selam ahali.. Lokman'ım Ordu maçında sanırsam Bolu formasıyla ilk kez oynadı.. Sevindim şimdi :D
http://i42.tinypic.com/157p5t.jpg
Printable View
selam ahali.. Lokman'ım Ordu maçında sanırsam Bolu formasıyla ilk kez oynadı.. Sevindim şimdi :D
http://i42.tinypic.com/157p5t.jpg
selamlar...
hayrola iso işsizliğinin sebebi nedir? Kovuldun mu :p sen mi istifa ettin. :D
kovulmuştur be :D
Pazarlama işine giriyorum. :D
Ne üzerine abi ? :D
ben de bir işe girişiyorum ama hadi hayırlısı :p
Ben de Emre abinin yanında işe başlıyorum :D
G. Afrika'dan vuvzela getirip satacağım. :D
Yok o zaman vazgeçtim :D
:n: parayı kırarsınız olum :n:
Seni çalıştırmam zaten ben. Daha ciddi aklı başında adamlar lazım bana. Seninle iş yaparsak batarız zaten. :p
bir ortak arıyorsan haberim olsun abi :D
Önce bir 150 tane getirtiyorum. G. Afrika bağlantılarım sağlam. Bakalım Beşiktaş'ın haftaya maçında İnönü'de satacağım. :D
Aygün seni ortağım yaparım kardeşim kafanı yorma sen. :p
Tamam o zaman abi :D Ben Afrika'ya gider alırım burda satarız :D
Yok seni yamyam diyarına tek başına yollamam. Adana üzerinden gidersin Umut ile beraber. :D
O daha kötü :D Ülkeden çıkmadan Umut abi beni yer :D
Artık kimin kime gücü yeterse. :p
Çin pazarına baksaydık abi.Belki daha ucuza ayarlarız.Yalnız komisyonumu alırım.:icon_biggrin:
Gençler hayırlı akşamlar. Kapının anahtarını üzerinde unutmuşsunuz. Gece gece rahatsız etmek istemezdim. Acil bi giriş yaptım, kusura bakmayın. Varsa ücreti mukabilinde bi kaç sigara rica edecektim. :zuhaha
Vuvuzela karaborsaya düştü yaa :)
Günaydın gençler. İşsiz olmak ne zor arkadaş ya :D Boş adam olmak zor iş.
Ya harbiden öyle ha İsmail en diyordum ya sana sıkılıyorum diye işte bundan bahsediyordum.
Aynen ya. Cebimde param var gerektiğinde arabam var. Ama yok nereye kadar gez gez. İnsan sıkılıyo. 1 gün gezdim 2. gün dışarı çıkmak istemiyorum.
Bende o dediklerindende yok hep yaya geziyoruz:D
Çok fark olmuyo Musti :n:
Olmaz mı lan geçen piknik yapacaktık araba olmadığından gidemedik,birirsine söyledik son anda kıvırınca olmadı.Araba büyük ihtiyac bence:D