Bynum o neydi be! Süper bir blok ya :)
Printable View
Bynum o neydi be! Süper bir blok ya :)
Önemli olan 50.000'dir Kaan"cım". :director:
Fisher ne yaptı öyle ? :n: :n:
Neyse abi ben kaçar artık izlerken sızarım :) iyi geceler.
İyi derecede AOE3 bilen aranıyor (:
http://img214.imageshack.us/img214/4322/adsztup.jpg
Deneyebilirsiniz. :D
Nba severlere iyi bir haberim var:)
21:30 Boston – Orlando NTV Canlı
Abi ben bilmiyorum ya :D Daha dün kurdum :D Birkaç şey soracaktım :D
Abi denizden nasıl karşıya geçiyoz onu söylesene :D Adamlar gelip duruyo ben gidemiyorum :D
Aygün yeni pc mi aldın sen :0:
Aeo Serileri Takozlarda da Oynanır Turgut'um:zuhaha
Sal Yap Geç Karşıya:n:
Ama Önce Liman Oluştur:)
Yoo yine aynı pc abi :D Yeni pc alsam AOE mı oynarım :D 256 ram 128 ekran kartıyla sürünüp gidiyoruz :D
Ciddi Ulen Sal Yap, Sal Yapman Lazım:D
Nasıl yapıcam onu :D Limanda öyle bi seçenek yok :D Hem toplar tüfekler salla nasıl geçecek oraya saçma :D
Aygüncüm o zaman başka bir seçenek daha var adamlarına yüzme öğreticen. O çağda tam donanımlı gemi yapamıyacağına göre yüzemekten başka çaren yok :D
Olm Bir Şekilde Transporter Onlar:D Üstü Beyaz Kaplı Birşey Hepsini Bindir İçine En Fazla 10 Tane Alıyordu Hatırladığım Kadarıyla Sen Bir 5-10 Tane Yap Ondan. Liman Yaptıysan O da Var:)
Bi denerim gece abi sağol :D Adamlar Türkçe konuşuyo :D Merak ediyorum o yerlileri alınca onlar da Türkçe konuşabilecek mi :D
Türkler Tabiki Türkçe Konuşacak, Ne Şaşırıyosun:D
Sonuçta Sultan Süleymanın Torunlarıyız:n:
Bu messi ne ki yahu . Adam bildiğin dümdüz koşturuyor. Ha obafemi martins ha Messi fark yok. :D
Görmeyeli nasılsınız bakalım.
AEO oyunlarında rakibi yenince bitiyor oyun en çok orasını sevmiyorum. Keşke yıllarca sürse oyun. Yensek ama oyun bitmese daha iyi olurdu... O kadar şehri kuruyorum düzeni oturtuyorum savaşa girip yenince herşey bitiyor :(