iyi de orda rol yapmıyo ki :) Şilili'nin dizi torres'in sağ bacağına geliyo e koşarken de takılı. çok dikkatli izleyin.
Printable View
iyi de orda rol yapmıyo ki :) Şilili'nin dizi torres'in sağ bacağına geliyo e koşarken de takılı. çok dikkatli izleyin.
Misafir geldi yine ya off kahvaltıda etmedim geberiyorum açlıktan , çocukları da koşuşuyor evin içinde bağıra bağıra , allahtan odanın kapısı varda kapatıp kilitledim.
Aygün tır mır geçmişyo işte :) resmen değiyo iyi izle bi kaç defa daha..
Evet Torres'in ayağı Şilili'nin dizine çarpıyor, Torres'te senin kafada demek dizi ayağıma çarptı diye düşünüyor ayaklarını birbirne dolayıp yallah yuvarlanıyor. :)
Yani evet adamın dizine çarpıyor ayağı ama kendi ayaklarına birbirne vurarak atıyor kendini Torres efendi.
Şu an Matrax'ı dinleyen varsa Mesut harbici dehşetti.
Pekin'den selamlar saygılar arkadaşlarım.Şu an burada sabah 8'e yaklaşıyor saat.Buradaki prizlerle bizim fişler uyuşmadığı için bilgisayarı şarj edemedim ve şarj bitmek üzere.Bir selam vereyim dedim.Fazla duramayacağım yani.Gerçi bu saatte fazla kişi de yoktur zaten.
Oooo abi napıyorsun oralarda yahu. Aleyküm selma bu arada...
Şemsi oradakilerin hepsi bana benziyor mu? Bir ara oralara gidip kendimi evimde hissetmek istiyorum. :D
Yaz kursuna gideceğim burada Ahmet.Onun için geldim.Serhat valla herkes birbirine benziyor ama çok aşırı değil.:icon_smile: Bu arada söylendiği gibi çok çirkin değilmiş Çin'li kızlar.Beğendiğim kız gördüğüm baya.:icon_smile: Neyse benim şarj bitti bitecek.Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere.
Şemsi kız beğenmiş. :D Hemide çinli.
Hadi gözüm sök çinceyi de gel. :p
günaydın mr. bart
günaydın da ben fazla kalamayacağım.
hoşçakal daha yaraşır. :)
Taraftarların tutkuyla bağlı olduğu çubuklu formalar yarın Kartal Yuvası Mağazaları'nda satışa çıkacakmış beyler ...
Kelam Melam Beyler:)
Herkese İyi Geceler Tatlı Rüyalar Ben Yatıyorum Artık:)
tırı vırısın sen benuğaaaa.
Selamun aleyküm kahve milletinin insanları nasılsınız?
slm beyler... Biraz önce MErzifonun meydanının tam karşısında bi internet cafede işe başladım.. Full TSI'dayım :D
niittiniz..
haberkale.comQuote:
Daha Neler Göreceğiz
Kırıkkale otelinde kalan B.İ ve E.G isimli şahıslar, otelde ayrı ayrı odalarda kalıyorlardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, B.İ E.G’yi odasına çağırıp alkol almaya başladılar E.G odada sızıp kalıyor.E.G sabah uyandığında Pantolonunun sıyrılmış olduğunu fark ediyor.
Makatında ağrı hisseden E.G kendisine tecavüz edildiğini düşünerek polise haber veriyor.Polisin doktor’a muayene’ye gönderdiği E.G tecavüze uğradığı saptanıyor.B.İ ise polis tarafından hala aranıyor.olayı geçen şahısların erkek olması vatandaşların kepazelik olarak nitelendirmesi ve bir erkeğin bir erekeğe tecavüz edecek kadar gözü dönmesine ürpertiyle bakıyor ve kınıyoruz.
Yuh diyorum :SQuote:
Öğrenciler Sınır Tanımıyor
Okulların kapanması ile birlikte, alttan dersi olan öğrenciler sınıfta kalmamak için kurtarma sınavlarına girmeye başladılar.Öğrenciler stresli dönem başlamış durumda olmalı ki akla gelmez yollara başvuruyorlar.
Kırıkkale Lisesinde alttan dersini kurtarmak için sınava giren OY ise bunlardan birisi. Sınavlarda telefon hesap makinesi v.b elektronik aletlerin yasak olduğunu bilen O.Y âdete ayaklı elektronik mağaza gibiydi. O.Y sınav günü bluetooth sistemi ile üzerine özel bir düzenek kurarak sınava girdi. Fakat kurduğu düzenek denetçilerden geçemedi. Denetçilerin polisi çağırması üzerine O.Y sınavdan çıkartılarak sınavı iptal edildi
Ya bu mevsimlere artık küfür edecem. Kış ayında bu kadar yağmur yağmadı ya. 2 saattir şakır şakır yağmur yağdı odunluk su doldu gene. Şimdi belediye çağar falan uğraş dur of of.
Allah'ın işine karışılmaz :)
Belediyedede iş yokki. Babam dışarda şuan isyan ediyor :D. Ama kime . Belediye Başkanı altındaki makam aracını değiştirsin anca BMW'ler alsın. Başka yaptığı iş yok zaten. Bizim apartman hatta bizim mahalledeki apartmanların çoğu su aldı şuan. Odunluklar hep battı.
toplanıp belediyeye yürüyüş yapın bence. burda haziran ayı tamamiyle sular kesikti. yürüyüş yaptık. şimdi sular gitmiyor :D
Allah kolaylık versin zor iş su basması... Bir keresinde küçükken annemle pazardayken yağmur bir başladı sele dönüştü o zaman neredeyse beni sürükleyecekti... Tabi annemin elinden tutuyordum yoksa giderdim.. Yaşadığım en büyük sel felaketi oydu.. :)
Oralara gitmek lazım yahu. Aydın yanıyo. 1 saat dışarıya çıkayım dedim yok beyin kanaması riski çok yüksek.
baylar bayanlar, merdivenden kayanlar :) torrent davetiyesi olan var mı :)