onabunabarcelona.
Printable View
Aynen beyler Aygün'e yaklaşmayın şuan MSN'de koptu adam +18'in kralını yapıyor.
Konuşmaları göstertmeyin bana :D Msnden de çıktım az önce :D
Engellediğini gördük berkle ikimizin elinde çok gizli ve çok özel program sayesinde. :3:
Aygün aşık adam yapmaz öyle şeyler. eskiden deseydiniz inanırdımda şimdi katiyen inanmam.
O bir liseli.Anlaşıldı tamam.
Akıllı olun gençler ; ) Uzaktan izliyorum sizi ; )
Yok Berk böyle iyi. Uzaktan uzaktan seyrediyoruz. Yakın olunca belli olmuyo adamlıklar :] Hipermetrop olmuşum herhalde.
Bu gece ne sıcak var arkadaş yaa. 30 - 35 derece var şu anda Aydın.
sestaaak sestaaaak.
KapaLı'nın soLu BursasporLu.
Aynen kardeşim : ) Sol Kapalı akarrr. En son maçada gittiler sizin. Kemik tayfa gitti bide yani öyle boş çapulcular değil.
Abi biz olimpiyat'ta çok kötüydük ya çok azdık organizasyon yoktu bağıra bağıra sesimiz kısıldı. belediyelerimiz sağolsun bir organizasyon düzenleyemedi. Yıldırım belediyesi hariç geri kalan herkes kendi imkanlarıyla gitti. İbb maçındaki gibi bir organizasyon olsaydı daha iyi olurdu.
Yarın oruç tutsam mı tutmasam mı karar veremedim tutmayınca kendimi evde ateist gibi hissediyorm nedense yaa :D Herkes tutunca acaip oluyorum napayım beyler ? :zuhaha
Bende bunu anlamıyorum. Yaa orda Süper Kupa maçı oynandı. Ama belediye hiç katkı yapmıyo. İlginç kararlar var Bursa'da. Sanki insanlar doymuş gibi. Durun kardeşim daha 1 şampiyonluk oldu.
Sahurdayım tehlikelerden sakının ; ) :zuhaha
Doyurayım kendimi geleyim : ) :zuhaha
Taraftar hiçbir zaman doymazki. İsterse 40 şampiyonluk olsun. Her zaman daha fazlasını ister. Geçen sene o İBB maçında verilen destek Süper kupa maçında verilse, Bursaspor o kupayı alırdı. Trabzon seyircisi acayip bağırıyodu çünkü. Bursa'dan ses çıkmadı hiç.
Neyse alayınıza iyi sahurlar. Afiyet olsun.
Beyler imsak ezanı okunduğunda ezan bitene kadar bişey içebilir muyuz ? yoksa Allahu Ekber dediğinde bırakıyor muyuz ?
Sabah 8'e kadar istediğini yiyebilirsin.
ben sahurda ezan bitene kadar su falan içiyorum. iftarda da ezan bitene kadar orucumu bozmuyorum.
Bende tam onu yazacaktım.