Ömrüm yollarda geçiyor zaten, 1 otobüs beklediğim zaman, bir de yürüdüğüm zamanı toplasak, yılları bulur herhalde.:D
Printable View
Ömrüm yollarda geçiyor zaten, 1 otobüs beklediğim zaman, bir de yürüdüğüm zamanı toplasak, yılları bulur herhalde.:D
Tabi tabi bundan sonra geceleri akıyoruz :n: Diğer türlü cafede msn açmayı unutuyorum ben :/ Geçenlerde 1 hafta msn açmamışım :D
Gözünü sevdiğimin Aydın'ı nereye gidersen git 20 dk en fazla :n:
İzmir'de de öyle abartılacak kadar fazla zaman geçmiyor da, ben otobüste çok dolaşacağıma, daha uzaktaki durağa, dolmuşa gidiyorum, çok yürümüş oluyorum bu nedenle.:D
İzmir Karşıyaka'da oturuyor ve hala şikayetçi. Serkan seni döverim bak :D
Alsancakta KSK formasıyla tur atmaya ne var yahu, yanlış yer söyledin. Çık gel bu hafta sonu sen döv?:D
Alsancakta bişey olmaz formayla ne olck :n:
Dün akşam saykoya bağladım kaç saat FM oynadım şimdi hala oynayasım var yaa :D
Bugün yüzümde aşırı zalak bir gülümsemeyle kalktım ve hala devam ediyor,ya çok mutluyum ama nedenini bilmiyorum,ya da günün sonunda bir tırın altında kalacağım :D
Neden kalasın abi, o senin her zamanki mutluluğun. Kendimi de sana benzetiyorum bu konuda.
Abi şu çok güldüm başıma bişey gelecek kesin diyenlerdenmisin sende :n:
Sağolasın canım abisi.Sinirle,kötü düşünceyle çekilmiyor şu dünya :)
Yok canım abisi,öyle düşünsem afedersin hiç bir gün burnum moktan çıkmazdı :D Ama bugün ekstra bir şey olmuş gibi,iyi olsun ben rahatsız değilim de millet çok meraklı etrafımda,halbuki bir şey olduğu yok :D
ağustos'ta askere gidiyorum.
Nasıl Yani?
Ne oldu Umutcum o zamana kesin olarak mı çağırdılar canım abisi?
90 doğumluyum abi. tecil ettirmezsem ağustos'ta askere gidiyorum.
normalde 2009 da muayene olmam lazımdı ama olmadım. korkuyorum inzibatlar birgün gelecek diye :D
Yok inzibatlar gelmiyor,mahalle karakolundan polisler geliyor ,ben üniversiteye adım attığımın 2. günü gelmişlerdi, dedim önce bir okusaydım :D Tamam dediler getir öğrenci belgeni akşamüstü ver karakola :D
gerildim :D
Verelim bir gerilim müziği :D Bir şey olmaz canım abisi de bu sene giriyo musun sınava?
Sana uyarı kağıdı geldimi ? Şu anda yaptırmazsan sonra cezası var.
gireceğim abi.
uyarı kağıdı kütüğün olduğu yere gelmiyor mu?
Şöyle bir şey var ,gerçi uzun zaman oldu,yanlış hatırlıyorsam düzeltsinler,gidip yoklamanı yaptırırsın,sana süryi veriyolar ve ağustos büyük ihtimalle ama daha ileriside olabilir bir ihtimal, sonra eğeğ bir yer kazanırsan kazanma belgenle gidip tecil ettiriyorsun, ama kağıt almadım ben kendim geldim diye gitmezsen bir de sınav işi olmazsa yoklama kaçağı durumuna düşüyorsun normal askerlik tarihine kadar gitmezsen yoklamaya.Bunu iyice bir araştırmak lazım.
Kağıdın gelmesini bekle işte o eline geçsin onunla git. Anlat durumunu ben sınava hazırlanıyorum diye 31 Ekim 2010'a kadar erteliyolar. Sonra eğer kazanma durumun olursa okul kendisi tecil ediyo zaten. Açık öğretim olursa sen gidip tecil ediyosun.
Ben de Ağustos'ta askere gidiyorum.
bilgiler için teşekkürler. cuma günü kütüğüme gideyim öyleyse.
Gitme gitme bırak boşver. Gidip beraber postal bağlayalım Umut. :D Sonra ben 5 ay sonra döneyim sen bir 10 ay daha takıl. :n:
Şaka biyana ben Ekimde gitmeyi düşünüyorum. O zamana kadar kilo vericem baya şimdiden başladım çalışmaya. Gönüllü olarak Doğuya gitmek istiyorum. İnşAllah olur.