Diğer sorular Mustafa abiye ait avatarlar aynı olunca ben de karıştırıyorum :)
Printable View
Diğer sorular Mustafa abiye ait avatarlar aynı olunca ben de karıştırıyorum :)
Aha aynışmış :n:
Görmedim pardon.
Yaşadığım bir olay 10 dakika önce gerçekleşti.
Burger sipariş ediyorum Big King menü 40 dakika sonra elime ulaşıyor.Pakete bakıyorum Big King açıyorum gözüme küçük geliyor.Üstünde de Whooper Jr. yazıyor şüpheleniyorum canlı sohbetten soruyorum Nergis Hanım'a.
Nergis> Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
Berk Demir> Merhaba
Berk Demir> 17163258 siparişin numarasında belirttiğim gibi Big King menü söylememe rağmen elime Whooper Jr. ulaşmıştır
Berk Demir> Big king fiyatına,Whooper Jr. aldım kısaca :)
Nergis> Restoran ile görüşüyorum hemen kısa bir süre bekletiyorum sizi
Berk Demir> tamam bekliyorum
Nergis> Restorana bilgi verdim burgerin hızlı bir şekilde değiştirileceğini ilettiler.
Sonrasında patatesten bir kaç atıştırıyorum işte.Dur bi etikete bir daha bakayım diyorum.Meğersem tersten bağlamışlar ve BIG KING getirmişler.Yolada çıktı sipariş diyorum napsam bari kapıyı açmayım diyorum.Sonunda telefondan arıyorlar ve tekrar soruyorlar bende doğru getirdiklerini ve bir hata yaptığımı söylüyorum.Gerçekten güzel bir anı daha geçirdim.
Etiketi ters bağlamışlarsa neden gözüne küçük geldi ? Aç gözlü obur Berk :n:
Steakhouse al o zaman Börk :D ben dün istedim alayından büyük eti zaten dikdörtgen ekmek yuvarlak taşıyor et ekmekten :D:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3426817_n.jpg
Şu itler yüzünden sokakta gezemiyorz arkadaş ya. Tamda bizim mahallede takılıyolar.5-10 adet sürüyle geziyolar. Millete korku saçıyorlar ya. Gece bakkala gidecem koşa koşa gidip geliyom bunlar yüzünden. SOnunda bi arkadaş faceye atmış görüntülemişte . Ekliyim dedim. Bafra belediyesinde iş yok belki buradan görürler. Temizleyin şu lanetleri. Barınak yapın birşey yapın da çoluk çocuk sokakta rahat yürüyelim. 70 lik dayım bile yoldan taş atıp bunlara atıyorsa eve öyle geçiyorsa sorun var demektir :D
O arabanın arkasındaki köpek nasıl bir şey kafası falan yok :D
Köpeklerin sayısına ve boylarına bakıp bunlar sübyan ya demeyin ha. Bunların arkası var ve kangal gibi boyları var bazılarının dehşet saçıyorlar :D. Çok tırsıyorum. Arada sırada kapışıyorlar kendi aralarında.
Valla bu hayatta köpeklerden çektiğimi başka kimseden çekmedim.
Hayatımda beni çok peşlediler.
Camiye Kur'an Kursuna uykulu bir şekilde ayağımda terlik varken peşlediler. Bereket yokuş aşağıydı yoksa yakalanıyorduk.
Sonra futbol maçına gidecekken 2 tane önüme birden çıktılar ve peşlemeye başladılar korkudan dengemi kaybettim ters takla attım ısırıacaklardı simitçi oradaydı da kovaladı onları.
Sonra okula gidecekken yine arkamdan ayak sesleri geliyor bayadır. Sonra anladımki köpek sen son gaza bas kaç. Sonra koştum ve aniden durdum köpek kaptırmış gidiyor sonra yolumun önüne geçti. Yoldan geçemiyorum okula da gidemiyorum. Bir amca yanında geçirmişti beni.
Köpekler yüzünden arkadaşımın evine normalde 4 metre yürüyerecek gidiyorsam köpekler yüzünden yolu değiştirip 10 metrede gidiyorum.
köpeklere bak çete kurmuşlar :zuhaha:zuhaha Bafra Dog Team :D
bizim eski evin orda bi av köpeği vardı rahat 1 metre vardı, 4 arkadaş yürüyoduk maçtan çıkmıştık sahibini sürükleyerek bizi kovaladı namıssız :D:D 3 sokağı 2 kez turlamıştık koşarak onun yüzünden 3 kişi zor durdurdular köpeği bi daha da görmedim o günden sonra :n::n:
Öz Atıyosan Destekli Salla Bari:p :n::n:
Şunu 10 Yaşında Çocuk Yapalım Öz:p :zuhaha Gel Anlaşalım:n:
Ben bi ara alışmıştım köpeklere ama sonra bi tanesi beni kovalıyınca tekrar korktum :D Bu sene veterinerlik fakultesinde okuyacağım. Mecbur alışıcaz :D
hatta adamın araba bunun mat grisiydi
http://arabam.dmcimg.com/IlanFotogra...68_800x600.jpg
koltuğu sonuna kadar itiyodu yine de zar zor sığıyodu :n::n:
Köpeklerden niye korkuyorsunuz yahu ? Ben köpekleri çok severim. Hayatımda bir kere bile kovalanmışlığım yoktur. Aldırmayın yanından yürüyün geçin birşey yapmaz.
Akrabam köpek aldı diye 3.5 yıl evlerine gitmedim köpekleri öldü ertesi gün gittim. Niye gelmedin ne zamandır dediğinde de hiç rasgelmedi dedim. :)
Bide bazıları takip ediyor yavaş yavaş. Dönüp arkana da bakamıyorsun. Ayak seslerini duyuyorsun tıkır tıkır geliyor. Kalbin güm güm atıyor. Adımlarını hızlandırıyorsun. Sonra nedense takibi bırakıyor. Peşini bırakmasından 5 dk sonra bile dönüp dönüp arkana bakıyorsun :D
Köpeklerden tırsarım ve tırsmaya devam edicem:D kız arkadasımda köpek manyagı deli ediyo beni:D ingilterede ufak bi cocuga büyükannesinin köpegi saldırmıs yüzüne 200 dikiş atılmıs ama darmadagan cocugun yüzü ömür boyu o yüzündeki izlerle yasıycakmış bugün okudum daha haberi.
Köpekler konusunda hiç kimse benim kadar çekmemiştir veya çekmiyordur. Köy yolu nede olsa malum davarlar otluyor yol boyu. Birde hava kararıncaya kalınca 2.5 - 3 km yi yürüyorum. Geçen arkadaşlarla giderken davarların yanından geçiyorduk 3 tane davar köpeği önümüzü kestiler. 10 dakika bekledik. Sahibi felan çağırdı yürüyün siz birşey yapmazlar dedi yavaş yavaş geçerek gittik. köpekler sevimli ama yerine göre sevimlilikleride.
Ben de geçen haftaki tatilde dağ yürüyüşüne çıktım ve hiç tanımadığım pansiyonun köpeği benimle birlikte yürüyüşe geldi. Harikaydı.
Ben hep sevmişimdir zaten köpekleri.
Bizde birkeresinde köye gitmiştik annemin halasının olduğu köye. Köyde 1 tane bakkal var gittim geldim ama kapıların çoğu aynı. Eve geri döneyim derken kapıyı karıştırdım ve başka kapıyı açmaya çalışıyorum ve tam açacakken köpek bir havladı. Annemin halasının evinde de köpek yok. Bende yanlış yere girdiğimi farkedince topuklayıp kaçtım. Az daha farketmesem ayvayı yiyecektim.
Köpekleri ben sevmem onlar da beni.
Yok mu askeriyenin köpeği, komutandan rica et, seni sorumlusu yapsın.
Aşkolsun Sekopej. :DQuote:
Sen askere mi gitmiştin El Barto yahu, yokluğunu hiç hissetmemiştim ha?
Var ama buradakiler uyuz ya. :D 2 tane rot var ikisi de birbirinden uyuz. :p