Maalesef babamın bi arkadaşı olmuş ameliyat, yarmışlar mı ne.
Suratım balon gibi oldu tabiri caizse, antibiyotik kullanıyorum bunun dışında da 2 saatte bir falan novalgin alıyorum mecburen. Ölmezsek iyidir. :D
Sağolasın Emre abi.
Printable View
Maalesef babamın bi arkadaşı olmuş ameliyat, yarmışlar mı ne.
Suratım balon gibi oldu tabiri caizse, antibiyotik kullanıyorum bunun dışında da 2 saatte bir falan novalgin alıyorum mecburen. Ölmezsek iyidir. :D
Sağolasın Emre abi.
Evet yarmak diye bir tabiri vardır. :D
cumartesi akşam Haydar Dümen'e mail attım ve bugün posta gazetesinde günün sorusu olarak yayınlandı o_O arkadaşlarla gülmekten yarıldık :D:D
Yarım saat önce deprem olmuş haberim yok. :D
Haydar hoca ösym'ye el atmış demekki :)
[youtube="YPRjBu9cFpU"]Muhammed Türkmen-''Bebek Kokulum''[/youtube]
Şarkıyı söyleyen adam Ankaragücü'nde oynuyo şu anda. Güzel söylemiş ama :0:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6610816_n.jpg
Ya dün dersaneden çıktım. Her zaman ki gibi çay ocağında arkadaşlarla çay **** yapıyoruz. Neyse muhabbet koyu. Yoldan arkadaşlar geçiyodu çağırdık işte gelin muhabbet edelim diye. 3 kişiydiler 2si dersaneden arkdaş yanlarındaki arkadaşı tanımıyorum ama siması çok tanıdık geliyor hemde haddınden fazla. Lan bunu nerden tanıyorun nerden tanıyorum diye düşünürken aklıma bizim Bafralı (Tolga) geldi. Tolga'yı reelde hiç görmedim ama facede yada burdaki fotoğraflarını görmüştüm. Ya bi insan bi insana bu kadar mı benzer. Aradaki tek fark çocuğun saçında biraz beyaz olmasıydı. Ama yani haddinden fazla benziyodu. Tolganın Samsunda olduğunu bilmesem adamla Tolga diye muhabbet ederdim yani. Neyse dün başımdan böyle bi olay geçti işte. Ha bu arada kafeye geldik varsa bi çayınızıda içerim (:
Sigara lafını RTÜK yasakladı kardeşim :p ****** kullanıyoruz onun yerine :n:
Niye küfrediyosun arkadaşım cık cık cık.
* * * * * * Budamı küfür :n:
Budamı ne abi nasıl bir dil kullanımı bu :D
Abi şu imzandaki tarihi 2 gün ileri al da doğum günüme denk gelsin :D
aygün'den şaka bekliyoruz.
Geçen yılki gibi 1 gün banlanman dileğiyle :n:.
Selam kafe
bugün evdeyim.
Şöyle arasalar bugün idman iptal deseler ne güzel olur :0:
Ama 1 Nisan gibi bir saçmalık yapan olursa da kötü şeyler yapabilirim tabi :n:
Ben daha 1 Nisan girmeden önlemimi aldım :n: Eşşek şakası yapanı teperim dedim :n: Kimse uğraşmıyo
Bugün ilk kez kopya çekerken yakalandım :D Milli güvenlik sınavıydı :D Bütün soruları yaptım tam son cümleyi yazacakken kafayı kaldırdığımda hocayı gördüm :D Kağıdı soktum kıyafetin altına ama gördü aldı 1 Nisan dedim güldü kalemimi alıp kağıda 0 yazıp 1 Nisan dedi :D Sonra da attı dışarı :D Ne yaptıysan onu vericem dedi :D Eğer puan kırmazsa kopyadan yakalanıp 90 falan alıcam :D Kırarsa da yandım :D
Rütbesi ne Milli Güvenlikçi'nin?
Emekli Yarbay (: