Modifiyeli yurdum minibüsü.
Printable View
Modifiyeli yurdum minibüsü.
Ostim'de patlama oldu.Bize uzak bir yer mahsur kalanlar olmuş.Allah yardım etsin.Ölü sayısı 4.
7'ye çıktı. 2. bir patlama daha oldu.
Çok büyük boyutlu patlamaymış Berk. Patlamaya 100 metre mesafede çalışan birisinin söylediklerini dinledimde. 10 cm havaya kaldırıp atmış sandalyesiyle beraber.
Herşeyden öte İ.Melih Gökçek'in açıklamalarını dinleyen varmıydı ? Yok bu adam kesin insanlığını kaybetmiş.
Gecekondu'dan birisinin başına gelmiş 2. Patlama..
2. patlama tam yanımda oldu işyerinden çıktık arabayla geçiyorduk kafamı sola çevirdim güm diye bir ses çıktı alev topunun arasında kaldık arabayla ben kullanıyordum arabanın camı filan patladı üstümde gecekondu montu vardı montu üzerime çektim babamın üstüne kapandım 2. patlama oldu ama böyle birşey olamaz arkadaşlar inananamazsınız elim ayağım titriyor arabadan can havliyle kaçtık aşağıya doğru o ara yerde 1 tane patlamış 1 tane patlamamış tüp duruyordu bizi hemen ekip arabasına bindirdiler 3 kişi hemen başkent sanayideki bi hastaneye götürdüler benim kafamda bir kaç dikiş var suratımda cam kesikleri var oralara pansuman yaptılar yanımızdaki geçen arabadan 4 kişi vefat etmiş Allah rahmet eylesin hastaneden çıktım geri geldim olay yerine çok şükür bişeyimiz yok ama mahşer gibiydi Allahım ölümümüzü bile hayırlısını versin araba orada kaldı en son gördüğümde yanıyordu
neyse çok şükür kurtulduk içerde adamlar çalışıyormuş inşallah sağ salim çıkar orayı bilen varsa hasemek tabelası var onun 100 metre gerisinde oldu olay turşucunun yanı Allahım böyle bir felaket göstermesin
Çok kötü olmuş ,ölenlere Allah Rahmet Eylesin :(.
Çok kötü olmuş gerçekten ya Allah rahmet eylesin.
10 Ekim tarihinden beri o kadar çok hastahaneye gittim ki kaç kere gittiğimi unuttum artık. Lanet olsun ya. Şimdide 20 gün boyunca hergün hastahaneye gidicem. Ellerimde cilt kuruması ve ayak terlemesi var. Her gün 40 dakikalık seans. Uğraş dur şimdi ya. 1 ay boyunca her gün hastahaneye mi gidilir ya :(. Dışarı çıktığım yok, terli terli su içtiğim yok, gezip tozduğum yok. Evde oturmayla hastalanıyorum lanet olsun artık ya. Bu gün 1:30'da başlıyor seans suyun içinde değişik şeyler. Şu 1 ay geçsin daha bişi istemiyorum.
Bugünkü Milliyet :D Teknik direktör takasını da ilk kez görmüş olduk :n::n:
http://img823.imageshack.us/img823/1740/grnt0060.jpg
Bir de Neill'i değerlendirme gereği bile görmemiş adamlar :D
2 Tane Lorik Cana var sahada. Klonlamışlar.
Sayfa editörü kovulması lazım :D
Lorik Cana'dan 50 tane vardı 2'si sahada 48'i aranıyor. :)
Abdullah bunu mutlaka Milliyet'e mail olarak gönder.
Abdullah kim ?
spy.94 Abdullah değil miydi?
Özgür o :D AlieN Abdullah (:
Hee karıştırmışım. :)
Askere gittin unuttun herkesi :p
Selam :) uyanıklar? : )
aleyküm selam :D
Selam millet.Buralarda dolanan var mı ? :)
İyi geceler. :)
Neresinde oturuyorsun İstanbul'un ?
Selamlar.Matrax'ı izleyen var mı ? Diğer günlere nazaran biraz daha pasif bugün program.