:zuhaha özetliyor :zuhaha.Günaydınlar =).
Printable View
Herkese günaydın :) Video süpermiş bu arada :n: :n: :n: Eşim şikayetçi oluyor ama :n: :n:
Medya Kralına çıktı bu hafta bu ekip :n: Süperdi ya :D
Günaydın Millet yeni kalktım yahu amma uyumuşum:D
Ya misafir geldi zorlukla topladıgım eriklerimi yiyoooooooor :( Yeme lağn yeme beaa yemeeeeeeeee ! öf yaaaaaaaaa öfffffffffff
Merhaba kefe ahalisi.
Bursa'da oturanlara bir sorum olacak. Ben seneye evimi değiştireceğim. Bu sene Ataevlerdeydim. Seneye şehir merkeziyle okulun hemen hemen ortasında olan bir yer arıyorum. Hangi semtleri tercih etmeliyim acaba? Bir de seçeceğim yerin de kendi içinde merkezi bir yer olması iyi olur.
Bitirmişşşşşşşşşşşşş:( :( :( :( Kabız olursun inşallah çekirdekleri gözüne dizine bi yerlerine durur umarım :(
hahahaha.. :n::n::n:
Ahmet toplarsın bi daha ya nolucak :D
1000 gb harddiski bilgisayar görmüyor yahu, herşey onun içinde, umarım gördürtebilirim.
Yine toplarsın ağaç orda :D
''Ah Ahmet Ah'' :D
Selamlar herkese...
ama neden dırnak için yazısin ? önceden öle yazdın 1-2 kere. Bişemi ima ediorsun nedin ?
Masaüstü, dün raid bağlantıyı görmüyordu, mecburen raidi sildim ve yedeklerini alamadan içlerindeki gitti. bugün yeniden raid bağlantısı yaptım, diğer disk tak tak tak ötmeye başladı bilgisayarı açınca. Kabloları değiştirdim, türlü şeyler denedim, en son güç kablosunda ya da sata bağlantı noktasında hata var sanırım bu ötmesi kesildi. Şimdi biosta ve başlangıçta görüyor, windows görmüyor.
Ama halloldu gibi, abimle konuştum. Ama anlamadığım nokta neden harddisk öttü, güç kablosu ya da sata kablosu bunu yapar mı? DVD'ye giden güç kablosunu bağladığımda ses kesildi.
Anakartı değiştirdim dün, sanırım eski anakart üzerinden raid bağlantısı olmadı. Şimdi kafam bulandı, bıraktım, kabloları yeniden kontrol edeceğim, inşallah harddiskte bir sorun yoktur.
Abi o tak tak tak sesin genelde kafa vurması diye tabir edilen iğrenç bir ses olma ihtimali yüksek.Tabi bu kafanın disk yüzeyinden çekilip park etmeside olabilir.Şu an bir sorun yoksa ve ilerde de çok sık yapmazsa bir sorun olmaz.Yerinde olsam içindekileri başka bir hdd e atar servise yollarım.Sata kablosu veya herhangi bir kablo buna sebep olmaz.Eski anakarta kurduğun raid'in yenisinde çalışmaması normal diye biliyorum.Hdd'e ulaşırsın diye düşünüyorum ben fiziksel bir sorun değil gibi.Windows görmüyorsa bir isim atanmamıştır Hdd'e.Böyle ise durum format gerekicek.
Tamam onu hallettik, aygıt yöneticisinden yeni donanımları tara deyince buldu.:D Bu niye benim aklıma gelmedi bilmiyorum.:D
Şimdi dvd bağlı değil, bağlamaya da korkuyorum, abim gelsin, o toplasın artık içini. Veriler kaybolmamış, o bana yeter.:)
Daha yeni geldi servisten, hatta 750'lik bozulmuştu, gönderdik, o sürüm hatalı çıktığı için ellerinde olmadığından 1000'lik gönderdiler, 2 ay bile olmadı geleli. Yine de yedekleri başka yere yedeklemekte fayda var, ne olur ne olmaz.
Vallaha bende masaüstünde anakarta arıza var sanarak yeni anakart ladım meğerese ram'lerin ikiside arızalıymış elimde patladı anakart.
Bir bilgisyaarda ik ram nasıl aynı anda bozulur arkadaş hala anlamadım.
Şebeke dalgalanması sonucu sağlam olmayan bir psu'ya sahipseniz herşey olabilir :) Serkan abi benim anlamadığım disk türü donanımları değiştirdiğinde otomatik tanır xp, vista, w7.Sende neden böyle olmadıda el ile donanım tarattı hayret verici.Hiç aklıma gelmezdi :D
Benim de aklıma gelmedi zaten.:D Şöyle bu anakart biraz garip, abim birşeyler anlattı, kendine özel gsata girişleri mi ne falan varmış, onları açtım biostan, orada raid gözüküyormuş, onu ide yaptım, achi diye bir şey falan vardı, oraları kurcalamaktan sapıttı herhalde makina.:D Görmedi, neyse sağol Yaşar, şimdilik sağlıklı, dvdyi de bağladım, format sonrası programları artık kurayım, en sevmediğim iş yahu hele dün kurup bugün yeniden format atınca hiç çekici gelmiyor.:D
siz siz olun uykunuzu almadan işe mişe gitmeyin. ah ne zormuş..
Google'a girip Pac-Man oynayabilirsiniz şu anda :D
:zuhaha bende yeni gördüm konu açtım hatta :n::n:
http://forum.turksportal.net/vb/show...ewpost&t=87167