acil beyler mümkünse 3 milyona bitsin bu transfer veri tabanı kücük
Printable View
acil beyler mümkünse 3 milyona bitsin bu transfer veri tabanı kücük
ale veya neto'ya bak onlar senin dediğin paraya gelebilir
Kardeş Lucas Biglia ya bi bak istersen
nik besagnoya bak. bu oyuncu için çok uğraşmana gerek yok. o zaten genç yaşına rağmen kendini yetiştiriyo.bişey daha var bu oyunucuya dikkat.
guarin al. veya alexander song
adam zaten guarini demeyin demiş
ale'yi dene
ileride süperstar oluyor
guarin yazmayınn daha ilk sezon
şimdilik guarin ondan daha iii ama bu oyuncu tek kelimeyle geleceğiniz olur tek başına antrenmanınız zaten iii ise çok kısa bir sürede profilindeki kırmızılar sizi şaşırtacak.....
http://img99.imageshack.us/img99/371...agnoqb8.th.png
bu adam gercekten fiyatına göre ii ama keske oyuncu önerme kısmına yazsaydın dostum
wrong forum mate.. who did understand? write here
BENCEDE ya ama ilk bura aklıma geldi napım süper ama dimi
Adam çok iyimiş hoşuma gitti
arkadaşlar en fazla 7.5 milyon sterlin verebiliceğim bir avrupalı forvet söler misiniz?
eeeeee cevap yok mu oyun bekliyo!
Helder Postiga
Mirko Vucinic
Dirk Kuyt
Quote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
bu kadar mı?:(
tek kelime ile zigiç
aLmeida,
sergey kisLiy
zigic,
kezman,
pazzini
vucınıc
KerLon
ümit karan
anatoLi todorov
guarinin yerıne;Quote:
Originally Posted by ealcom
mascherano
sivok
coLsa
peter Luccın
wrong forum headline.. who understood?
sinama-pongolle... bunu bir dene dostum
avrupalı ii forvet demişsin.. babbel olabilir.
cavenaghi ,zigiç
vucınıc TEK GEÇERİM
marco antonio yu duyan yada takımına alan varmı arkadaşlar kimdir antonio derseniz kerlonun milli takımdan arkadaşı ortasahanın her yerinde oynuyo özellikleri süper oluyo bi senede iş yerindeyim foto koyamıyorum ama eve gidince hemen fotoğraf koycam
Valla eğer kanat oynatacaksan sakın sakın alma bende özelliklerine aldandım aldım 15 trilyon para verdim hiçbi işime yaramadı ama oyun kurucu olarak göbekte oynatırsan orasını bilmem daha etkili oluyor göbekte yani
Kardeş iyi bi oyun kurucu olur
bende oyunkurucu mevkinde alexle beraber oynatıyorum kanatlarda bi sakatlık olursa orlara kaydırıyorum ya ne böle ahım şahım bi oyuncu ne de çok kötü yedinin altına hiç düşmedi ortalamasıQuote:
Originally Posted by sanalkardes
çok para vermişin be ne zaman aldın o da önemli tabi ama ben ucuza aldımQuote:
Originally Posted by CaPTaiN10
http://img145.imageshack.us/img145/8...oniomx2.th.png
tam bir 10 numara..
orta sewıyede bı futboLcu
yanı turkıyede ıs yapar
arkadaşlar birazdaha alternatif koyarsak ii olur çoğu aynı kişiler...
özellikleri çok ii ii iş yapar bu adam
2006 da hiç oynatmadım.2005 te Ponte Preta ya almıştım harikalar yaratmıştı. Ama tabi mevzu 2005 2006 değil.Tabiki adamı oynatıcağın mevkide önemli, hangi ülkenin takımı olduğun.....Ama özelliklerinden ötürü kötü bi oyuncu olduğunu sanmıyorum.Olay sadece Türkiye Ligi falan değil tabi Premier League de de oynar ama tabi orda daha orta düzey takımlarda oynatabilirsin.Bence çok güzel oyun kurucu olur;) .Tabi yanına bi savaşçı koyman şartıyla...;;)
Oynadığın takımı söyle ona göre bizde kapasitesine göre adam söyleyelim:confused: ...