Berlusconi kendini aşmış artık laf söylemeye lüzum yok. :D
Printable View
Berlusconi kendini aşmış artık laf söylemeye lüzum yok. :D
söz konusu Berlusconi ise herşeye hazırlıklı olun :D
Almancacım sınıfta proje ödevini tek yapan ben olmama rağmen 0 vermiş, ağır küfür edicem. yarın yüzüne.
Bugün kariyer hakkım doğuyor :zuhaha mutluyum.Ama sınav var :icon_cry:
Bugün mikrobiyoloji uygulamasında asistan benim için "adam haklı beyler" dedi. Sevineyim mi :D Altı üstü bi kısaltmanın açılımını bilmiştim :D
Ya arkadaş akşam halısaha var ama ip gibide yağıyor işin kötüsü üstü açık halısahanın. Burası Rize arkadaş sağı solu belli olmuyor havanın. Sabah günlük güneşlik bi bakmışsın akşama doğru hava yağıyor :D
Hava yağıyor dediğimde ne demek istediğimi anlıyorsanız devrik cümle olup olmadığına bakmanıza gerek yok.
Halen bi espiri mi devşirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Ortalık Kızışıyor:D
Faruk Reis Kızdı:n:
Espri yaptığını tek sen anlıyosun kardeş ondan oluyo : )
sadece orda haklıysam eyvallah şaka yapıp sadece ben mutlu oluyorsam yapmayız artık.son şakamı da şurda yaptım:
http://forum.turksportal.net/vb/show...82#post1974282
Selam.
19 Mayıs çalışmaları vardı okulda. Lise 1 ve Lise2.sınıflar okul bahçesinde prova falan yapıyolar. Okulda bitek lise 3 ler vardı bom boş okul :) Gelmeyende çoktu geldim eve. Çekilmiyor okul ya havalar ısınınca birde öğlenci olunca.
La bırakın herkes istediği espiriyi yapsın. Ben misal espiri özürlüyümdür. İstesem de yapamıyorum. Allah bir ciddiyet vermiş bir ciddiyet vermiş...
Emre abi bir dur Allah'ını seversen zaten ortalık karışık.
Ortalık gayet yerinde yahu ben bir karışıklık göremedim. (:
Oradaki ince espiriyi anlamamandan facebook hesabinin olmadigi cikarilabilir Emre abi. Olmadigini biliyoruz gerci. Ya da yok diye biliyoruz. :D
Vardır kesin başka isimlerden falan:D
Bu arada selam,boğazım şişti Bakü-Ceyhan baru hattı gibi mübarek kocaman oldu :D
Espiri yapamadığım gibi birde kaçırıyorum desene. :(
Facebook hesabım cidden yok la.
geçmiş olsun bol bol soğuk şeyler ye, buz gibi su iç geçer.
Foruma Burdan bir itiraf da bulunmak istiyorum ChinaTown'un avatarında ki adamın kim olduğunu çok ve çok merak ediyorum tabi çok utangaç olduğumdan ona mesaj atıp soramıyorum.
Kazım Koyuncu'ya da benziyor. :D
Hafta İçi 7 - Hafta Sonu 8 de Kalkmak Gerçekten Yorucu Oluyor . 23 Nisan Sayesinde Bir C.Tesi Günü Uyku Yüzü Görebilicem :)