keyifler inişli çıkışlı gidiyor...vizeler başlayacak,projelerle falan uğraşıyoruz işte(tabii klasik olarak üni hayatı herşey son gün:) )...Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Printable View
keyifler inişli çıkışlı gidiyor...vizeler başlayacak,projelerle falan uğraşıyoruz işte(tabii klasik olarak üni hayatı herşey son gün:) )...Allah yardımcımız olsun hepimizin...
herkese iyi geceler bugun bende fazla kalamayagım yarın vize war h. sonu hatta pazar gunu vize mi olurmus demeyin oluyor işte
Ben mi nöbetçi kalacam :)
Hayır bende çıkıcam şimdi :p
Herkese iyi geceler bye
neyse dostlar ben kaçar...
hepiniz Allaha emanetsiniz...
...eyvallah...
ben daha yeni gelmiştim ya :D
bende gitmiştim ama tekrar geldim...bu arada online fm turnuvasına katılıyormusunuz?
ciddimi istemion yoksa sadece esprimi?Quote:
Originally Posted by benyaben
ciddi ciddi istemiyorum diyo ya:@..sıkıysa gitmesin:P...
günaydınlar..
günaydın arkadaşlar...acayip hasta oldum ya salya sümük yatıyorum...
geçmiş olsun..bu aralar dikkatli olmak lazım..havalar çok değişik..
beyler annem veli toplantısına gitti.İnşallah eve gelince çok darbe almamda internete girerim:D
ehehe geçmiş olsun senderson :n:
senderson yasıonmu hala :n:
herkese selamlar..sınıf güzelmiş fende ben mat ta onlar matematiğe ağırlık vermem lazım geometriyi çakmıyorum:(
bende geometriyi çakmıorum ya :(
selam arkadaşlar...
keyifler iyidir inşaallah...
Valla şu Fen'den anlamıyordum ben geçen sene her sınav 5-6 net o kadar ;)
Ama sınavdan çıktım bi hesapladım 17 net :p:
Şansdı Matematik ve Geometrim iyi idi her sınav 16-17 bazen 20-21 yapardım ama sınavdan çıkmıştım 13 net :p:
Bu işler böyle açıkçası arkadaşlar
Ama ben böyle söledim diye de illa iyi gelecek hali yok :)
bende çakmıyom:(Quote:
Originally Posted by benyaben
arkadaşlar keyifler gıcır galiba:D
yok bea ne gıcırı ing ödevi var kitağlarım kayıp:D
konu da ki son 15 mesajı hiç okumadın galiba..herkes bi derdini yazmış..neresi gıcır : )Quote:
Originally Posted by barman
beyler sağlamım.3 zayıfım var ama hocalar hakkımda iyi konuşmuşlar.Sınıfta bi ben bide Yağmur diye bir kıza üniversiteye girer gözüyle bakıyolar.Yihuuu!!!!!!:D:D:D
iyi bakalım senderson...hayırlısı...
bu arada esenkent maçı ne oldu...
Ceparandan 50 kontör geldi beyler.:D:D Nie bu kadar seviyosun diyosanız açıklayım hemen:D:D
Bu son 2 gündeki ikinci 50 kontörüm :D yani 2 günde toplam 100 kontör kazandım. tabi bu bi kişinin sayesinde:D
Dibaaammmmmm
Dibaaaammmm? o kim ??
Anladın sen Anladın:D
bu sitede yas ortalaması kac acaba cok merak edıorum..ona gore saygıda kusur etmeyelım :)
Valla en küçük 12-13 yaşında ..
En büyük de 35 falan
Ama benim bildiğim
acaba bı konu acsak mı herkes yasını okulunu falan yazsa??
gerek var mı ki? ama ii olur aslında ya kim nerde daha ii tanımış oluruz