Ahahaha bi şey olmaz bana raad ol :n:
Printable View
Ahahaha bi şey olmaz bana raad ol :n:
M.B-Usta Bihter geldi ne yapalım ?
P.A-Siz çıkın ben hallederim.
Bir feysbuk repliği...
Eee İzmir'de buluşmada mühim konular konuşuluyor, artık İzmir buluşmasına katılın, karlı çıkın.
El Barto kardeşimdir, her dediği doğrudur...
geceler uzun sessiz,
tadı yok dünyanın sensiz
İyi geceler, uyanık olan var mı? :)
ben efenim
ama yatıyorum :D
kulaklığımı takayım, radyo tiyatro mu da açayım, uçuşa geçeyim :)
iyi geceler diliyorum.
Ohoo herkes kaçışlardamı :/
Günaydın gençler : ) Hoşş kimse kalmamış yine :D
Şu 45'likleri dinlemesi ne güzel bişeydir ya. İnsanı kendinden geçiriyo şarkılar. Gerçek ses onlar. Ne oynama var ne başka bişey.
http://www.facebook.com/video/video....04652169561724 Sevim Tanürek.. Hala daha aydınlatılmadı ölümünün arkasındaki sır..
issiz adamdaki alper aklima geldi :D
45577. mesaja binaen
Ahahaha :D Bendede var öyle hastalık. Onları dinlerken kendimden geçiyorum ama tabi onun gibi koleksiyon yapacak kadar zengin değiliz :p
Günayın. Dün maçta ayağımı sakatladım ya. Üstüne basamıyorum kırık mı yırtık mı anlamadım bi doktor amcaya görüneyim bu gün.
Aygüncüm sen kafanı yorma bunlara canım abisi,sana bir ara uygulamalı anlatırız :D
Selamlar, saygılarımı sunarım.
Bir kulaklığa 15 lira istiyorlar yahu.:icon_confused: Aynı yerden aynı kulaklığı yakın bir zamanda 13 liraya almıştım orası ayrı bir konu.:icon_smile:
Var mı bildiğiniz bu kulaklık işini ucuza mal edebileceğim bir yer? Kulak içi kulaklık istiyorum ama.Diğer türdekilerde başım ağrıyor nedense.
İstanbul'dan almayı planlıyorum.İstanbul'da ucuz yeri nereden bilsinler.Çin'e gittiğimde ise çok zor olmaz herhalde ucuz bir yer bulmak.:icon_smile:
http://www.uludagsozluk.com/disari/?...nasayfa.asp%3F
15 liraya pahalı diyen arkadaşa...
Bu arada Sekopej ile aramıza girmeyin. Biz severiz birbirimizi.
Fena halde hastayım bu arada. Dua edin iyileşeyim yakın zamanda. :)
Kaç kez dedim sana Barto,Doğu bloğundan olan hanımlarla takılma diye :D...Gecmis olsun...
Selamlar alayınıza :D
Gitmiyorum yarın okula hadi gelin alın evden. Ben kim , aşk kitabı anlatmak kim. Sor tarihi , tarihi baştan yazayım.
Okay Karacan ve Bilgin Gökberk'in programını seyreden oldu mu?
Japon Milli takımında oynayan topçu. :zuhaha
Okay Karacan nasıl yedi bun yahu?