Ahh Şemsi ahh :n: Sende bişey olmamış gibi geldinmi eve :D
Printable View
Ahh Şemsi ahh :n: Sende bişey olmamış gibi geldinmi eve :D
İlk fırsatta çektim kurtardım kendimi.:smismileyiw2: Ne alet olacam kadının kötü emellerine.:icon_smile:
Kadınmıydı bari :n:
Quote:
bir bayan tarafından
sence iso abi :n:
Yok ben sordum sadece :n:
Kadın var kadın var ama..Belki şuan kadın olan ama yıllar önce geçirdiği ameliyattan önceki günlerin hasretini çeken bir kadındır.Böyle bir çelişkiylede yapmış olabilir bunu. :D
Onlara kadın denmiyor zaten :D
Şemsi abi kirlenmedin dimi :D
Oha aygün oha :D
Boca - River maçı başladı. Ama çok sürmeyecek gibi :n: Çok yağmur var.
Aha iptal oldu maç :D o kadar bekledik yaa pehh :/
http://img5.imageshack.us/img5/2314/48694692.png
hatun böyle ise yazıklar, değil ise geçmiş olsun Şemsi.
Amca korkmuş ama ... :n:
Bu arada bu fotoğraf senin Bilgisayarında ne arıyor :D Sapıklıkla aşmışsınız kendinizi :n:
Yetenek Sizsiniz'de yine her zamanki gibi milletimizin acıma duygusu kabardı her yarışmada olduğu gibi :)
Vah yazık deyip oy mu veriyorlar, vah yazık diye yapımcılar finale mi çıkarıyorlar anlamadım.
Bu adam birinci olursa benim yeteneklerime yazık olacak vallahi. :)
acun da uzattı da uzattı. bitir açıkla ver parasını kazananın işte. pff izlemiyorum yatıyorum. ıhhh
Yetenek sizsiniz yarışmasının ismini herhalde oy atanlar yanlış anladı. Bilal Göre hiçbir yeteneği olmadan, alt tarafı allahına kurban, bana sevdiğim kız abi diyince sözleri ile buraya geldi. Diyecek söz bulamıyorum. Bilal ve Uğur'a is oy attım. Mutlaka birinci olmalılar.
Acun Ilıcalı, kazandığı milyonlarla o kişinin gözünü zaten açtıracaktır. Birinci olmasa bile. Ben bunu buraya yazıyorum. Yarı finale kalanlarada zaten çeşit çeşit ödüller dağıtmış.
O Hakan kesinlikle finalde olmalıydı bence.Yetenek dediğin odur abi ne öyle darbukaya iki vur Türkiye'nin en yeteneklisi ol.
seyirci de yemesin o zaman
Seyirci yemeye meraklı abi :) Açıklıyo umarım Bilal-Uğur ikilisi olur.
Oh be işte bu :D
Pek yedirememiş demk ki.
keşke izlemeseydim. bilal göregen'in yüzünü gördükçe uykum kaçtı. aghh