sende çok şey istiyon abi yav :n::n:
Printable View
Hergün hastahaneye gitmekte sıktı iyice ya. 1 ay boyunca hergün hastahaneye gidicem. Tatil falan yaptığımız zaten yok, birde üstüne hergün hastahaneye gidip 20 dakikalık seansa girmek sıkıyo. Şimdi hastahaneye gidiyorum of of :/
Ov yeah man ..
Bu sene zorunlu derslerde kıyak geçmişler kayak var :0:
Bunu ciddi ciddi düşüncem abi :0: (:
Sıkıntı yok Öss'den barajı geçecek herkesi Samsun'da okula sokabilirim dikkatini çekerim sınava değil okula :0:
Neler Beden Eğiitmi Okuyor Görsen Ağlarsın Zaten ..
İlk defa basketbol topu tutan ilk defa futbol topuna tutan ilk defa sporla ilgili bir atraksyon yapan tipler :o
Sıkıntı yok o zaman torpilimiz sağlam yerden (:
Torpil yok azim ve çalışma :p
Selamlar. Ah bi besyoya girebilsem ben başka bişi istemiyorum :D Turgut abi sağolsun ygs den iyi puan yetenek sınavınıda geçersek Samsun'dayız :D
Ya adını sen koy artık abi farketmez (:
Samsunda Veteriner Hekimliği okumak isteyen varsa onada yardımcı oluruz :D
Nickime bakma Cihan, biyoloji ve kiyadan nefret ederim. :p
Gerçiben üni.'ye başlayana kadar sen bitirirsin o ayrı.
Valla hayvanlarla uğraşmayı seviyorsanız gelin. Eğer sevmiyorsanız gelmeyin çünkü çok zor bir bölüm. Ben zevk aldığım için bana çok zor gelmiyor ama eğer zevk almasaydım garanti kalırdım :D Mesela yan derslerden organik kimya dersinden zevk almadım büt'e kaldım bakalım Büt de ne yapıcaz :D
Kartal'dan Olimpiyat stadında nasıl giderim?
http://harita.iett.gov.tr/
abi burdan bineceğin hatların ismine kadar öğrenirsin :)
Teşekkürler cevaplarınız için. Baya zahmetli olacak yani :D
Bi de abi baya kalın giyin :D Ağustosta gidip soğuktan yakınan arkadaşlarım var Olimpiyatta :n::n:
İkitelli'nin iklimi dilere destan zaten. Teşekkürler :)
Selam ahali, pek bir boş kalmış buralar. 10 yıl sonra üye olarak yazmak nası bi duygu merak ettim, ve bu yazıyı yazmaya karar verdim..
Hayırdır abi ne iş (:
Faşo adminler aldı yetkilerimi.
Darbe yapalım abi (: . Bi senedir burdayım darbeyle tekrar iktidara gelen çok kişi gördüm (: (:
Mısıra çevirelim siteyi :n:
http://www.youtube.com/watch?v=MSuSoKO5hK4
Döner bıçaklarıyla dalalım abiii (: