Hiç güleceğim yoktu gece gece. Bir de üşenmemiş fotoğrafını koymuş. :icon_biggrin: Büyük ihtimal Ziegler geliyor kurtuluyoruz merak etme.
Printable View
Ziegler de feda demis galiba. Sol bek de iyi is yapar.
Beşiktaş gibi kadro kalitesinden çok istek,arzu ve hırs ile ayakta duran bir ekip için nokta transfer diyebilirim.
Ziegler de bunların hepsi var.Gördüğüm en iyi profesiyonel ve en hırslı oyunculardan birisi çok iyi transfer hayırlı olsun..
Ayakta durandan kastım şampiyonluk yarışında olmalarıdır, yanlış anlaşılma olmasın da..
ziegler iyi olur sol bek sıkıntı gercekten. pektemek dönecek o güzel ama birde nene gibi bir adam cok iyi olur bana göre birde ortasaha oldu mu tamam takım iyi olur alternatif lazım insallah iyi olacagız..
Sen kal biz Rusya'ya gidelim Fernandes. :D Bu adamı takımda tutmak için yönetim ne gerekiyorsa yapmalı.
Gönlümden geçen Gökhan Süzen'di ancak Ziegler'de hayal kırıklığı yaşatmaz. Hem bütçe bakımından hem de ihtiyaç bakımından yapılabilecek en iyi transferlerden biri.
@ibrahimseten
375 bin €'luk son pürüz de çözülebilirse bu akşam Quaresma'nın Beşiktaş'la sözleşmesi feshedilecek.. G.Saray'a giderse hiç şaşırmam..
Quaresma gitsin, eyvallah; ama GS'ye giderse edeceğim lafları buraya yazarsam direk atılırım. O günleri görmem umarım.
Bizim yönetim gündemimizde yok diyor, kaç aydır yatan adamı napalım ayrıca, rahat olun bize gelmez bence.
http://img836.imageshack.us/img836/9...ranalntssr.jpg
Ersan Gülüm @GlmErsan
Ziegler cevresine : Fenerbahce eski doktoru Ertugrul'a belimi gosterecegim.Yobo ve volkan ile yemek yiyecegim haftayada bjk ya imza atacagim
En az 15 milyon euro verebiliyorsanız, buyrun! :icon_smile: Q7 bedava gideceği halde, Türkiye'de başka takımda oynayamaz ibaresi varken, Fernandes'i alabileceğinizi düşünmen ütopik kaçar biraz. Üstelik, yurt dışında onca alıcısı çıkacakken.
This is Turkey you know diye bir reklam vardı eskiden :) Herşey olur. Kefen giyerim Gs forması giymem diyen adam Gs'lı oldu zamanında, ayarlarız :) Hea ben sana takılıyorum tabi ki şu anda zor bir transfer ama böyle böyle söylentileri çoğaltırsak bence işe yarar :D
Geldiği ilk gündeki heyecanı, coşkuyu hatırlıyorum. Keşke başladığı gibi bitseydi ama olmadı. Yolun açık olsun Q7, herşey için teşekkürler.
Bu İbrahim Seten nasıl biliyor herşeyi herkesten önce, yönetimlerde adamımı var ya da dediği gibi bizzat başkanlar mı söylüyor herşeyi bu adama. Neredeyse her takım için konuşuyor rahatlıkla genelde de tutuyor söyledikleri, kulüplerde kurumsallık sıfır.
@firatgunayer
Son dakika!! Fikret Orman:Quaresma bizim sözleşmeli futbolcumuz..Herhangi bir gelişme yok
Cidden Galatasaray devrede ve transfer etmek istiyor galiba, ne yapacaksak Q7'yi. Fatih Terim A7 yerine Q7 istiyor demek oyuna sonradan sokmak için.
Romanya basını, Beşiktaş'ın Marius Alexe'e ile ilgilendiğini duyurmuş.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern...alexe-10395564
Samet Aybaba Lig TV'ye katıldığı programda yanılmıyorsam forvet arkası oynayan bir oyuncu alacağız demişti.
Almeidanın dediği gibi Nene forvet değil gerçekten saglam bir forvet lazım ya
Ankaragücü takımından Sinan Kurumuş transfer edilmiş. 360 bin TL + Sinan'ın Kurumuş'un alacaklarına karşılık. Ankaragücü başkanı açıklamış. İzlediğim Ankaragücü maçlarında göze çarpan 2,3 oyuncudan biriydi. Gelecek adına iyi bir transfer olabilir.
30 yaşın üstündeki yabancıları yıldız oyuncu diye getirmektense genç Türk oyunculara yatırım yapmak çok doğru olur. Güzel transfer.
Hayırlı olsun. Mehmet Akyüz yedek bekleyeceğine, 18 yaşındaki gençlere şans verilir en azından.
Mehmet Akyüz ve Akgün'de bir an önce gönderilmeli. Boşuna para veriyoruz.