Limuzin kiralardım kankacım ama, kro derler sonra :D Seni öyle bir yakıştırma ile muatap etmek istemem :D
Printable View
Limuzin kiralardım kankacım ama, kro derler sonra :D Seni öyle bir yakıştırma ile muatap etmek istemem :D
Bu haftasonu bende kız arkadaşımla vakit geçircem ondan sonraki hafta olur. Haftasonu yapalımki ben yerime bakacak birini koyabileyim :D
Abi siz kiralayın biz kro olmaya razıyız :n:
Yine yeşillendi fındık dalları gibi olduk kankacım :D
Bu arada sen arabaya limuzin de ben yutarım,biliyosun o kadar iyi anlarım arabalardan :D
Bu arada başımı bir konuda iyice belaya soktum :D
Aman kankacım ya bela mıknatısı gibisin. Ben sizi alırım arabayla ya, siz gelin yeterki :D
Bu sefer kestaneciyi ve iskenderciyi unutturmayın,sonradan aklıma geldi ben hiç oralara uğramadım :D
Ya ne yapayım kankacım ya, bir boşluk anında birine yanlış sinyal verdim sinyali geri alamıyorum, illa mücadele edecekmiş sinyali doğru hale getirmek için :D
Kaan abi sen kaçta gelceksinki Bursa'ya :n: Benim en son araba kaçtaysa ona bincem mecbur artık sabah kaçta inersek :D
Bu haftasonu değilde ondan sonraki haftasonu ya da ondansonraki haftasonu hangisi uygunsa, cumartesi sabahı 9.30 gibi orda olan bir feribot vardı onla gelirim. Cuma akşamından gelirsem çalışıyor olurlar en iyisi cumartesi :D
Bu arada Bursa konusunu buraya taşıdık,hit aldırmamak lazım oraya çok :D
Abi bende bu haftasonu değil ondan sonraki haftasonu değil odan sonraki haftasonu gelirim işte :n: Tarihi ayarlasınlar artık koskoca Baba Hamdi ve crespo009 geliyo yani :p Öyle her buluşmada yakalanmaz ortam :zuhaha
Yani 19 ya da 20 mart oluyor o kadar hesapladık di mi İsocum,bizden bu kadar :D
Yani abi biz o kadar hesapladık gerisi onlara kalmş :D Bende kızı arıım 13'ünde gelsin :n: Çakışma olmasın 2 saat dırdır çekmiyim durduk yere :D
Ah çekirge ah... Her şeyi öğrendin de şu hatun dırdırı savuşturma dersine gelmedin bak hala o konuda zayıfsın gelince ek ders yaparız artık :D Siz geleceğiniz zamanı tam belirleyin Hayro oteli ayarlasın... Bende şöförlük ederim :D
Hayro nerde yahu çıksın ortaya :D
Abi bazen savuşturuyoruzda bazen olmuyo :n: O konuda ben dersten kaçmıştım o yüzden tam alamadım eğitimi :n:
Buyrun bekliyoruz o günü sizsiz olmaz zaten ondan bulusmuyoruz biz :=)
Bu arada Kaan abi geçerken El Barto'yu da alıver :n:
Geleceğim kesinleşti gibi hafta sonu olursa kesin bursadayız :cool:
Serkan eve gidince CDleri karıştırayım 2008 bütün liglerin facepack var 2009 yine aynı şekilde. Modifier hepsinin var Türkçe hangisinin var bilmiyorum :n:
N'oluyor burda ? Bak Hayrodan ses yok tırstı sizden :D
Hayro abi buluşma buluşma dedi şimdi sesi çıkmıyo abi :n:
Buluş-maaaaaa dedi o :p
Selam kafe ahalisi.Laptop garantiye gitti.8 senelik emektarda vakit geçiriyoruz.Ara sıra reset atıyor kendiliğinden donuyor falan iyice deli oldum.Laptopunda bi parçasını bekliyolarmış yurtdışından gelcekmiş 2 hafta daha yok büyük ihtimal.Ayağımda tırnak batması tekrar nüksetti yarın hastahaneye gidecem lanet olsun ya gelde isyan etme:icon_mad:
Tolga hakkaten sen isyan etmekte haklısın kardeş :/
Geçmiş olsun Tolgacım.
aha deja vu oldu. daha önce de bu muhabbeti yapmıştınız hatırlıyorum ben :)
Adam hep isyan ediyo zaten :n:
İsmail abi valla öle ya şanssızlıkmıdır nedir anlamadım.Kösele giysem ayrı acıtıyor.Spor ayakkabı giysem ayrı acıtıyor.Terlikle mi gidecez okula bilmiyorum.Okulda derdimi anlatmaya çalışıyom adamlar sen git bacağı kestir diyip espiri yapıyolar yok arkadaş ya :/.
Sağol Hemşo.Sağol Kaan abi.Evet Umut abi ya geçen sene 1 kere oldu.Tamam dedik geçti heralde.Sonra bu yazın oldu gene kestiler.Şimdi gene oldu.Ne olcak böle bilmiyorum.
geçmiş olsun inşallah bu son olur.
Yanlız Tolga senin PC ne zaman servise gitse aynı şey oluyo :/
Sağol Umut abi ya inşl. son olur.
Evet İsmail abi ya niye böle oluyo anlamıyorum bende.HP'yede mail attık durum böle böle 3 kere gönderildi falan diye.Geri mail atmışlar o şartlara girmiyor makina değişme veya para iadesi yapamıyoruz demişler.Bizde dedik HP böle böle işte yasal haklarımızı kullanıcaz falan(nereye yasal hak falan kullanıyon sallama oldu onları sıkıştırmak için) ama geri dönüş yaptılarmı bilmiyorum amcam atmıştı mail.Bakalım bekliyoruz.Bişey değil 11 Mayısta garantiside doluyor o zamana kadar ne olucak bilemiyorum.