Ben haberin yalancısıyım.
Printable View
günaydın ahali :D
Nedir bu sıcak ya of of.
ADANA 87.8
AKSARAY 107.0
ANTALYA/ALANYA 98.4
ANKARA 98.3
ANTALYA 98.4
AYDIN 94.0
BALIKESİR 95.5
BALIKESİR/BANDIRMA 102.0
MUĞLA/BODRUM 94.0
BOLU 98.4
BURDUR 89.2
BURSA 98.4
ADANA/CEYHAN 96.2
ÇANAKKALE 98.4
İZMİR/ÇEŞME
DENİZLİ 98.4
DÜZCE 106.4
EDİRNE 89.3
BALIKESİR/EDREMİT 102.0
MERSİN/ERDEMLİ 89.4
ERZURUM 98.4
ESKİŞEHİR 97.5
MUĞLA/FETHİYE 90.7
GAZİANTEP 95.6
BOLU/GEREDE 98.4
İSTANBUL 98.4
İZMİR 98.4
KAHRAMANMARAŞ 91.5
KASTAMONU/ABANA 100.5
KASTAMONU/CİDE 107.7
KAYSERİ 96.5
KOCAELİ(İZMİT) 98.4
KONYA 98.3
KÜTAHYA 106.2
MALATYA 96.8
MALATYA/ YEŞİLYURT 94.0
MUĞLA 103.4
MUĞLA/KÖYCEĞİZ 105.4
MUĞLA/MARMARİS 98.4
MUĞLA/GÖCEK 98.4
MERSİN 89.4
OSMANİYE 94.4
RİZE 105.5
SAKARYA(ADAPAZARI) 98.3
SAMSUN 99.4
SİVAS 92.9
TEKİRDAĞ 98.3
TRABZON 91.4
ŞANLIURFA 90.0
ZONGULDAK 98.2
Serdar Gökalp'i tavsiye ederim, Matrax'a 50 basar adam :0:
Manisa'da yok ama telefon şakaları var ama telefon şakalarının zamanı geçti. 90 yıllarda daha güzelmiş. Anlatırdı Zeki o zaman kimin kimi ne zaman aradığı falan belli olmuyormuş ve teknoloji günümüzdeki gibi değil. Zeki'nin arkadaşı aramış rasgele bir numarayı ve demiş ''Napıyon'' demiş kimi aradığınıda bilmiyor. Adam demiş abi evi boyuyorum demiştin ya. Zeki'nin arkadaşı ner renge boyuyon? Adam demiştim ya açık maviye boyuyom. Zeki'nin arkadaşı kırmızıya boya. Ve boyacı kırmızıya boyar. :) :)
Birde şunu anlatmıştı yaptığı şakalardan.
Alo Sacit'lemi görüşüyorum. Bu kez 5 - 6 kez aranır aynı numara ve en sonda. Alo ben Sacit az önce beni arayan oldu mu? :) :) Filmin koptuğu andır.
Sokak Ortasında Seks!
Kuşadası'nda sabaha kadar eğlenip alkolü fazla kaçıran iki turist sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiler.
http://i.posta.com.tr/editor/HD/4/8/...t2mm307073.jpg
Kuşadası’nda sabaha kadar alkol alan iki turist, otele dönerken önce öpüşmeye başladı ardından da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi. Vatandaşlar turistlere tepki gösterdi
HaberTürk'ün haberine göre, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda alkolü fazla kaçıran Belçikalı 2 turist, sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi. Ortaya çıkan nahoş görüntüler karşısında vatandaşlar, turistlere tepki gösterdi.
Aydın’ın Kuşadası Barlar Sokağı’nda sabaha kadar eğlenen B.C.N. isimli erkek ve N.Y.N. isimli kadın turist, alkollü fazla kaçırınca günün ağarmaya başladığı sabah saatlerinde kaldıkları otele dönerken, cadde ortasında kendilerinden geçti.
YATAK ODASI SANMIŞLAR!
Aşırı alkollü olan B.C.N. ve N.Y.N. isimli Belçika uyruklu 2 turist, alkolün de etkisiyle cadde ortasını yatak odası zannedip cinsel ilişkiye girdi.
Olaya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları da manzarayı cep telefonlarına kaydetti.
(HaberTürk)
hangi niyetle çektiler acaba :DQuote:
Olaya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları da manzarayı cep telefonlarına kaydetti.
selamlar cafe, İstanbullu tayfa yarın yandı (bende tabi :D:D) yarın en yüksek sıcaklık 32 derece olacakmış İstanbul'da ama nem %96 olacağı için 53 derece hissedilecekmiş :(
Nem % 96 mı :icon_surprised:
%4 de ben vereyim de yağmur yağsın bari :)
Bugün öğle kısa süreli yağdı.
Merhabalar gençler, beni unutmayan birileri kaldı mı hala yahu buralarda :)
Abi sen hayatta mısın yahu? :)
Vallaha sizi ilk defa görüyorum, tanımamam normal olsa gerek :)
Selam herkese valla evde soyundum artık çok sıcak
evde tetris buldum onu oynuyorum :D:D sardı yav, küçükken çok oynardım şu anda da oynuyorum :D:D
http://images.bidorbuy.co.za/user_im...ame_blue_i.JPG
D deki oyun daha güzel:D
I daki tetrisi oynuyorum ben ama D neymiş bi bakıyım :D:D:D
edit: yok yok tetris 4ever :n::n:
elde değilde atari'de oynardım daha çok tetrisi:) eski oyunları bilgisayara yüklemiştim bi ara tüm ateri oyunlarını oynuyodum baseball mesela yada contra:D
Ataride bi kafa oyunu vardıya ateş felan ederdik onu oynardım birde Cobra vardı hatta iki kişilikte oynanabiliyordu. Kardeşimle oynardım, ne günlerdi be :D
Trabzon'a Liverpool düşmüş yav, baya zor işleri
Açtım şom ağzımı olacağı buydu :D