wrong forum mate.
yanlıs yere yazmıssın dostum ama bu pozisyon için yabancı oyuncu pazarına yonelmelisin cunku piyasada pek ii turk dmc yok
Printable View
wrong forum mate.
yanlıs yere yazmıssın dostum ama bu pozisyon için yabancı oyuncu pazarına yonelmelisin cunku piyasada pek ii turk dmc yok
(/1) !!!World Dream League oynuyorum!!! ben trabzondayım arkadaşlar birsürü transfer yaptım ama takım yine düzgün oynayamıyo
transferlerim:
anderzinho--thiago bento--alvaro--marek heinz--wender--bruno cardoso(gk)--serkan gedik hee bide gökhan güleç war (belki bi cacık olur diye:D fenada gitmiyo) takım kadrom çok iyi ama bir türlü başarı sağlayamıyorum 1.57€ war ucuz kaliteli oyuncu arıyorum LÜTFEN YARDIM
NOT:TÜM GÜNCELLEMELER MEVCUTTUR
tomas sivok derdine care olabilir
ön libero olarak alvaro ve hüseyin çimşir war gereklimiki bide bende sivok 5.250€:(
Takimim Besiktas..
Neden yanlis forum oldugunu anlamadim.. Burasi oyuncu platformu iste bana oyuncu onerin :] Yabanci cok var ama takimdaki yabanci kontenjani dolu.. Turk bulamazsam gonderecegim heralde yabancilardan birini.
PS : Gercekten de yanlis yere acmissam basligi k.bakmayin forumda yeniyim.
bak yukarıda oyuncu önerme ve istek diye sabit baslık acılmıs oraya bak.
bir tane yabancıyı gonder ve su dediklerimden birini al.
sivok, arouca, ale
ops my bad ^^
orayi gormemisim kusura bakmayin.. tavsiyeler icin sagol
kardeş türk olarak al mehmet güveni oynat başka yok çünkü ii bi dmc yabancı olaak ise tomas sivok derim çok ii
TOmas sivokk tek geçerim uzaktan atıo Dönen topu atıo kafa vuruo süperr adamm Guarin al derim ama 2. sezonda gelio guarin...Türk Olarak Fahriyi denedinmi Hiç?
neden kimse nuri şahin demedi ?
Kimsenin aklına gelmemiştir belki :D Dostum nuri Türkiyeye biraz zor gelio boşuna hırs yapmasın arkadaş Fahriyi denesin Veyada Yabancı olarak Sivok-Guarin
paran varsa mascherano yu al..
Ya Başka Tercih Yok Mu ? Bari Yabancıda Olsun Benim Defansın SOlu S.O.S Veriyor :(
malik fathi veya fabio santos dedik ya dostum
gustavo nery - olivier deschactd - fabio grosso - max tonetto
DMC Demişsin Ama - Bak DM için Koray avci - Kristoffer Heasted - Freddy Guarin - Castrillon - Cihan Hasp. En Hesaplı ve Kaliteli Oyunculardandır - TAVSİYE EDERİM
farketmez yeterki iii olsun yas ortalaması 22-23 ü gecmesin
nuri şahin 6.03 te amc oluyoda ondanQuote:
Originally Posted by fmmert
mehmet polat kardeş süper bir sol oyuncusu
ayrıca marking ve tackling ozellikleri o kadar ii deil bence ii bir hücum oyuncusu o dmc deil
sonunda bunu dogru yere tasıdılar oh beee
kardeş sola ismail güldüren olabilir. baya iyi oynuyo. genç istiyosan ferhat öztorun olabilir. o da baya iyi.
[QUOTE=meric13]bana avrupadaki 17-30 yaşları arasındaki iyi türkleri LB_RB_DC_DM_MR_ML_AM_CF
yazarmısınız?[/QUOTE
sağ kanat istiyosan nihat olabilir.kesinlikle çok iyi bir oyuncu:s_galatasaray: :s_galatasaray:
Özellikle tek forvet oynayan takımlara bu oyuncuyu öneririm.(4-2-3-1,4-3-2-1,3-4-2-1...)
Tam bir gol makinesi.SÜrekli değeri arttığı için, satarken de iyi para kazanabilirsiniz.Ama satmanızı önermem açıkçası.:)
Bir maçta 3-4 gol atabiliyor.Coştukça coşuyor.Formunda olduğu zaman rakibi yok.
Fakat özellikle sakatlık sonrası formunu kaybediliyor.
