Printable View
SAKATLIK
RAKİBİMİZ
SAKATLIK
SPOR TOTO SÜPER LİG
PUAN DURUMU
17 Puan fark,100 gol barajını aşmak iyi işti :icon_biggrin: Ben demiştim bu sene ligte kimseye kupa yok diye :icon_biggrin: Seneye avrupada Çukurova fırtınası esecek galiba :icon_biggrin:
SPOR TOTO SÜPER LİG
İNCELEME VE ÖDÜLLER
YILIN MENAJERİ
YILIN OYUNCUSU
YILIN YABANCI OYUNCUSU
YILIN GOL KRALI
YILIN TAKIMI
UEFA AVRUPA LİGİ
İNCELEME
LİG SIRALAMASI
TAKIM SIRALAMASI
ORTALAMA SEYİRCİ
FARK YARATAN OYUNCULARIMIZ
Daha ne yapsınlar değilmi.Bakalım bunları nasıl elde tutacaz :icon_razz:
YEDEK LİGİ
PUAN DURUMU
FARK YARATAN OYUNCULARIMIZ
Aslanlarıma bak be :icon_razz: Adamlar nağmağlup,150 gole yaklaşmışlar,ve en yakın rakibimizin 2 katı puanla şampiyon oldular.Fazla söze ne hacet.Tek beraberliğide nasıl aldılar anlamadım :icon_razz:
Mustafa Şimşek Özdemir kendini aştı geçen sene arada oynatıyordum ama bu sene yedek lige aldık coştu.Takıma monte etmenin vakti geldide nasıl alacaz bakalım :icon_razz:
Osman Demir'e iyi para dökmüştük zaten.Oda hakkını verdi.Seneye takıma monte edecez artık.
Musa Karaveli altyapımızdan çıktı fakat ilk çıktığında böyle değildi.İyi oynadıkça gelişti,abilerinin özel antrenmanıda etkili oldu.Kiralık verirsek kendini kanıtlayabilir.
Dostum eline sağlık harika bir sezonu daha geride bıraktık tabii AL yakışmadı sana :n:
O gençleri kullansana sen ne bekletiyorsun (:
Bu arada Thiago Cassola varmış sende nasıl bu adam aldım yeni de defansı emanet edicem
35 gol 38 asist nedir ya :D 73 golde imzası var demek oda takımın %50'sini sırtlamış demek . helal olsun :D alınmadık kupa bırakmadın helal sana başarıların devamı bekliyoruz :D bu arada yıldırayın ayrılık vakti geldi sanki? nuri alttan gümbür gümbür gelmiş özellik olarak. direk 11'i hakediyo sanki
Valla helal olsun sabahtan beri okuyorum kariyerini FM oynayasım geldi o nasıl oyuncu yetiştirmek öyle ya :O
Eyvallah hocam saolasin.Antrenörler ve bazı ince ayrıntılar çok önemli.Amacım oyuncu satmak değil en az 5 oyuncuyu dünyanın en pahalı oyuncuları arasına sokmak hatta ilk beşine :D Daha önce Victor Obinnayi bedava alıp 1-2M iken 60-70M ye kadar cikarmistim.Daniel Opare vardı real altyapısında sağ bek hep 250k ya gelirdi : oda 50 küstürdü.Böylece dünyanın en değerli takımı olabiliriz :D