şut çekecek,Leo Franco zıpladı,havada kaldı kaldı bekledi, topu gördü sezdi ve tuttu.
Bunu anlatması 30 saniye sürdü.Leo Franco uçabiliyorsa ben niye yerdeyim.
stv spikerinin salak tespitlerini dinlediniz mi? :D Çok güldüm yahu.
Ben akıllı tespit yapan Stv spikeri görmediğim için şimdiye kadar normal karşıladım. Bir gün biri akıllı bir seyler demeye çalışmıştı ama dili sürçmüş sonradan düzeltip özüne döndü.
Her zaman koz maça gelmez bazen kupa gelir karo gelir bilemedin joker gelir gelir de gelir.
Bu arada birini oflline online görmeye alıştığım için altındaki yeşil ışık gözümü alıyor belirtmek istedim.
burda yaşam belirtileri varmı hala...
Pek sanmıyorum.
böylesine bi ölüme mahkum olmamalı.
sayın emektar yönetici taleplerimi değerlendirmeye alın...
seko espirimi yaptın Allah aşkına :D
Hadi gidin yatın