Vay hayırlı olsun kardeşim :D
Printable View
Vay hayırlı olsun kardeşim :D
abimizin ruhu genç ondan bizim kardeş dememizi istiyor:zuhaha
Aşağıda pazarda son sesi ile bağırıp beynimi öpen 10 yaşındaki velet yüzünden orhan babadan "teselli ver" dinliyorum... :(
o değilde beyler bu turksportal 9. liginin açılışı ne zaman kısmetse:)
Doğru mu görüyorum yoksa Şemsi abinin avatarında 'En Büyük Fenerbahçe' mi yazıyor ?
Selam ey TSİ yokmudur kimse?
günaydın herkese, Mourinho'dan bir cümleyle başlıyalım :D:D
''Eğer Madrid'den ayrılmam gerekirse hemen ertesi gün beni isteyen diğer büyük bir kulüp bulurum''
:zuhaha:zuhaha
Kazakistan-Türkiye maçını hangi kanal verecek?
ntv değil mi ?
2012 Avrupa ve 2014 dünya kupası elemeleri Ntv ve Ntvspor'da.Ntvspor'da görüyorum sürekli gösteriyorlar reklamlarını.
İç saha maçları ama onlar, dış sahada oynanacak maçları o ülkenin yayıncısı kime satarsa o veriyor. NTV alırsa NTV verir, başkası alırsa başkası, henüz alan yok herhalde reklamları dönmediğine göre.
Vay anasını Serkan Abi kafede görüntülendi :icon_eek:
Alacakaranlık, Twilight filmine eleman yorum yapmış. 5. kitap çıkmamış olmasına rağmen bol keseden sallamış. :D
http://img199.imageshack.us/img199/1...widescreen.jpg
FM'yide yapsınlar Güney Kore'ye giderim :D:DQuote:
Dünyanın en popüler strateji oyunları arasında yer alan ve Güney Kore'de milli bir spor sayılan Starcraft 2 artık okulda bir ders!
FM'i bilmiyor musun :u:
Slm arkadaşlar.Size birşey soracağım :D Şimdi benim bir arkadaşım var.Çok samimi değiliz yani.2 3 ayda bir görüşürsek konuşuyoruz o kadar.Bugün adam durduk yere mesaj attı ve sana kız ayarlayim mi dedi.Bende ayarla dedim ve numara verdi bir tane :D Şuan mesajlaşıyorum kızla ama içimde şüphelerde yok değil.Yani bu adam durduk yere bana niye kız ayarlasın ki.Kafam karışı :D İşin içinden birşey çıkabilir mi sizce
Evet aklıma şeytanlık yaptığı geldi.Acaba birinin başından atmak için mi kızı bana yolladı filan diye düşünüyorum :D
EDİT: Kızda benim gibi tekstil mühendisliği okuyormuş.
Batman kostümünü vermiyosa almayız :D:D
Kendimden 1 yaş büyük bir kıza aşık oldum :0:
Grey's Anatomy ile Doktorlar'ın ilk bölüm senaryosu noktası virgülüne aynıymış yahu :D
Beyin bedava.
Günaydınlar. :D
laptop bozuldu su anda çin malı ıphoneden zar zor giriyorum :)
42 den bıraktın ya hoca beni sana daha sözüm yok. Şimdi sınava gidiyorum.