Mesela benim takımımda ligin ilk yarısında 20 den fazla gol attı.Fakat ikinci yarının başlarında sakatlandı, bir ay sahalardan uzak kaldı.Sonra da bir daha form tutmadı.İkinci yarı ısrarla oynattım.Gol atamayınca ister istemez yedek bekletmek zorunda kaldım.Fakat ikinci sezonunda yine eski günlerine döndü ve takımın en golcü oyuncusu oldu.
Sonuca gelirsek, ne yapın edin, Tevez'i alın.
35 m euroya kadar çıkabilirsiniz bonservis konusunda.Çok daha ucuza kapatmak da mümkün tabi.:)
galatasaraya ilk yıl geliyo ama ilk yıl 18 m euro istiyorlar
Forvvet:Tevez,Vitti Kaleci:Akinfeev
defansa vanden borre,dmcle nike besagro abd nin gençlerinde 16 yaşında harika biri forvete ben babel i koydum her maçta golü 10-12 maçta hattrick yaptı...
takımım trabzon 2.50€ flan war world dream league de oynadığım için yabancı sıkıntısı yok onun için önereceğiniz adamlar yabancı olabilir bayaa bi transfer yaptım ama takımda bi eksiklik war orta saha muhteşem forwedde serkan gedik ile ross McCormack die bi adam war(rangersn alt yapısında) sizce bu forvet hattı iyimi dier forvetlerim
ersen matin,umut bulut,ömer rıza,gökhan çelebi(gnç)
defansımda fatih akyel-özgür bayer-stepanov-ıbrahim tall-celaleddin-kürşat-lee young-bide çağdaş war hangileri oynatiyim??
şimdiden teşkrler yorumlarınızı bekliorum
Arkadaşlar Konuyla İlgisi Yok Ama bu kadroyu kurmaya çalışın :) Bu yuncuları getirmek biraz uğraştırıyor ama neticeye değer ligde 22 maçta 55 puanla açık ara 1.yim
Fatih Tekke - - Ümit Karan
Felipe(eski cimbomlu) - Emre Belözoğlu -- Petit -- Hasan Şaş
A Del Horno -- Song -- Uğur Uçar -- Geremi
Mondragon
Arkadaşlar Matias delgadoyuda önerrim oyunun başında çok ucuza baselden alabilirsiniz.. fizik gücü düşük olduğundan ilktn sorun yaşayabilirsiniz. ama daha sonra artıyor ...
Oyundan biliyorum ilk başında fizik gücü düşük sakatlanır diye almamıştım . 150.000 $ a şimdi adam 2.100.000 $ dolar oldu Le Mans ta :uzgun::uzgun: Bin Pişmanım ama ilerde dahada artar diye şimdi alıyorum .. Mondiyi satıcam yerine polat keser koycam açılan kontenjana delgado...
Delgado , Mokoena ve Felipe kesinlikle alınması gerek
Ben sana Fredi öneririm(altta ismi yazıyo ama forvet hattında ismi yok)
orta sahanın sağına salomon kalou derim çok iyi valencia ya 30M$ sattım.
defansa kompany ve van der borre derim en sağa hamit alntıntop çok iyi...Başarılar.
jack cork bu adam tam bir görev adamı.Bir dc nin tüm yapacaklarını yapıyor.
arkadaşlar kerlon(fc),simon vukkcevic(aml),gioda,lorik cana(df)
taş gibi defans arıyorsanız lorik cana yı mutlaka alın!.....
Arkadaslar juventus'da bir türk oyuncu var.Büyük ihtimalle regendir.Uyruğu türk.Adı Adem Şen.Bu adam 16 yaşında ve p.a. 199.....Yani ronaldinho'dan bile yüksek...
Matias fernandez,lincoln(aşırı derecede yararlı)
arkadaşım sen bunları bana önermedin dimi:D:DQuote:
Originally Posted by thebest73
nik besagnoyu defansa alabilirsin oldukca ucuzdurQuote:
Originally Posted by VahdeTrabzon
Arkadaslar juventus'da bir türk oyuncu var.Büyük ihtimalle regendir.Uyruğu türk.Adı Adem Şen.Bu adam 16 yaşında ve p.a. 199.....Yani ronaldinho'dan bile yüksek...
regen mi? yoksa oyun acıldıgında boyle bir oyuncu var mı?Quote:
Originally Posted by hp-fm-gs
yani tekrar acıp baktıgında cıkıyor mu?
abiler ben mardinsporla baslıım dedim ama para yok hiç bir futbolcuda gelmiyor bana,kimleri önerirsiniz neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirm
Abi mardinspor'a gelebilecek oyuncu biraz zor.Ama serkan gedik,furkan bastan...
biraz sonra bu konu tasınır....
ama ben gereksiz mesaj kutusuna tasınmasını oneririm