Foça'da öyle bir ezerler ki merak etme sen :D
yağmurlu havada su vermezler adama valla. :p
Printable View
Foça'da öyle bir ezerler ki merak etme sen :D
yağmurlu havada su vermezler adama valla. :p
ezsinler ya aklı başına gelir o değil amca oğluda Isparta Eğiridr piyade komando çıktı :D Oda tam dayaklık ikiside hakettikleri yere gitti desem yeri :D
Hem piyade hem Isparta. :D
Allah kolaylık versin ikisine de.
2007 Draftinde seçilen oyunculara bakınca gözlerim bir kez daha yeşerdi yahu..
Günaydın.
Bu gün okul yarım gündü. Sabah servisi beklemek için dışarı çıktım. 42 dakika dışarda bekledim. Servis gelmedi. Okula gitmedim. Annem çene yapıyor gene yok yazılacan falan diye offff offfff bitmedi gitti şu lise :D
bence hiç bitmesin lise sonrası dahada iyi değil :D
çayları tazeleyin masaları silin, bir tane de dilli kaşarlı tost siparişi var.. bir de telefonla sipariş geldi.. hadi hadi hadi boş durmak yok..
Super ligin tam olarak bitis tarihi? Mayisin kacinda son hafta oynancak ?
Kafeye kim bakıyor bilmiyorum ama varsa bi çayınızı içerim yani .
Abi yeminle varya nescafeden soğuttun beni artık içeceğim varsada içmem (:
Ama yine söylüyorum varsa bi demli çayını içerim .
:7:
Al sana demli çay Ö. FaruK A. :p
aygün daha önce söyledim mi bilmiyorum ama mavi seni açmış..
Aygün o daha çok kırmızı şaraba benziyor :n:
Aygün sen hala ayaktamısın git yat artık :D
Ben yatmam Cihan :D
Günaydın
Hayır yani bitmedi gitti şu lise halen uğraşıyoruz o anlamda dedim :D. Valla bıktım artık. Şu lise bittikten sonra liseyi özleyenlere diyecek bişey bulamıyorum. Ben lise bittiği gün alttan dersleride verip diplomayı aldıktan sonra ceketi gömleği yakıcam fotoğrafınıda çekip sizide etiketleyecem :D. Valla o kadar doluyum şu okula.
Saat 11'de de sınava gidicem. 9.sınıf fizik sınavı. 4 senedir veremedim.
Tolga yaşım 23 ve hep dediğim şey keşke liseye geri dönsem. O yaşadığım 3 senedeki heyecanı, eğlenceyi hiçbirşey veremez bana : ) Üniversitede ev ortamı iyidi ama okul ortamı diyosan lise akar.
Çaylaklar maçı özeti 17.10-18.00 arası NTVspor'da.O saatlerde dershanedeyim.1.8 GB'dıda indirmeyi gözüm kesmiyor.3 dk özetle geçiştirdik çaylaklar maçının.:)
Smaç yarışmasını felanda canlı izleyemem 10.10'da NTVspor'da özeti var izleyemezsem yetenek yarışmalarını indireceğim.
Nedir bu koysana 3 yıldır olduğu gibi 22.00'ye özeti.Of ya.
Bu soruya böyle cevap veren var mı acaba. :)
http://i51.tinypic.com/hs6d55.jpg
Torrent değil 4 link(aa)
Ntv daha çok verir o maçların özetlerini başka gün seyredersin takma kafana. :)
4 link için beklemeye değmez :n: Neyse ben araştırmalarıma devam edeyim :p