Selam adın neydi?:smismileyiw2:
Printable View
Selam adın neydi?:smismileyiw2:
olum yatmayacam ki bilgisayarı kapatıyom sabahtan beri otur otur sıkıldım yahu:DQuote:
Originally Posted by nekop
Aykut..Senin..??
iyi geceler Serkan..
yok abi saat 3 oldu yıldız mıldız yok..
boks maçıda yalan olmasın yoksa.. :D
Serhat hangi kanalda boks maçı.. :roll:
suss bakim sen ben seni tanımazmıyım :DQuote:
Originally Posted by sekopej
edit: star
Benim adım da Enes.Memnun oldum Aykut.
Kafe tanışma faslıyla sürüp gitmekte.Hala doğru düzgün konuşacak bir konumuz yok.Hadi hayırlısı:D...
bak şimdi sana inat kapatmıcam pc yi görecen:D ama kapatayım dinlensin yazık yarın yine çalışacak akşama kadar:D:DQuote:
Originally Posted by nekop
yaa dinlensin bahanesiyle git yat :DQuote:
Originally Posted by sekopej
evet ben çıkıyorum ama yatmayacam. Serhat'ın arkamdan söylediklerine inanmayın. Beni kötülemeye çalışacaktır:D
Neyse ben kaçtım hadi iyi geceler tekrar....
Yaz Geldi Kimse kalmadı buralarda...
EVet yahu kimse yok..:D
En rahatınız benim kimsenin adımı sormasına gerek yok. Nick'te isim olması gayet güzel bir durum. :D
http://forum.turksportal.net/vb/show...d=1#post824958
Buraya bakınız son 50 yılın inanılmaz gaflarını bulabilirsiniz. :)
işte kaçtı gördünüz hemde kacarken bile sizlere yag cekti ne yagcı bi kişilik bu :D yanlız benim bu yag konusunda baglantılarım var serkanın yaglarının boşa gitmemesi için yabancı bi yag anlaştım artık uyanıp buraya bakınca müjdeli haberi alır :D
saol Batu abi......
işte kaçtı gördünüz hemde kacarken bile sizlere yag cekti ne yagcı bi kişilik bu :D yanlız benim bu yag konusunda baglantılarım var serkanın yaglarının boşa gitmemesi için yabancı bi yag anlaştım artık uyanıp buraya bakınca müjdeli haberi alır :D
anaaa 2 kere bastım mesaj 2 tane gitti bu mesaj birleşme işlemini kırdım zeka küpüyüm masallah bu arada serkan uyanınca şu mesajı sil :D
Rica ederim beyler. Bende başka forumda buldum. ;)
Ben çıkıyorum.Kendinize iyi bakın:)
Hoşcakal görüşmek üzere.
by..görüşürüz..
nihayet başvurular açıldı
evet..hele şükür...
bende kaçtım, iyi geceler kalanlara..
bi daha ki guşlukta görüşmek dileğiyle..