Gençler selamlar, üyeyim ben yea.
Printable View
Gençler selamlar, üyeyim ben yea.
İzleyemem dedim ama izledim yetenek yarışmasını.Büyük maçında özeti 21.00 daymış iyi oldu iyi:D
Yok olum Doğu batı maçının özeti yarın 21.00 de yani bu gece uyuyacam:D
Selam.
Fizik: 45
Kimya: 48
Biyoloji: 45
3 buçuk senedir veremediğim alttan dersleri bu sene verdim. Çok iyi oldu gerçekten. Bu seneyide en iyi şekilde atlatıp gelecek sene Besyo'ya girebilmek için elimden gelen herşeyi yapacam.
Tebrikler Tolga..
http://www.filimadami.com/afisler/3426.jpg
Şu filmi izlemeyen varsa çok şey kaybetmiştir.. Kişiliği daha oturmamış insanlara mutlaka izletilmesi gereken bir film. İlk çıktığında izlemiştim ben bugün bir defa daha izledim ve okul hayatımda yaşadığım, okul içerisinde gördüğüm olayları aynen gördüm.
Sol elim alçıya alındı ve 3-4 hafta alçıda duracak. Solak olduğum için sağ elimi kullanırken çok zorlanıyorum yazı yazarken.
Dik çizgi, eğik çizgi, yuvarlak ve ardından alfabeyle 1. sınıfa geri dönüş yapmayı düşünüyorum. :0: :n:
Sadece yazı yazmaktamı zorlanıyorsun ?
Geçmiş olsun kırdın mı kolunu?
Ve yaptım ! Çizgi, eğik çizgi, kısa çizgi, yuvarlak, A, B ve C harflerine çalıştım. Sol elim gibi yazıyorum. yavaş yavaş. Gittikçe daha iyi yazıyorum sağ elimle. :icon_cool:
geçmiş olsun bende pazartesi sol eli kırdım :D
Geçmiş olsun ikinizede bende geçen hafta kalbimi kırdım senin kolun en azından alçıda benimkinin ne alçısı var ne tedavisi..
Kalp kırgınlığı başka bir şeye benzemez...
Geceleri niye kimse yok forumda ya :)
Cihan gündüzleri zaten zar zor uğranıyor buralara gece tabi olmaz kimse :D
Sabah oldu ne gecesi birazdan ezan okunacak. :)
Uyu Barto uyu. Yarın okulu ekiyorum ve yatıyorum :D
Ezan okundu ve daha hala uyumadım .
Günaydın.
Daha 3 ay 22 gün var ya. Şafak sayıyoruz da :/. Bitse şu okul daha bişey istemiyorum. Hayır liseye gidiyoruz öğlenciyiz. Zaten 2.dönem havalar ısınıyor ders falan çalışası olmuyor insanın. Yapın işte tam gün okulu ya. Lanet olsun ya. Sıkmaya başladı iyice okul da.
Bugün ektim okulu,tatil bana.
Gece 3buçukta uyudum Sabah 6da envantere gittim 11 buçukta geldim, 4te tekrar işe gidicem 9da mağaza kapanışı kasa teslim falan derken yine 10da eve gelicem. Bu geçen 4 saatte 1 gram uyku uyuyamadım. Ve gözlerimi hissetmiyorum biyerden sonra. Bakalım akşamı nasıl edicez.
Cık cık cık hiç yakıştıramadım Baga benim enstantanelerim böyle dandik mi :p
Avrupa'da Gelecek Olan Kupamızı Engelleyen Hacettepe Üniversitesi'ne Teşekkürü Bir Borç Biliriz (!)
Yazıklar olsun emeği geçen herkese ..
Bandırma'da kar var...