Ben de erkenden iftara kaçıyım.Sofrada beklemek sevapmış.
Printable View
Ben de erkenden iftara kaçıyım.Sofrada beklemek sevapmış.
Aydın abi ne güzelde dağıttı :zuhaha
Mahallenin abisi gelince çocuklar kaçar ya hani işte öyle olmuş burası :zuhaha
hala bulamadıysan..
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=5330
yok yahu. ben bakmam sohbet forumuna fazla. ama aksiyon oluyormuş burada. şu yaşanan muhabbet futbol forumu gibi ciddi bir ortamda yaşansaydı belki uyarı verilebilirdi ama forumun adı üstünde sohbet. kalkıp ceza vermek de olmaz, uyarı vermek de olmaz (aşırıya kaçmadıkça).
benimkisi öyle uyarı gibi birşey değildi. belki biraz öyleydi ama Aygün'le Emirhan'ın kapışmasının sonunu izleseydik ya heyecanlı gidiyordu. bence yenişemezler. Emirhan'ın laf sokmaları güçlü. Aygün ise online olma süresi ile döver Emirhan'ı. karar veremiyorum.
bence emirhan kapışmanın sonunda aygünnnn diye arkadan bağırır.Aydın abiye der onu geri getircem bu benim forum yolum:zuhahai
İkisinin de adı aynı zaten sonunda kesin Aygün olan kazanır.
Aygün rüyamda seni gördüm ya :n:
Beni mi :n: Ona ne kadar rüya nedir orası da meçhul :D
Rüyada Aygün Görmek:
Henüz tabiri bulunamadı :D
Emirhan'dı Endoplazmik yaaaaa :D
Counter Strikenin etkisinde kalmışım heralde :D Yeni bir mod oynuyordum cs de (Bilenler vardır belki jail mod). Orda biz rehineyiz başımızda da ct ler gözetmenlik yapıyor. Rüyamda da senle biz rehineyiz. Gözetmen arka odaya gittiği anda sen kaçıyorsun. Ben arkandan bağırıyorum "Aygün kaçma yakalanacaksın" diye ama dinlemiyorsun :D Sonra senin kaçtığını anlıyorlar birsürü polis felan geliyor. Ama sonrasını bilmiyorum. Uyandım çünkü :D Bence rüya devam etseydi seni yakalayıp bigüzel döverlerdi :D
Beyler size birşey soracağım ya.
Benim ilk olarak 20 Nisan 2007'de Maltaspor'da filizi olarak lisansım çıktı. Fakat aynı gün benim iki farklı klüptede lisansım çıkmış görülüyor? Benim için hiçbir sorun teşkil etmedi sadece merak ettiğim için soruyorum neden böyle olmuş olabilir diyorum. Diğer lisansım çıktığı gözüktüğü klüp ile uzaktan yakından alakam yok.
İsterseniz bakabilirsiniz;
http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1049966
şike yapmışlar Aygün :n::n:
Maltaspor mu :D Ukraynaspor falan da var mı :D
ilerde sorun olmasın sana aygün kulübüne sorsaydın yinede...
Sen sus haşibi.....
Diğer kulübe git. Lisansım burda benim diye :n:
NtvSpor'da yayınlanan 7-10 programı, sorulan soruya en hızlı cevap veren 5 kişiye 7 Eylül'deki Belçika maçı bileti hediye ediyordu. Ve ben de o 5 kişiden birisiyim. Bir aksilik çıkmazsa maça gideceğim. Güne güzel başladık.