Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah...
Printable View
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah...
Arkadaşlar oyunda bir oyuncunun regen olup olmadığını nereden anlıyoruz.Mesela ben Sokol Bega diye bir oyuncu genç 19 yaşında ama acaba bu oyuncu normaldede var mı yoksa oyun sonradan mı oluşturdu
Geçmişine bak, oynadığı sezonlara, oradan anlayabilirsin.
hmm yani 2010 sezonunda oynamıyorsa regen ozaman
Evet, öyle olması muhtemel.
Selamun Aleykum gençler :)
A.selam Ali
Selamlar..
Buraya ne olmuş yahu kimse yok
seLamLar
maç oLduğundan oLabiLir mi Aygün :D:D:D
Selam.
Yarın Hıdırellez :D. Okula gitmiyorum. Kafa izni ilan ettim kendime :D
Andre Moritz'le kankaya bağladık :D
O nerden çıktı :D
Kasımpaşayla turnuva maçımız vardı zavallı Moritz'i kadro dışı bırakmışlar biz maç yaparken sahanın etrafında koştu falan sonra geldi kalenin arkasına oturdu. Sohbet falan ettik tabi bu ara maç devam ediyor :D. Sonra tüm takım resim çektirdik Moritz'le. Çok cana yakın adammış ya :D
Kupa ile ilgili espirilere yetişebildim mi yahu? :D Ben geç kaldım biraz. :n:
Onlar daha uzun süre devam edicek abi kaçırman mümkün değil :D
Günaydın.
Bu gün okula gitmedim kafa izni yaptım kendime :D
günaydın
şöyle arada okula gitmemek çok sevindiriyor insanı yav :D:D:D
hıdrellez için annemler pikniğe gitti bende siz gidin ben gelicem dedim okula gitmedim.Annemleride sattım şimdi evde pc başındayım:D
Bende hıdırellez diye gitmedim okula :D. Zaten yazılı falanda yok :D Yağlı yanış ve kestaneye devam :D
benim hıdırellezle alakam yok yazıLım yok dedim gitmicem dedim tamam dedi bizimkiler :n::n:
Herkeşler yönetici oluyor ne iştir. :D
Yönetim uyumayın beni de yönetici yapın. :zuhaha
Ben öneri de bulundum ama yok dediler senin için.
Yazık yazık en çok hakeden benim. Bu yönetime zerre güvenim yok.
Oha yani. Sen geri dönmek istediğinde zaten seni kaldığın yerden devam ettireceğiz. Bartladın yine ortalık yerde :D
Bırak ya bırak karnım tok benim bu laflara. Yıllardır ha bugün ha yarın uyutuyorsunuz. Artık isteseniz de olmam yönetici falan. Bırakıyorum siteyi, bırakıyorum, bırakıyorum, bıraaaaaaaaaaaktım.
İstediğin kadar bartla. Bana özel mesaj atıp geri dönmek istiyorum diyene kadar sana geri dönüş yok.
Dönerim de sana özel mesaj atıp geri dönmek istiyorum demem beah. peeeh.
Selamlar...
http://www.sporx.com/img/2010/05/071273216815.jpg
Çok tehlikeli hareketler bunlar :n: :n: :n: