Garip bir gün geçiriyorum.
Printable View
Garip bir gün geçiriyorum.
Herkezin Yeni Yılı Kutlu Olsun. Bol FM'li Günler :)
Dağlardan selam olsun TSI ailesine...
Askerlik nerede abi ?
Ve ne kadar kaldı. :)
Hadi beyler seneye görüşürüz :D
Askerlik Foça. Eğitim bittiğinde krallık başlıyor, eğitimin bitmesine de 70 gün kaldı.:)
Eurovision temsilcimiz belli olacak deniyordu, oldu mu o?
Ulan ne güzel eğlenceye gittik yeğen beni özlemiş ağladı diye eve geldik ya. Heyy Allahım.
burda daha 55 dakka var 2011 e:)
Tüh be Hayko'yu bekliyodum ben :/
Hayko'nun ne işi var allah için.
Bugun goz kontrolune gittim 2 kat buyumus 2 gozumun numaralarida..
Bilgisayar basinda gozluk kullanmiyordum demekki kullanmak gerekiyormus.:)
Bende sade tv izlerken takıyorum :D
Uzun bir aradan sonra herkese Merhabalar (:
Eskisi gibi değil buralar sanırım :)
Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiç kimseyi satma.
Yüreğinizi parçalayayım mı? Benim üstünden en az 15 yıl geçmesine rağmen hala aklımdan çıkmamış bir anıdır bu...
Daha okula başlamamışım, böyle kendi kendime etrafta dolaşıyorum, işte sakız çikolata dondurma falan. Neyse gittim kendime bi max dondurma aldım, sokağa geri döndüm, orada da benden 1 yaş küçük ikiz kız çocukları var. Biraz da maddi olarak sıkıntılı bir ailenin çocuklarılar. Ben de ne hikmetse hem dondurma yiyorum hem kızların yakınlarında bi yerdeyim. Derken dikkatle dondurmaya baktıklarını gördüm. Bende onlara bakarken, max ın çikolata kaplı kısmında bir parça yere düştü. Ardından kız da yere eğilip düşen parçayı aldı. O yaşta yüreğim cız bız oldu :S Hala unutamam bunu. Gecenin bi vakti, nerden yine aklıma geldiyse :S Devamında, dondurmayı yemedim kızlara verdim ama yaşadığım bu dram bana yetti.
oyy oy ne boş kalmış buralar yahu:)
Süper lotoda çıkan 6 sayının 3ü üst kolonda 3ü alt kolonda,yanyana gelseler 11 trilyon alt alta geldiler 6.50 lira şansa bak gece gece
Sabri’nin müthiş füzesi, Servet’in röveşatası ile “dünyanın sonu mu geldi acaba” derken, Fener’in Türkiye Kupası’ndan elenmesiyle hayat tekrar normale döndü.
Gecenin bu saatinde epey guldurdu :) Allah kimseyi gulmekten geri koymasin
Bugün öğleden önce okul yok.12 lere deneme sınavı varmış.Ama öğleden sonra olup olmamasını okula bırakmışlar.Bizim okul tatil olmasın dedi öğleden sonra 2 ders var anlayacağınız.
Ve o 2 derstede sınav olacağız.Matematik-İngilizce hey Allah'ım ya.
Günaydın.
Bizimde 12 lere sınav var ama öğlenciyiz işte. Zor dayanıyorum artık. Lise 3. sınıfta kal. Bütün arkadaşlarından ayrıl. Üstüne birde öğlenci ol. Sanki ilkokul çocuğuyuz ya. Her yerde tam gün eğitim. Bafra'da sabahçı-öğlenci kavramı. Şafak sayıyorum artık. Şu seneyi iyi veya kötü bir şekilde atlatsam daha bişi istemiyorum.
Okuldada ilk defa bir kıza çok iyi sevgilerle bakıyorum. 1 haftadır bakışıyoruz. Kız çok tatlı, cici bi kız. Adı da Derya. Hani tenefüslerde falan Derya Naber desem tebessüm ederek Efendim diyecek gibi bakıyor :D. Buda elimden kaçarsa üzülürüm.
Gerçi boş işler bunlar ama işte ne yapalım okula sıkılmadan gitmemem için artık bir sebep var. .
Soruyorum size, bir kediye Kemal ismini koyarmiydiniz ? Iste benim o kadar piskopat bir arkadasim var. :zuhaha
Yürü Tolga reyiz. :p Al da gel. :p
Bu Konunun açılma amacı ne söyleyebilirmisiniz? (yanlış anlamayın lütfen :D)