Sağol Abim...:)
Abi yrn akşam üstü gidiyoruz Allah izin verirse sevdiklerimize veda ediyoruz umarım aynı şekilde döneriz...
Ömer olm Erzincan lıyım ben ondan...:)
Printable View
bana sormadın ama saol ben iyiyim sizler nasılsınız agalar ? nası gidiyo gece hayatı :cool:
eyi geceler hade beyler burasını gündüz kullanırız :D hade gece kusu olmaya :)
Ömer kalmaz tabi gece kimse yokken Aygün giriyo ne var ne yok yiyor :zuhaha
Serkan Abi ye sölimde kilitlesin geceleri :zuhaha
Fıratcım güle güle git gel abi,
Afrika'ya beraber gideriz :zuhaha :n:
Slm millet bende telegolü bitirip geldim,gerçi bugün pek zevk alamadım telegolden,ama gene bi komedi vardı, Serhat abi döktürdü yine,bi cümle kurdu 30 tane zaten var:D:D:D:n::n:
Bende Tv izleyim.:)
Evet ya yine de gülecek bişeyler vardı:D Adnan Baba çok iyi ya. Programın başında Burak'ın hiç eline değmedi top dedi, ben orda koptum zaten..:n: :n: :D:D
Adnan'a kalsa zaten Beşiktaş melek melek :D:D
Adam ölümüne savunabilir Beşiktaşı :D
aaa asıl bomba Maratondaydı.. Erman hoca canlı yayında balık ızgara yaptı görmeliydiniz.. "üstüne biraz yağ atacaksın ama öyle yağ değil şöyle limonlu fln şip şap lüfggg" bişiler yaptı çok komikti :D
Hadi ya bak bilgisayar başına oturunca ben bakamıyom onlara içeri gitmem gerekiyo. artık yarın gündüz denk gelirse bakarım....:D
guşluk ahalisi nasılsınız
Biraz geç geldik ama neyse
nası kacırdım ben o progları :D Allah belamı versin :D eywallah seni sormalı gece daha yeni baslıyo gec olurmu :)
kimse kalmamışki herkes gitmiş
Dimi canım ;)
Fizana yine gideriz :zuhaha
Orası neresi?:D
olsun biz yeteriz :D sen cevap ver ? sen nasılsın :)
ne olsun sabah erken işim war bende yatarsam kalkamam diye hiç yatmamayı planlıyorum bakalım ne olacak
slm alykm ben geldim
nasilsiniz iyimisiniz?
hoşgeldinde tanıtsaydın kendini bizzat...
Müjde Müjde :zuhaha
Maratonu yıllardır izlemiyorum,şifreli kanala geçtiğinden beri...Hala eski matrak program mı???:D:D
Avatarım and imzam nasıl beyler:)
imam ne müJdesi:D
Beyler alayınız duyun isterseniz dönek deyin artık BJK'liyim :D
erman toroğlu ile şansal büyüka yanyana gelrde komedi olmazmıQuote:
Originally Posted by physicist87
senide mi uyku tutmadı ?
Ben de arada sırada izliyorum. Erman Hoca sağolsun güldürüyo bizi...:n: :D
Doğru ikili bi araya gelirdi matraklık olmaz mı?:D:DErman hoca da çok alem adam yaa...
Beni de uyku tutmadı aslında uyumam gerekiyordu,erken kalkmıştım geç yatmayayım diye ama olmadı her gece gibi sabahlıyoruz yine:n:
Şişşşşşşt Tosuna Laf Yok...
Artık Beşiktaş lı kendisi...
dönek alican olur mu :D
tutar mı uyku yaa aksama kadar yatıyoz :D sabaha kadar ayaktayiz neyse ben yatim artık herkese iyi geceler ..
En iyisini yaptın Tosun. FBli olmaktan sa BJKli olurum daha iyi. Değil mi?:D
Hele o pastırma muhabbeti vardı ya bombaydı bombaQuote:
Originally Posted by physicist87
Arkadaşlar dönek deyin, hayin deyin ne derseniz deyin kararlıyım.. (: EreN abi kırıldı, kırdı o koydu bana :(
Hadi arkadaşlar ben yatıyorum. Artık iyi geceler mi diyim iyi sabahlar mı bilmiyom:D:D
Yürü Tosun be!!!Sen de Beşiktaşlı ruhu olduğunu anlamıştım...:)Kim ne derse desin kararında dönme.Sen artık Kara Kartalsın;;)