Herkese iyi akşamlar.
Printable View
Herkese iyi akşamlar.
Ya odada kapı olmayınca çok çekiyorsunuz misafirlerden böyle işte. 18 e gireyim gidicem ayrı eve çıkacağım rahat rahat asosyal olacağım ::S:S:S
Darbukaya vurmayla yetenek olunsaydı arap şükrümüz zaten 1.ciydi :n:
Daha dur Tolga Panama yolcusu olucaz.
Next to Tolga Erol :n:
He is me. :icon_cool:
O zor biraz çiçeğim :cool:
xD xD Merhaba beyler xD
Ahmet xD yapma laa :D Ergenliğe yeni girmiş bebeler gibi :n:
:n: haha yerlerdeyim isot abi :n:
Forumdada kullanıyolar sürekli Allahm nasıl itici bişeydir o ya :D
vay arkadaş ya edebiyat La fizik iyi girdi resmen :D:D:D ama olsun önemli olan katılmaktı önümüzdeki sınavlara bakıcaz :n::n:
bi ton sınav var ne ders dinliyorum ne de ders çalışma isteğim var halimiz duman bakalım n'olcak :)
Yeni mesajlara bak diyorum ama no undread threads diyor ?
başka okula gitmeyen var mııııııııııııı yoksa bugun tekmiyim :n:
selamun A... Kim var acaba???
Ben buralardayım :cool:
Sabahtan beri CrossFire oynuyorum kendimden geçtim yav kan göre göre :n:
bende burdayım :) ben fm ye devam :n:
deli oldum nba 2k10 nun dvd yi kaybettim patch içinde sildiydik şimdi patch geldi oyun yok :n:
Bende Merzifon sokaklarında zürtüyorum... Attım bi cafeye kendimi.. Burdan sonra PS'ye geçerim arkadaşlarla.. TSI'dan da uzak kaldık ya.. Bu arada Özhan Canaydın'a Allah'tan rahmet dilerim, çok beyefendi birisiydi..
Peff bende evde olsam keşke yav :/ Sıkıldım iyice çalışmaktan.
O değilde Sait senin net ne oldu ya :D
Ben dedemlerdeyim.. bizim anne ve baba amasya'nın merzifon kazasından... Ben dedemlerde kaldığım için evde değilim.. Köy'de cafe felan yok.. 2-3 güne bir şehire çıkınca girebiliyorum.. Net evde duruyor.. Şuan Garadenüzlüyük.. 1 haftaya felan umarım artık yuvama dönerim.. MEmleketim gurbet gibi geliyor bana.. İnsan sade yazları geldiği memleketini yabancılıyor.. Ama unutamayacağı olaylarda yaşamıyor değil :D
Sait aşk var gibi duruyo lea :n:
Abi bu nasıl bişey yaa :n: Geçen gördüğümde sandalyeden gidiyodum aşağı :n:
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos..._4997457_n.jpg
:D Yedek sevgilisi :D Hakkatten karizmaymış :D
Geçen gördüm kriz geldi gülmekten :n:
Profilimde paylaştım facede :D
Ama kaşlarına hasta oldum bende öyle yapacam :D
Krize girdim :zuhaha.Hakem lütfen at bunu tribünden izlesin maçı :zuhaha.
Acayip bir telefon görüşmesi yaptım demin :D
Abimin patronu Fabio aradı. Adından da anlaşılacağı gibi yabancı birisi :D Abim evde yoktu, Abimin nerede olduğunu sordu cevap veremedim "No" dedim . Ben onun kardeşiyim diyemedim "I am brother" dedim :n::n: 1-2 şey daha sordu ben cevap veremeyince anladı konuşamadığımı güldü "Okey thanks" dedi kapattı :n: