İstanbul'da var zaten 20 milyon. :D
Printable View
İstanbul'da var zaten 20 milyon. :D
http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam...48965/sayfa/1/
Şuraya bak ya adamalr bizim sayemizde neler kazanıyor:D
şu bizim bölümün durumu içler acısı :D
birgün derste arkadaşın biri uyuyor alttan aldığımız bir ders kızın biri kalktı hocaya soru sordu, arkadaş kafayı kaldırıp "karı lan" diye bağırmış bulundu millet kopmuştu.. :D
selam herkese...
lokman geldi gençler, parmak uçlarında boşaltıyoruz burayı şşş ses çıkarmayın.. :n:
Parmak ucu dedin aklıma bizim liseden hoca geldi kadı 65 yaşında felandı.:DÖğrenciler ona şaka yapmış,sonra kaçan öğrencileri ayak seslerinden tanımış ve cezalarını vermiş öyle söyledi bir koptuk ki sormayın:D
Psikopat seri katil yakalandı, şu bizim lastikleri 3 gündür deşen psikopat da yakalansa çok iyi olacak, ne oldu bu İzmir'e yahu?
Ordaki eminyet müdürümüydü ne o gidince şehir bozuldu:D
Yakalandımı o manyak. Dünde biri vurulmuş 9eylülde. Ama o gündüz olmuş o manyağın olayı değil herhalde.
Burda seri katil olmaz ya en fazla 3-5 Amerikada adamalr harbi seri yapıyorlar:D
Tecavüz olayları çok arttı ya millet iyice sıyırdı.
3 kişiyi öldürmüş, dün gece sabaha karşı yakalanmış. Bizim vali çok iyiydi, onu Emniyet Genel Müdürü olarak atadılar.
Bizim mahallede de 3 gecedir her gece en az 15 arabanın lastiklerini parçalıyor birisi. Polis buna da önem verir de, o manyak da yakalanır inşallah.
http://img5.mynet.com/ha5/s/seri-katil-hamdi2.jpg
Şunun tipine bak. Bırakcaksın böylesini sokaklara. Tövbe tövbe ya. Zorla ağır konuşturuyolar insana.
La ben bu adamı tanıyorum. :D
benimde gözüm ısırıyor ama....
:D
Şarkı yarışması vardı ordan birine benziyo hafiften :D
Hüseyin Çimşir'ide anımsatmıyor değil :D
http://www.yenibursa.com/img/haber/l...spor_bursa.jpg
Polisin yakalaması da enterasan, dün robot resmi yayınlandı, tipini benzetmemişler, adam rahatça dolaşsın diye, robot resim daha bir psikopatçaydı.
Vee evet en sonunda Çeyiz Şov başladı :zuhaha
Devletin kanalında olan yarışmaya bak. Hey Allahım.
Bilgisayarımda kullanıcı adlarım ve parolalarım kayıtlı olduğu için turksportal'a girerken kullanıcı adımı elle yazmıyorum.Bugün okulun bilgisayarını kullanıp giriş yaparken 3 seferde de GeNç KaRTaL yazıp böyle birisi yok uyarısını aldıktan sonra yeni kullanıcı adımla giriş yaptım.Yılların alışkanlığı.Kolay değil tabii.:)
Banada oldu o Şemsi.Diyorum nasıl yok ya ben varım işte soradan aklıma geldi ne yapıyorum ben dedim:D
Merhaba. Okulda dişime bi ağrı geldi. Çok kötü ağrıyor ya. Durup dururken bi ağrı geldi şimdi nası sancıyor. Çok kötü ya başımada ağrı veriyor. Hayatımda diş doktoruna gitmedim. Dişlerimde hiç bir problem olmadı diş doktorlarındaki o koltuğa bile oturmadım ama çekilecek bir durumsa ayvayı yedik.
Diş doktorlarının en son başvurdukları yoldur diş çekmek. Muhtemelen çürük ise kanal tedavisi ardından dolgu yaparlar Tolga. Korkacak bir durum yok ama sadece morfini vurduktan sonra uyuşmuş olduğundan emin olmadan kanal tedavisi yapmasın doktorun yoksa sinirleri alırken atacağın çığlıklar Samsun'u inletir. :)
Geçmiş olsun.
Az önce bi kız arkadasla gittik dişciye kızın dişinin olduğu yer şişmiş sonra patlamış doktor film istedi çektirdik sora eve yolladı birşey yok diye 15 gün sonra gel diyerek:D
Doktor değilde tecrübe diyelim. :D
Çok oymuşluğum var. :D :D :D
Emre abi içimi rahatlattın ya. İnşl. öyle birşeydir. Okulda sanat tarihi dersindeyiz. Tam hocayı dinlerken dişimde bi sızlam bi sızlama. Sonra eve geldim. Evdede devam etti. Hala da devam ediyor. Dediğin gibi yarın bi diş doktoruna gideyim ben. İnternette bakıyorumda morfin falan çok dehşetül vahşet şeyler okudum :D. Kerpeten, gargaburun falan. Bu iki aletide bizim dükkanda kullanıyoruz. Ağızımın içinde düşünemiyorum bile.
İçin rahat olsun korkacak bir şey yoktur. :) Eli hafif birine de denk gelirsen hiç hissetmezsin bile. Soğuk veya sıcağa karşı duyarlılaşmaya başladı ise dişin kanal tedavisi yaparlar muhakkak. O kadar ilerlemedi ise ilaçla dahi halledilebilir.
Tolga geldin 20 yaşına dişciden mi korkuyosun bende hiçbir zaman korkmadım ya :D
Ben 3-4 sene önce gitmiştim ilk.Korkucak hiçbir şey yok.Dişimi çektirmiştim hatta :D