Bugün trenle anneanneme gidiyordum. 1 saat 20 dakikalık yolu 4 saatte gittik. Gittiğimiz tren bir adama çarptı ve adam öldü. Ambulans, jandarma, cenaze arabası, savcı falan derken 3 saat sonra tren tekrar yola çıktı.
Printable View
Bugün trenle anneanneme gidiyordum. 1 saat 20 dakikalık yolu 4 saatte gittik. Gittiğimiz tren bir adama çarptı ve adam öldü. Ambulans, jandarma, cenaze arabası, savcı falan derken 3 saat sonra tren tekrar yola çıktı.
Hadi canım :p:
Cool Story ,Bro
Hepinize iyi geceler.Survivor'ı izleyip notları deftere geçirip yatacağım.Dersane gece hayatımı bitirdi.Yakın bir süre sonra ben de 1 yıl boyunca mesaj atamayacağım foruma Ygs-Lys dolayısıyla.Uzaktan takip edebildiğim kadar.
Dersane'den kaçta çıkacaksın hafta içi ve hafta sonları ?
Etütler var ya :D
Vallaha bizimkiler hergün gitmeye zorlayacak mecbur gidecem. Yok o kadar para verdik vs. falan muhabbetleri klasik.
Ömer Üründül'ün kollektif futbolu öğretebileceği tesis buldum :n::n:
http://img689.imageshack.us/img689/8792/udineseq.png
Vöheeeeeeeeeeeeeey :D
özgür yat uyu:zuhaha
Özgür ne içtiyse ondan verin bana .
İyi geceler gençleeer
İyi geceler .
Saat 5 olmuş ahmet kaçar iyi geceler hepnze
naptın ahmet sen.ahahahahhahahahahah :n:
abi editleyin şunu ya :D
Hadi iyi uykular herkese :)
Öhöm saate dikkat :zuhaha.
Ağmat ne içtin olum sen :zuhaha
Vöheeeeeeey EreN Returns :n:
21 Ağustos'tan sonra benden 1 haftalığına kurtuluyorsunuz haydi hayırlı uğurlu olsun.
Yanlışlık olmuş beyler sabahın 5'in ç yerine Ş ye basmışım bakmadan yazdıımg için birde o kafayla iyi geceler demişim. Çok fazla yordum sanırım beynimi dün sınav falan derken.:icon_biggrin:
bazen sohbet alanı ile transfer alanını karıştırıyorum...
1622 sayfayı bana okutturmayın. :]
Samimi olmadığınız kişilerle yaptığınız espirilere dikkat edelim. Değilsek ya da samimi olsak bile espirinin dozajına ayar verelim. Bu sayede bu alandan raporlar gelmez, transfer alanı mı başka yer mi ikileminde de kalmaz insanlar.