7 haziranda son sınavım var sonrada 10 haziran gibi artık İstanbul beni bekler:)
Printable View
7 haziranda son sınavım var sonrada 10 haziran gibi artık İstanbul beni bekler:)
9 haziranda finito benim :) ama 20 haziran yaz okulu ellerimden öper ardındanda bi staj arada 2 gün tatilim var sonra gelsin güz dönemi:D
Şaka maka bende 4 haziranda SBS'ye giriyorum sonra 2 hafta okul yok. Geldi artık yaz :)
Bu zaman çok çabuk geçiyor aga.
Beyler uyanık olanlar bombayı kaçırmasınlar.:icon_biggrin:
http://www.blogtv.com/people/chymera
Hehehe :D koptum
Benim finaller 20 Haz - 3 Tem Arası :) En son bütünleme de 14 Temmuzda. Eee Veteriner Hekimliği okumak kolay değil :D
İnternet sizde de çok yavaş mı ?
Bende sayfayı yenilemek bile 30 saniye falan sürüyor.
TTNET sağolsun :) aradım biraz önce tüm Türkiyede bi sıkıntı varmış 2-3 gündür yaşıyordum ben bu sorunu ve yaklaşık 15 dakika önce sistemleride çökmüş bilgilerime ulaşamadılar :D
Herkese iyi geceler...
Ulan kaç aydır kandırıyorlarmış beni :n:
Dün Muroyla konuşurken Torrent hızı falan laflıyorduk ben 100 le çekiyordum hızı yükselttir 8mgb yaptır dedi.
Bende bugün aradım meğerse benim paket zaten 1 ile 8 arasıymış santralı arayıp hemen hızı yükseltirdiler şimdi mis gibi 400 le çekiyorum :n:
Vay be ben 200'ün üstüne çıkınca evde kutlama yapıyoruz :D
ben geçen sene bu aylarda TTNETin bi kampanyası vardı 6 ay 15.90 geri kalan 6 ay 39 mu ne 10 megabit.ama kota var 15 gb den sonra hızın 50ye düşecek demişlerdi olsun dedim.tam bi yıldır aksatmadan 10 megabitle çekiyorum torrentten ve haddi hesabı yok 2011 mart 96 gb download 7 gb upload geçen ay 75 gb download 7 gb upload çekmişim :) tavsiye ederim o kampanya devam ediyorsa :)
Senin bahsettiğinin 8megabitli kampanyasından almıştım.Ayrıca ilk 6 ay hızda düşmedi,o şehir efsanesiymiş.
Torrentde falan 300'ü falan göremiyorum ne yazık ki.Hatlarınız zayıf olabilir falan dediler başlarından savdılar :) .Okuldan arkadaşlarda da aynı kampanya var 900 ile indiriyorum diyor.Sorun benden ötürümü yoksa TTnetten ötürü mü :icon_biggrin:
Övünmek gibi olmasın 600'le çektiğimde küfür ediyorum TTnet'e :cool: Altı olduğunda düşünün artık neler olduğunu :zuhaha
şöyle bi durum var sana yakın baz istasyonunun durumuna göre değişiklik gösteriyor eğer baz istasyonuna yakınsan +900ü görmezsen eve teknik servis çağır yok eğer uzaksan yapacak pek bişey yok malesef apartmanda 3-4 kişi daha bu fiber kablo çektir :) baz istasyonunun yerinide ttneti arayarak öğrenebilirsin.
artık sıkıntı yok yahu ((: 400 ideal 75 Lerden 80 lerden sonra :p
Site nedeniyle windows server kullanıyoruz 5-6 MB/s indiriyor. Mesela 500 mblik bir filmi Hotfile, fileserve vs. premiumda olunca 2-3 dakikada çekiyor :D
Ben 100 kb/s ile çekiyorum. 1 Mbit :D
Fiberoptik gelirse buraya ona geçeceğim sanırım. Yalnız üniversite durumu var o sebeplede tercihlere kadar bekleyeceğim.
Yine deprem, yine saLLandık.
Sabah, sabah neLer oLuyor.
Geçmiş olsun ya :( Şu dünyada en korktuğum ve sevmediğim doğal afetin başında deprem gelir, ikinci olarak çok şiddetli fırtına ve yağmur...
Küçük küçük sarsıntılarla yerkabuğundaki baskının atılması iyi aslında. Ama işte korkutucu oluyor :(
ahh ahhh bekarlığın gözü kör olsun
iki saat yemek yapmak için uğraş beş dakkada bitir yemeği
bayanların işi hakkaten zor yav:D
Pazartesiden sonra hergün 2 yazılı,son yazılı 9 Haziran. Allah Yardımcım olsun valla :D
Şu transfer dönemi girince insan pc başından kalkıpta dışarı çıkmak istemiyor :D Gerçi dışarıda da yağmur var ama...
Kolum alçıdan çıktıktan sonra bir hafta boyunca her gün 3 yazılıya girmiştim. Gerçekten çok zorlu olmuştum. Ama bende kolum kırıldığında ödev yapmama, sınavlara tarihlerinde giremeyeceğimden dolayı çalışmamam ve 11 gün raporlu olduğum zaman tekrar okula geri dönünce ayaklarım arka arkaya giderek girmiştim sınavlara.
Ben Lisedeyken okul takımı maçları klup maçları peş peşe olduğu için 2 hafta boyunca hiç bir yazılyıa girememiştim ve bir gün de 11 yazılıya girdiğimi biliyorum :n:
2 Tane Matematik sınavı olmasıda cabası (: Güzel günlerdi 11 yazılıdan da 60'ın altında almamam işin ayrı güzel bir yanı olmuştu :D
Öğretmenler odasında sınava girmek ve sporcu olmak ayrı bi keyiftir :0: