arkadaş yok böyle bişey üşütmüşüm:zuhaha feci hapşırık ve öksürük:D
Printable View
arkadaş yok böyle bişey üşütmüşüm:zuhaha feci hapşırık ve öksürük:D
Herkes haline şükretmeli. Bu sıcakta oruç tutmak gerçektende güç bir hal aldı. Ama o iftar sofrasına oturunca dertler bitecek :) .Geçen yaz ramazan tam çay zamanına denk gelmişti.O sıcakta çay topla , taşı hemde oruçlu bir şekilde. O yüzden yine halime şükrediyorum şu an.
1 saat 38 dk kaldı :)
2 saat 18 dakika :uzgun:
1 saat 50 dakika :(
2 saat 9dakika kaldı .hadi bakalım sayılı zaman çabuk geçer :) .
Saat 2'de KPSS sonuçları açıklanacaktı, o saatten beri de sürekli deniyorum, hala girilmiyor, ÖSS'de bu kadar yoğunluk olmamıştır ya, iftar vakti yaklaşıyor, insanlar kalksın pc başından sorfa başına geçsin de yoğunluk azalsın yoksa öğrenemeyeceğim.:D
Ben de akrabam için deniyordum ve başardım 1 saat önce :D
2-3 defa ekranı gördüm, sonuç göster diyebildim ama yine gitti, üstelik biz 2 kişiyiz, abiminkine de bakmam lazım, ben daha 1 tanesini bile öğrenemedim.:D
Anca gece yarısı abi :D
Abi sorular nasıldı kolaymı.. Bende lise için olanına gireceğim bir buçuk ay sonra felan.
Serkan abi bende açılıyor sayfa arada istersen TC'ni ver özelden bakıyım ben :)
Demek ki buraya sitemde bulunmak gerekiyormuş, ben de girebildim kendiminkine baktım, şimdi abimde sıra, denk gelirse onu da öğrenirim herhalde.
Ben hiç hazırlanmayıp girdim ve bana kolay geldi, gerçi zaten hazırlanmadığımdan stres yoktu bende, diğer hazırlanıp girenler de genelde önceki senelere göre kolaydı diyorlardı, benim beklediğim gibi geldi sonuç, genel kültürde tarih, coğrafya ve vatandaşlık vardı, orada 19 yanlış yapmışım.:D Türkçe-Matematik'te de 7 yanlış var, çalışsaydım bu 7 yanlış da olmazdı eminim ama tarih-coğrafya-vatandaşlık kısmı ezber gerektiren kısım, orayı çalışmadan yapmak imkansız.
76 almışım, kendi branşımda atanmam zor, geçen sene 1 kontenjan vardı çünkü, diğer memuriyetler için de artık ÖSYM'nin sitesi açılınca inceleme yapmak gerek, şöyle parası bol puanı bana uyan memuriyetleri çıkarmak gerek.:D
Hayırlısı. Bendede matematik yok. Diğer Tarih coğrafya cart curt derslerinide kitaptan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. Türkçede genelde 30 soruda 10 yanlış çıkıyor deneme testlerinde bi ara 30 soruda 6 yanlışa kadar indirdim. Ara verdim çalışmıyorum uzun süredir. Dah coğrafya, tarih vs. bir sürü ezberlenecek konu durruyor. Yok savaşlar tarihler ovalar dereler tepeler :D
Aynı olur mu bilmiyorum ama ben en son matematik ve Türkçe sorusunu üniversiteye girdiğim sene 2005'te çözmüştüm. 1 kere olsun KPSS için açıp da bakmadım çok kolay olduğundan da 5 sene geçmesine rağmen 7 yanlış çıktı, eminim ki çalışmış olanların çoğu full yapmıştır, ya da 1-2 yanlış.
Diğer sınavda da böyle yaparlar mı bilmiyorum ama sonuçta çalışmak gerek, sorular kolaysa herkese kolay oluyor ve çalışan yine karşılığını görüyor, sen çalışmaya devam et.:)
Bende bir türlü öğrenemedim KPSS sonucumu. İftar saati yada gece yarısı bakacam artık. 2 Saattir uğraşıyorum açamadım bir türlü.
gidip bir su içeyim. 2,3 bardak.
Biz susuzluktan ölüyoruz burda adam ne diyo ya :D
tıka basa yedim, üstüne içiyorum suyu.
Boğazında kalsın tıkan :D
Nasıl bir duygu yeyip içmek :D
1 saat 3 dakika kaldı oh :D
32 dk:zuhaha
54 dk ne gecmez sey ya:mad:
48 dk kaldı ha gayret :D
Samsun için son 13 dk. :zuhaha Gençler daha tüm gün sizin. :p
Sayarsanız geçmez tabi. Başka şeylerle ilgilenmeye çalışın :)
38 dakika az kaldı az :D
5 dakika kaldı benim için. :D