Tamamen amacsizlik adina. :)
Printable View
Tamamen amacsizlik adina. :)
Sohbet etmek,içinden geleni paylaşmak örneğin.Her yazmak için konu açmayacağız herhalde :)
Nabersiniz gençler?
İyiyim sen nasılsın ?
Eh işte Eralp, uykum var aşırı.
Yok ya depresyonda mıyım neyim anlamadım sürekli uyuyasım var. :D
Valla bende aşık oldum bir kıza hiç uyuyasım yok :D..
Aşık olacak kızı bulsak da biz de aşık olsak :)
Paranormal Activity, boyle film olmaz olsun. 81 dakika aksiyon yok, son 5 saniyede altima ediyordum. :zuhaha
İbrahim Tatlıses'in yanına yaklaşıp kulağına KABAK diye fısıldayasım var :n::n:
Günaydın.
Hoşlanılan kıza ilk mesajı atmak baya zor bişeymiş :D
'Kırık kalpler durağında inecek var'
:D
Kıza diyorum ki naber nasılsın diyorum. Numaramı kimden aldı diyo. Tansaşta ucuzluk vardı ordan aldım dedim gönderdim. Geri mesaj yazdı Carfurda daha ucuzdur ordan alsaydın diye :D Muhabbete bak aman aman :D
Ohoo o is yatar Tolga. :zuhaha
Tolga sen baştan ofsayta düşmüşsün :n: Böyle esprileri yapan kaldımı hala :p Hoş kızda cevap vermişte neyse :n:
İsmail abi kız gerçekten çok tatlı bi kız. Okulda böle 1 haftadır bakıyorum. Yani nası diiym arkasından Derya naber desem gülümseyerek iyiyim sen nasılsın dicek gibi bakıyo. Çok pozitif :D. Tecrübesizlik diyelim ilk mesajlara :D. Biraz sabrederek bekliyorum. Son mesaj '' tanışmaya gerek var mı ? '' oldu.
Hadi bakalım buda bitti.
Hayır her konuştuğum kız aynı şeyi yapıyorda ondan böle mesaj attım :D. Oda espiri yaptı o mesajdan sonra karfurda daha ucuzdur ordan alsaydın diye :D.
Neyse durum böyle ya işte.
Tolga biraz cool ol sende. Atlama hemen üstüne önce git yüzyüze konuşmayı deneee. Sonrası kolay zatenn.
Karrrışmaa bendeeee
Halen numaramı kimden aldın diyo. :D
Tolga ne yaptın sen ya off off off batırmışsın :D.. Bak tecrübeli biri olarak İsmail abiye katılıyorum ilk yüzyüze konuşup arkadaş olman lazım belli bi yakınlık kurmadan direk naber nasılsın diyip üstüne bide böyle bir espri yaparsan baştan kaybedersin. Mesela ben o kızla konuşuyorum hemde sabah akşam ama ilk bir yakınlık kurdum ondan sonra mesajlaşmaya başladım. Bi de kibar olman lazım öyle tansaş carrefour falan karıştırma işin içine.
Valla böyle oldu Eralp ya :D.
Neyse akşam üzerine doğru hiç bişi olmamış gibi tekrar mesaj atarm :D