Her türlü anlar diyorsunuz yani :D Belki maillerine bakmıyor direk siliyordur:D bir sürü mail geliyor çünkü faceden ben şahsen hiçbirini okumadan siliyorum umarım oda siliyordur :D:D
Printable View
Her türlü anlar diyorsunuz yani :D Belki maillerine bakmıyor direk siliyordur:D bir sürü mail geliyor çünkü faceden ben şahsen hiçbirini okumadan siliyorum umarım oda siliyordur :D:D
Hoşlandığın kızın profiline bakarken seni hiç alakadar etmeyen birşeyimi beğendin ne yaptın. Bence bu kadar sorun etme :D.
Mobilden mi girdin Facebook'a :n:?
aynen aynen :D:D iletilerini beğenen kişilere bakacaktım takıntılısı filan var mı diye yanlışlıkla beğene bastım.:D hemde dediğin gibi beni hiç alakadar etmeyen birşey.Neyse artık olan oldu.Heyecanla tepkiyi bekliyorum :DKızın facesi açık şuan herhangi bir tepki gelmedi henüz sanırım çakmadı :d:D
Benim durumum biraz daha vahim :D iletiyi anlatim şimdi bu kızla aynı bölümdeyiz kız bizim alt devrede okuyor.Sınıf arkadaşı olan başka bir kız "seni çok özledimmmm" yazmış.Oda bende seni özledim filan yazmış.Adanaya geldiğimizde bunun acısını çıkartalım gezelim tozalım vs gibi sohbet etmişler yani olay benden tamamen bağımsız birşey zaten kızlarla daha konuşmuşluğum bile yok.Gidip o iletiyi beğenince sulanmış gibi oldum direk :D hadi şiir,şarkı,grup paylaşımını beğenmiş olsam neysede kızların kendi aralarında konuşmalarını beğenince iş biraz değişiyor :D
Bir dahaki sefere farene hakim ol:D
Boşver bence bu kadar kafana takmaya bile gerek yok.Kız yanına gelip neden beğenimi beğendin diye hesap soracak falan değil ya :) Benim tanımadıklarım neler yazıyor da hepsini teker teker beğeniyorum :n:
Zaten şu Facebook çıktı çıkalı özel hayat falan kalmadı.:D
Bu sefer ciddi ciddi kapatılması gündeme gelmiş yalnız :) Sahibi resimlerinizi yedekleyin falan demiş. Umarım kapanır da sanal arkadaşlıktan başa gelen belalarda biter :)
Kapatılmasın nereye kapatılıyor:D.Sınıfça haberleşme ağımız facebookta.Şimdi kapanırsa işin gücün yok Msn'e dön herkesi ekle falan:D
ya işte kızın kesin anladığını bilsem konuşurum da belki epostasına bakmadan siliyordur.Şimdi konuşurum kız hiçbirşeyin farkında değilse bu seferde rezil oluruz:D yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal :D
en iyisi arkadaşların dediği gibi kapansın şu facebook :D:D
Benim hayatımda pek bir şey değişmeyecek.Sevdiğim kızın fotoğraflarını da bilgisayara yedekledim ne olur olmaz kapatılır diye :) Zaten arada bir girip beğendiğim sözleri paylaşıyordum Facebook bundan ibaret benim için :)
Tamam atıyorum özelden o zaman:D
Kullandığımız kelimelere biraz daha dikkat edelim :)
Ekledim :D
görülmedi arkadaşlar yırttım kısacası :D
Yırttın:D...
Binlerce eposta geliyor her bildirime. Bakmaya erinir. Rahat ol yırttın sen :D