bende soğudum artık forumdan.
ama bu konuda bişey yazcam: yüzyılın üyesi demekte haklıymışım bakın hiçbir üye ayın üyesi olup anketi kapattıramadı :icon_wink:
o derece yani.
Printable View
Abi ben aylarca evde aradığım kitabımı bulmanın tadı içerisindeyim , Türklerin Tarihi - Jean Paul Roux'tan . 3:30'a kadar rahatsız etmeyin beni :n: .
Pek bi alkol merakım yoktur fakat şu yeni rakı reklamını izleyince içesim geldi yemin ediyorum.Reklamcılık böyle birşey olsa gerek :)
Yeni Raki reklamini izlemedim de Yesil Efe'yle de balik fena olur :D
:zuhaha Seni icmeden carpti valla :D
Olabilir görüntüsü bile başımı döndürmeye yetti,birde içsem basarım bir yerleri :)
Günaydın.
Güzel bir pazar günü. Hava güneşli falan. Ama yapılacak hiç bir şey yok :). Çok sıkıcı geçiyor günler. Geçen yaz böyle değildi bizim buralar ya.
Ya mehmetd bugün gördüm banlanmış neden acaba çok merak ettim?
SeLamın Aleyküm Hocalar :)
Pazar günü çalışmak kadar kötü bir şey yok
Yazık olmuş Mehmet abiye.Hayatı bu siteydi.Umarım saçma sapan bişey yapmaz çünkü onda o ışık var :)
günaydın beyler nasılsınız
Mehmet abi dün akşamdan bu yana birşey yaptı da mı banlandı yoksa geçmişe yönelik soruşturma mı :D
İşte Ben Mehmet D diye konusu vardı galiba onu bulamıyorum silindi mi o konu ne güzel okuyordum.
mehmetd bu saatten sonra ya admin olurdu ya da atılırdı zaten, atılması daha iyi olmuş.
Bir efsane daha kaydı TSI'dan, Unutulmayacaksın :D
SON DAKİKA ! MEHMET D TSI Emniyet birimleri tarafından müebbet cezasına çarptırıldı....
:D
hayırlısı olsun bakalım :) belki başka kullanıcı adı alıp gelir bi gün.
Banlanma sebebi ne? :D
Klavyede hız yapmak mı acaba :n:
Davranışları yüzünden uzaklaştırıldı kendisi.
Saygısızlığını görmedik :v: