Faşo admin istemiyoruz Boy-Cott
Printable View
Faşo admin istemiyoruz Boy-Cott
Abi boykotta arkandayım eğer iktidara gelirsen bizide görürsün dimi (:
Ayıpsın tabiki sana görev veriyorum o halde, organize et sen halkımızı :n:
Abi şimdi başkalarınında başını yakmayalım sonra (:
İktidar olunca onlarıda görürüz :D
Tüm planları İKTİDAR olma adına kurduk ama ya olamazsak (: . Ama olsun devrime gönül vermiş gençler olarak arkadandayız abi. Şu anda sayıca az olabiliriz ama inanıyorum bu akım bir çığ gibi büyüyecek (: . Boykot adına senin atacağın ilk adımı bekliyoruz (:
Bak yönetici efendi burda belki senin lafın geçer ama dışarda alırlar aklını haberin ola.
:n: Yine yanlış yazmışsın abi :D İkdidar da değil :D
Özür dilerim imla kılavuzu kardeşim benim. Bundan sonra dikkat et hiç açık verme
Klavuz değil kılavuzdur o abi :n:
Ya basiretimiz bağlanmış galiba bir yanlışlar sinsilesi sürüp gidiyor. Ne güzel devrim falan yapcaktın Aygün yine baltaladın. Açık verme mayk bundan sonra.
Abi sinsile değil silsile :n: Kasten mi yapıyon anlamadım :D
Ayrıca yapcaktın değil yapacaktın :D. Ayrıca Aygün yapıyon değil yapıyorsun.
ya bende anlamadım neden böyle oldu. Kasten yapmıyorum. Niye öyle bişey yapayım ki . Bu arada burdaki '' ki '' eki bağlaç görevinde mi kullanılıyor mayk. Bitişik mi yazılmalı yoksa ayrı mı yazılmalı. Şimdi diyeceksin üstte yazdığın cümleler soru cümlesi olduğu halde neden soru işareti koymuyorsun falan fıstık (:
Kuru laf kalabalığı yapmayın arkadaş :D
Allahım sana şükürler olsun.
Hop n'oluyor burada. :0: Banada yer var dimi Burak abi ? :u:
Var kardeş var gel, ayıpsın, bu pırto ve faşo edminlere boykot.. Yönetim, istifa.....
Sonuna kadar Pırto ft. Saykı ft. Filavlis yönetimine karşıyız abi. Arkandayız TSİ olarak. :0:
Biz çok duyduk böyle yönetim istifa diyenleri ama dedikleri ile kaldılar.
Boykot varsa lağv etme hakkımız da var. Bütün boykot yapan üyeler lağv edilir olur biter.
Bu arada hayırdır sen neden bıraktın?
La yürü git kafa mı buluyorsunuz arkadaş?
Payımı istiyorum. :0:
Burak abi dava arkadaşına bi kıyak geçmeyecekmisin (:
Test yapmıştık kim isyana kalkacak diye o kişileri takibe alacaktık iki isim belli oldu :0:
Haberim var aygün. Burak abiyle konuştuk zaten milleti galeyana getirip isyancıları belirleyecektik. Malesef Endop arkadaşımız düştü yapacak bişey yok :0: :icon_cool:
Öhöm, ben hala burdayım ;)