caps alın lan diyodu :n:
Printable View
caps alın lan diyodu :n:
of of of :n: ismail abi süpersin :n:
Günaydın Kafe...
İso Abi süper bunlar ya :n:
Günaydın.
Emre abi gittim doktora. Muayene oldum. Film çektirdiler. İnceledi baktı. Kıl dönmesi gibi bir rahatsızlık yokmuş. Kuyruk sokumunda kemikte bir problem var dedi. Oturma bozukluğuna bağlı olarak olmuş sanırım. İlaç verdi kullanıyorum bakalım geçmesse tekrar gel dedi.
Selamun Aleyküm.
Kızlara bak sen ya iş güç yok selam kelam yolluyorlar..
Geçmiş olsun Tolga. Bilgisayar başında çok vakit geçirince nasıl oturduğunu unutuyor insan. Birde ayaklarını uzatın oturuyorsan seyreyle bütün yük bele biniyor. Biraz zor ama dik oturmak lazım bilgisayar kullanırken ve mutlaka belli aralıklarla kalkıp biraz hareket edip tekrar oturmak lazım.
Bunları söylüyorum ama ben bu mesajı yazarken dahi yayılmış oturuyorum. Bu işi bir zorunluluk gibi değilde alışkanlık haline getirip yapmak lazım.
Günaydın...
Günaydınlar, normalde böyle şeyler hiç yazmam buraya ama acayip moralim bozuldu şuan.
Takdir alacağım diye beklerken, teknik resim dersinden 41'den bırakılmışım bugün aldığım en güzel haber ( ! ) oldu.
Basalım teknik resimcinin evini...
adam haklı beyler.
Bugün şans eseri FM 2010 Demo'yu buldum bilgisayarımda.Öylesine bir yükliyim dedim.Fakat açıldı oyun.256 Ram 128 Ekran Kartı varken nasıl çalıştı anlamadım.3D bile oldu tabi kasıla kasıla :) Tam sürümünü yüklesem çalıştırır mı acaba :S
2D oynarsın aygün. Denemekten bişey çıkmaz :D
2D istiyorum zaten ben abi de çok kasıyo ya :( Online oynasam rakip demediğini bırakmaz :D
ya yeni pc al ya da fm i unut :D
]Bende Ayg.22 arıyorum Aygün Aygün diyor herkes madem RaSenGan oLmuş.:n:
SeLamLar..:)
Zaten en son birkaç ay önce oynamıştım o da Fm 08'di :D Unutmuştum FM'yi ama bu demo anılarımı canlandırdı :uzgun:
Olucam tabi :p
Ayg acıyorum sana...:D
FeMe'siz,yalnız. :uzgun:
:D
Ne yalnızı :S
adamın 9.5 aydır manitası var ne ayaksınız ulen
Aygün 2 seneye evlenir bu gazla :/
valla olabilir :n:
Bizde halaa sinek avlıyoz.
Yalnızı manita anlamında söylemedim yahu :n: Fm anlamında söyledim. :p Yoksa bende biliyorum Ayg.'ın manitasız olmadığını. :D
Kızlar nasılsınız yahu internet bağlandı sonunda huhuuu.
Yaa varya mis gibi cfg vardı elimde kybettim şimdi onu bulamıyorum. Çok büyük bişeydi. nette bakıyorm 20 kb cfgler var :D
ne oluyor bu foruma yahu.
Selam uşaklar naber pek giremedim ihmal ettim burları.